walek 96 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Wsparcie 3D audio dla headsetow? Super, w koncu bede mogl sie cieszyc przestrzennym dzwiekiem ma moich Turtle Beach 800, co jeszcze bardziej podbije miodnosc grania. :) Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Tak sobie czytam te patch notes i tyle fixów i poprawek, że jestem zaskoczony bo przez 70+h tylko raz mi grę skraszowało do dasza a żadnych problemów z questami w ogóle nie uświadczyłem. Ciekawe czy zamierzają wprowadzić NG+ w przyszłości. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Kurde. Ja bym chciał żeby wzorem Naughty Dog wprowadzili nowy poziom trudności, albo chociaż dali trofeum za Very Hard - przeszedłbym to cudo jeszcze raz, ale potrzebuję wabika, bo inaczej - za dużo innych gier, by wracać do tych, co się już ukończyło... Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 @messer No ja podczas swojej ponad sto godzinnej przygody nie miałem ani jednego buga. Jeżeli pracują nad dodatkiem to pewnie wtedy będzie się można spodziewać zmian. Liczę na rozbudowę wyboru broni pod L1. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 Wybaczcie GIF bez opinii, ale ten akurat jest boski http://i.imgur.com/p2uIUCR.gif 3 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 o fuck, jak cgi z jakiejs produkcji kinowej Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 (edytowane) Ale ta gra jest bogata w detale i szczegóły, tyle czasu grałem, a nawet takich pierdół jak ta fala dźwięku z długonoga leci na Aloy i podświetlenie, no nie widziałem tego w grze :o Edytowane 31 marca 2017 przez Faka Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 To słabo grałeś :P Najlepiej jak rozwalisz mu ten element na klatce, to fajna fala się rozchodzi i rani wszystko w pobliżu. Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 Tzn fale widziałem tylko nigdy nie zauważyłem tego podświetlenia na Niej jak dochodzi, a co do klatki jego to oczywiście znam to i to widywałem, wiesz pancerz do rozwalenia, który był musem :D Cytuj
Gość suteq Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 Jak zobaczyłem latające ważki przy wodzie to zrobiłem niemałe zdziwko. Mała rzecz a cieszy. Ale i tak największe wrażenie robi płynna zmiana pogody w zależności od pory dnia i regionu. Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 (edytowane) Ty lepiej zobacz meszek na kamieniu czy coś w ten deseń, ważki to przy Tym nic, jest pełno takich różnych małych detali, pogoda fajna ale czasami denerwuje szybka zmiany jak słoneczna w ulewę, nawet wkurza mnie czasami dźwięk tej ulewy, nie żebym to minusował tylko jedynie, że oprawa dźwiękowa stoi bardzo na wysokim poziomie, tak jak czasami mnie zaskakiwało skąd walki dobiegały i patrzę wszędzie gdzie to jest, a to za lasem albo za górą było. Edytowane 31 marca 2017 przez Faka Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 Ja tam latam korzystajac na przemiennie z 4 podstawowych dla mnie broni. Ten do zastawiania pulapek, zwykly luk bo ma strzaly ogniste, luk wyborowy bo zadaje dobre obrazenia i ta bron co sie dostaje co rozwala pieknie pancerze i elementy z maszyn. Wystarczajace zeby je jechac jak suki. Dobrze jest ulepszyc na maxa mozliwosc powalenia przeciwnikow wlocznia. Wtedy je.b przez lep , przy wiekszych przeciwnikach trzeba dwa razy ale maszyna sie przewraca i robisz z nia co chcesz, a najlepiej wtedy walnac critical r1. To jest wlasnie piekne w tej grze, multum mozliwosci i kazdy znajdzie cos odpowiedniego dla siebie. Co do widoczkow, polecam sie przejsc przez jakis gesty lasek podczas zachodu slonca, te przenikanie roznobarwnego swiatla ja pier.dole Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 Wybaczcie GIF bez opinii, ale ten akurat jest boski http://i.imgur.com/p2uIUCR.gif Oł fak. Gdybym nie grał to pomyślałbym, że to jakieś fejkowe CGI. Na tym jednym GIFie dzieje się więcej, niż w całym Mass Effect Andromeda ;) Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 W sumie to i tak sie czesto wiele wiecej dzieje niz na gifie ale najlepsze jest to ze nie ma w nim ani kropli retuszu tylko to tak wyglada i sie rusza Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 @suteq - ja przez 90% gry korzystałem z łuku wyborowego cienia. Do tego jak dorzucisz 3 strzały na cięciwie (jedna z umiejętności) plus 3 krotne wydłużenie slow mo podczas celowania i jakieś dobre zwoje do obrażeń to będziesz we wszystkich wjeżdżał jak w masło. Do tego bardzo ale to bardzo przydatne są hukproce. Też bardzo potężna broń. Przez 90% korzystałeś chyba z wyborowej :) A pozostałe 10% na wąsa yo ! Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Dziś dostałem na maila, konto EU: Witaj w domu, AloyOdbierz nagrodęGratulacje, Aloy z ludu Nora.Udało ci się zdobyć platynowe trofeum w Horizon Zero Dawn™. Ale sam motyw nic ciekawego szkoda, że nie dynamiczny. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Również dostałem, czyli nie zapomnieli o naszym regionie. Jednak ten z limitki lepszy :) Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 No też dostałem takiego maila i sam byłem zdziwiony, platyna i tak bardzo łatwo do wbicia, po prostu nic kompletnie tam nie ma do przegapienia. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 A ja nie dostałem nic :/ Ten z Kolekcjonerki lepszy, ale jako bonus to fajny motyw. Właśnie coś takiego powinno być od początku wprowadzenia trofeów. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Dostałem kilka broni od loży i tak sie zastanawiam, czy ten łuk mi sie przyda w ogolę ? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Zależy jaki masz styl gry, ale War Bow jest bardzo przydatny. Strzały zamrażające i elektryczne przydają się do strzelania w rdzenie. A Corruption potrafi pomóc jak masz np przed sobą dużą grupę przeciwników. Np możesz zrobić pojedynek pomiędzy dwoma Thunderjaw, albo spowodować, że Ravager wybije kilku przeciwników itp. No i wersję Lodge mają trochę lepszy handling od wersji Shadow. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 (edytowane) Przy tej grze inne wyglądają jak past geny. Edytowane 2 kwietnia 2017 przez Kyokushinman 1 Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 (edytowane) Teraz to każda inna gra przy tym Horizon to wygląda jak epoka minionego brązu. Na następne graficzne bajery przyjdzie Nam poczekać chyba do DLC U4, Day Gone, pewnie GoW i gry Kojimy, a na horyzoncie czeka jeszcze konsola scorpio i liczyć, że będą jakieś nowe gry first party, bo third party to nie ma, co liczyć z grafiką na miarę Horizon. Edytowane 2 kwietnia 2017 przez Faka Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Zależy jaki masz styl gry, ale War Bow jest bardzo przydatny. Strzały zamrażające i elektryczne przydają się do strzelania w rdzenie. A Corruption potrafi pomóc jak masz np przed sobą dużą grupę przeciwników. Np możesz zrobić pojedynek pomiędzy dwoma Thunderjaw, albo spowodować, że Ravager wybije kilku przeciwników itp. No i wersję Lodge mają trochę lepszy handling od wersji Shadow. Bardzo lubię strzelać z proc w celu powalenia potworów i potem lukiem odstrzeliwuje, co tam głownie chce. Czasem liny, czasem pułapki. Teraz urozmaicam sobie walkę, raczej idąc na rambo. 41 level motywuje juz do takich zagrań. Zdaje mi sie, czy liny nie odrywają przedmiotów(na co statystyki wskazują), co mogłoby byc bardziej efekciarskie, przy probie wyrwania sie ofiary? Podoba mi sie animacja wspinania sie, jak i kontrola. Drake moze jej tylko pozazdrościć tych wdzięków ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi