agst 131 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 o co chodzi z tymi odcinkami macie jakieś źródło tego ? https://gamerant.com/final-fantasy-7-remake-episodes-fill-games-123/ Ostatnio nic o grze nie słychać, więc może jakimś cudem z tego zrezygnują, ale nastawić się trzeba na najgorsze. Zwłaszcza, że mówimy tu o SE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 Potwierdzili odcinki wielokrotnie argumentujac ze gra jest za wielka by wydac w calosci. Potwierdzony zostal tez system walki z 15tki press and hold attack button to win = 0 jaranga ta pozycja lepiej ograc oryginal po raz 10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 To już chyba lepiej jak wydadzą to jako FFVII part 1 i 2 na płycie w rocznym odstępie czasowym a nie jakieś odcinki. Ja chcę to mieć na płytce a nie na HDD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 (edytowane) Niech ktoś tam wleje im trochę oleju na głowę SE, żeby ogarnęli dałna z systemem walki lub dali możliwość wyboru walk, chcesz turówke ala FF VII, proszę bardzo, chcesz dynamiczne starcia ala FF XV, a również proszę, to by na pewno pomogło w tej grze, a tak to uj. Zachciało się mashowa buttona dla dzieciaków. Edytowane 17 czerwca 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Ale tam sie nie mashuje buttona tylko sie go trzyma cala walke. No ja nie wiem co oni maja z zaprzestaniem turowek ze niby to stare i nikogo. Persona 5 i Dragon Quest XI maja turowy system ku wszystkich zadowoleniu. SE sie skonczylo na Squaresoft. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 No ja też nie wiem czemu SE choruje na downa. System z ff15 to najgorsze co mogą zrobić tej grze... Hajp i tak już opadł po ostatnich doniesieniach,jaranko było, ale minęło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 (edytowane) Ale tam sie nie mashuje buttona tylko sie go trzyma cala walke. No ja nie wiem co oni maja z zaprzestaniem turowek ze niby to stare i nikogo. Persona 5 i Dragon Quest XI maja turowy system ku wszystkich zadowoleniu. SE sie skonczylo na Squaresoft. No trzyma, trzyma się te przyciski, pomyliło mi się z tym mashowaniem. Te odcinkowe częsci Finala można było przeboleć jakby właśnie był ten system walk - turowy, a tak z FFXV będzie to zero jaranda. Edytowane 17 czerwca 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Ale tam sie nie mashuje buttona tylko sie go trzyma cala walke. No ja nie wiem co oni maja z zaprzestaniem turowek ze niby to stare i nikogo. Persona 5 i Dragon Quest XI maja turowy system ku wszystkich zadowoleniu.SE sie skonczylo na Squaresoft. Legend Of Mana z 99 made by squaresoft miał zręcznościowy tryb walki a wymagał większej weny od tego Finala. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 24 września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 września 2017 http://gematsu.com/2017/05/final-fantasy-vii-remake-development-shifts-external-cooperation-internal-focus Teraz reżyserem jest gościu od Mobiusa. Pod koniec żywota PS5 może wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 24 września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 września 2017 Mobius nawet fajny jak na mobilke, ale gdzie mu rozmachem do FF7. Nie mam zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 24 września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 września 2017 Nowy Dragon Quest na 3DS będzie miał tryb 3d, i 2d, jak w klasycznych DQ, obie wersje na 3DS i PS4 mają tryb turowy, czyli tylko FF ma takie "eksperymenty" Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 25 września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 września 2017 Przecież ten remake nie wyjdzie przed 2020 o ile w ogóle wyjdzie. Jak ktoś na niego czeka to współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 9 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2017 od dwóch lat nie ma żadnych informacji <szczekające_psy> Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 Udalem sie na event z okazji 30 lecia FF i takie zdjecia udalo mi sie porobic w sekcji FF7 remake zanim ochrona mnie dopadla bo w owej sekcji byl calkowity zakaz fotografowania Zrekonstuowany kosciolek Aerith z jej muzyczka dawal rade. 3 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 I tak to sp ier dolą więc nie ma co się napalać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 Pamietam jak chwilke po premierze lamalem sie czy brac wlasnie FF7 czy DN3d xD Jedna z wazniejszych growych decyzji w zyciu. Wczesniej wybranie psxa zamiast saturna (po tym jak zagralem na automacie w Tekkena 2, ta gra mnie zniszczyla). Co do remastera, to mialem go w dupie ze wzgledu na system walki, ale teraz, po zapoznaniu sie z xenoblade`ami czy super robot taisen os trzymam kciuki za cos nowego. Oby nie skopiowali systemu z xv. Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 Zastanawia mnie czy wróci system materii. SE niestety idzie w kierunku upraszczania wszystkiego co się da. Ciężko to sobie wyobrazić ale System z 13-tek musiał być uznany za zbyt trudny i zaserwowano nam samograja z 15. Chyba to źle wróży remake'owi Crisis Core miał fajne rozwiązanie na materie. Było coś nowego ale miało klimat kulek. Gdyby połączyli to z tym co było w oryginalnej 7 byłbym zadowolony. Niestety to na pewno wyjdzie Action RPG. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 nie, nie będzie materii, wytną jeden z najważniejszych elementów gameplayu i FABUŁY eh xD Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 31 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2018 nadal nie zmienia to faktu że sam system może ulec sporemu uproszczeniu wiec nie takie znowu xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 31 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2018 (edytowane) Nawet jeśli zje.bią wszystko, co jest do zje.bania, to miło będzie chociaż odwiedzić wszystkie legendarne miejscówki w dzisiejszej oprawie. Chyba jedyny plus, jaki potrafię obecnie odnaleźć w tym rimejku. Edytowane 31 stycznia 2018 przez Pix Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 31 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2018 31 minut temu, Pix napisał: Nawet jeśli zje.bią wszystko, co jest do zje.bania, to miło będzie chociaż odwiedzić wszystkie legendarne miejscówki w dzisiejszej oprawie W formule epizodycznej, czyli co rok kolejna porcja miejscowek, jesli dobrze pojdzie. No po prostu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 31 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2018 Już nie dramatyzujcie z tymi epizodami. Jak każdy będzie na te 40h i technicznie odyebany na błysk, to nie ma co narzekać. Trails of Cold Steel podzielone jest na 4 części i nikt jakoś nie płacze, że ruchajo bez mydła. Liczy się zawartość, a nie sam fakt pokrojenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 31 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2018 Taaaaaaaaaaa kwadratowi bez ruchajła? Gdzieś Ty był przez ostatnie 20 lat? Porównujesz Falcon'a do Squreenix co do zawartości, no bez jaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 31 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2018 Przypominam, że Ci sami kwadratowi dali drugą szanse Nierowi, zatrudnili porządnego deva i wydali grę generacji, wzieli się za KH3, które wygląda bajecznie, Dragon Questa na duże konsole, który wygląda bajecznie, otworzyli studio do klepania klasycznych snesowych jrpgów, dłubią przy świetnie prezentującym sie klasycznym jrpgu octopath traveler i rozstali się z Hitmanem na pięknych warunkach. Odkąd Matsuda przejął stery w firmie, SE wychodzi na prostą i serwuje potężne gierki, starając się dobrze zbalansować robienie loda fanom i trzepanie kasiory, no ale lepiej nie widzieć nic poza niefortunnym FF XV i hejtować. A samo FF XV jest jakie jest z powodu problemów, które sięgają ponad 10 lat wstecz, więc uznawanie tej gry za jakąkolwiek reprezentacje obecnego stanu rzecz w SE jest trochę nie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 31 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2018 Nier fabularnie to najwyższa półka, ale reszta jest średniawa, więc o grze generacji nie ma mowy przynajmniej dla mnie. Reszta gier o których piszesz nawet nie wyszła, no DQ w Japonii ( i to raczej pewniak) resztę się zobaczy po ograniu, bo jak pisałem Squareenix potrafi wszystko spie rdolić to nie jest Squarsoft który trzepał hit za hitem za cokolwiek by się nie zabrał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi