Square 8 711 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Jakie są najlepsze modyfikacje w grze? Są dostępne mody z kilkoma bonusami np powyżej 40%? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Kurde ja już 35lvl a zrobiłem na razie tylko jeden kocioł. Ile ich w ogóle jest? I jak w pozostałych z poziomem trudności? Muszę dziś chociaż ogarnąć kotły, ostatniego żyrafa i w końcu ruszyć fabułę bo wstyd :< Cytuj
czarek250885 327 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 (edytowane) Takie małe zapytanie, czy do platyny potrzebne jest przejście na najwyższym poziomie trudności? Wczoraj zakupiłem grę, jednakże jeszcze dobrze nie usiadłem do pozycji. Ustawiłem poziom na najwyższy i ukończyłem prolog jako mała Aloy. Pytam bo nie wiem czy jest sens się katować? Edytowane 8 marca 2017 przez czarek250885 Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 (edytowane) Nie trzeba przechodzic na najtrudniejszym, mozesz spokojnie zmieniac. Very Hard nie jest taki trudny jakby się mogło wydawać, spróbuj, zawsze możesz sobie później obniżyć. Edytowane 8 marca 2017 przez Jeez_PS Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Ja gram na trudnym i dla mnie jest ok, 37lvl i cały czas na widok gromoszczęka kisiel w majtkach i ewakuacja Burzoptaka spotkałem i chciałem powalczyć, ale włączyły się trzy kłapaki i nie było innego wyjścia jak s(pipi)ić xd Ale o to w tej grze chodzi, nie wyobrażam sobie grać na easy/normal i rozwalać bez problemu każdą maszynę. Btw uwaliłem wszystkie manekiny bez żadnej podpowiedzi :banderi: I znalazłem tą widokówkę o której pisał Square. Domyślam się, że każda widokówka dotyczy jakichś starych budynków? Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Ja gram na very hard i polecam tak zaczac przygode. Starcia nie sa banalne i trzeba dobierac odpowiednia amunicje, korzystac ze stealtha, atakowac slabe punkty czy zastawiac pulapki przed wieksza zadyma, a co za tym idzie trzeba polowac zeby byc zawsze dobrze przygotowanym przed wykonywaniem questow. Moim zdaniem bardzo podbija to klimat. 2 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 20h za mną, a dopiero doszedłem do Wieży Dnia :P Myślę, że w takim tempie to będę miał w co grać przez cały marzec. Ale nie śpieszę się. Jest co zwiedzać, poznawać, podziwiać, na co polować. Przerwa, którą sobie zrobiłem od open-world'ów (ostatnią tego typu grą był dla mnie AC:Revalations, później w żadne farkraje czy assasiny nie grałem), dobrze mi zrobiła i teraz świetnie się bawię. Jak dla mnie wszystko tu się pięknie zgrało. I rozwala mnie przywiązanie do detali w tak wielkiej grze, jak choćby różnica w animacji, gdy Aloy wbiega pod górę, zbiega z niej w dół czy biegnie po równym - niby normalne, ale jakoś nie zwróciłem uwagi na to w innych grach. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 To chyba pierwsza gra w historii forum która nie podzieliła graczy i wzbudziła powszechny spust. Dla mnie to druga gra tej generacji po Wieśku ktora zostanie na półce bez względu na to czy wyjdzie Dlc czy też nie. I wyjątkowo jeden z userow się nie wypowiada który zawsze krytykuje wszystko i wszystkich. Jakiś Bizon. Często go widywalem w różnych tematach jak zawsze po grach jechał a tu chyba go po prostu zatkało. Przykro mi ale nie znam tej gry i jakos zupelnie nie mam cisnienia aby poznac. Ale ciesze sie, ze jestes moim fanem, nawet jesli dzialy z grami na forum pe to tylko 0,1% moich wszystkich postow a mimo wszystko wszedzie mnie widzisz w dzialach konsolowych. Dam ci nawet plusa. 1 Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Ktoś w najbliższym czasie się szykuje do sprzedaży? :D Bo wypatruję tęsknie jakiejś okazji na Pchlim, ale jak na złość nikt nie chce się pozbyć swojego egzemplarza :( 1 Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 No u mnie 46 poziom ,wszystko zebrane teraz już kończę główny wątek i dobijam questy do platynki. Rzadko zdarza mi się by gra miała na tyle przyjemną platyne i łatwą by chciało mi się ją robić , tutaj przyjemność na poziomie pierwszego Jak-a gdzie platyna była świetna i bardzo przyjemna. Obiecałem sobie nie kupować żadnej gry do czasu wymaksowania Horizon więc mam ogromnę ciśnienie bo czeka w kolejce Nioh . No i jako zatwardziały pececiarz z czystym sumieniem mogę powiedzieć że nie widziałem tak ładnej oprawy wizualnej w żadnej grze , wiadomo były gry z ostrzejszymi teksturami czy też lepszymi efektami ale połaczenie tego wszystkiego dopiero zaoferował mi Horizon . Momenty gdzie walczę z jakąś potężną machiną , która rozwala skały a poczas strzałów sypią się z niej iskry no jak dla mnie bajka wizualna i pod względem artystycznym i technicznym. Zazdroszczę tym co posiadają topowy telewizor 4K z mocnym HDR-em i ps4 pro bo gra musi wyglądać jeszcze bardziej obłędnie. Fabularnie też jak dla mnie gra trzyma poziom i najważniejsze gameplay jest fenomenalny , brakowało mi gry gdzie mógłbym latać zdziczałym lachonem po lasach i pruć z łuku do wszystkiego co się porusza. Cytuj
messer88 6 591 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Jakie są najlepsze modyfikacje w grze? Są dostępne mody z kilkoma bonusami np powyżej 40%? Nie trafiłem jeszcze na nic co by miało staty wyższe niż +45%, ale trochę mapki jeszcze mam nie odkrytej. Są chyba fiolety boostujące po dwie statystyki po ok 40%. Jak by co to z thunderjawa zawsze lecą po 3 fioletowe modyfikacje :) Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Ktoś w najbliższym czasie się szykuje do sprzedaży? :D Bo wypatruję tęsknie jakiejś okazji na Pchlim, ale jak na złość nikt nie chce się pozbyć swojego egzemplarza :( To koorva zapyerdalay do sklepu, jak należy, bo trochę wstyd cebulić na jednej z najlepszych gier tej generacji. Takie tytuły kupuje się na premierę. 2 Cytuj
Nemesis 1 275 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Ja czekam do piątku bo już zamówione. Skoro Geralt przybija piątkę to musi być coś. Cytuj
walek 96 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Zdecydowanoe polecam, gra warta kazdej zlotowki... Swoja droga Wiesiek 3 znudzil mi sie po 2 tyg., Nioh'a sprzedalem po tygodniu, a w Horizon zarywam noce, cieszac sie jak za starych, dobrych czasow psx'a. Do szczescia brakuje mi tylko porzadnego TV 4k. :) 1 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 No i zdominowałem ostatniego żyrafa i ogarnąłem 2 kolejne kotły. Został ostatni i biorę się za fabule no nie ma bata Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Zdobyłem tą zbroje z misji pobocznej, wcale nie jest jakaś uber mocna. Nie zaburza potyczek. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Te kotly to cos na wzor lochow z BB? Narazie mam jeden. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 No i zdominowałem ostatniego żyrafa i ogarnąłem 2 kolejne kotły. Został ostatni i biorę się za fabule no nie ma bata Ja dzisiaj zrobiłem Zeta i tym sposobem mam pierwszy i ostatni Shadow War Bow wydaje się przegięty z tymi strzałami ogłupiającymi, ale fajnie roboty się same wybijają. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Ja nie mam tego luku, gdzie go można zakupić? Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 U każdego kupca, a pojawia się jakoś w drodze do Meridian. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Te kotly to cos na wzor lochow z BB? Narazie mam jeden. Nie, to miejsce gdzie... jak już domyśliłeś się po pierwszym :) , ogólnie nie są jakieś długie, każdy na ok 20min. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Na 20 minut? Zeta przeszedłem w pięć licząc od momentu wejścia, a nie śpieszyłem się. Może pozostałe trzy są dłuższe. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Skończyłem wszystkie, są dłuższe i krótsze, w którymś było sporo chodzenia i otwierania przejść. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Można jakoś przypsieszyć/zmienić porę dnia w normalnej rozgrywce (nie photo mode)? Co chwilę mam noc, a gierka znacznie bardziej widzi mi się w dzień. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi