Schranz1985 672 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Nie no nie przesadzaj ze 20h mi się z 1 cd zeszło.Pewnie można w 10 ale w takie gry gra się niespiesznie.Oby do dema.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Bardziej mnie martwi, że "rozbudują" Midgar, ale to rozbudowanie będzie polegało na wrzuceniu masy zadań pobocznych w stylu Final Fantasy XV. Jakieś zlecenia na ubicie potworków i bieganie po dużych i ładnych, ale pustych lokacjach. Prawda jest taka, że jeśli chodzi o serię FF, to Square nie umie w side questy od czasów dziesiątki albo nawet dziewiątki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Będzie w końcu to demo? Jest jakiś termin jeśli tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Po tym leaku to nie wiadomo, co będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 I jak po takim trailerze nie ignorować malkontentów narzekających na "dymanko, bo w odcinkach gierke wydajo"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Wow, sporo pokazali :o Red jednak będzie Jaram sie jak Nibelheim Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 A dlaczego miało by nie być reda?To dosyć ważna postać i świetna lokacja cosmo canyon czy jakoś tak.Cat sith i reszta też będzie.Tak widzę na tym filmiku moogle?One były w 7 czy w remake dodali?Bo pierwszy raz to je z 9 zapamiętałem kupo!Chciałbym remake 9, czaję sie od jakiegoś czasu na 9 ale ten marny port nie jest wart więcej jak 4 dychy.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 8 minut temu, Schranz1985 napisał: A dlaczego miało by nie być reda? To dosyć ważna postać i świetna lokacja cosmo canyon czy jakoś tak. Cat sith i reszta też będzie. Tak widzę na tym filmiku moogle? One były w 7 czy w remake dodali? Bo pierwszy raz to je z 9 zapamiętałem kupo! Chciałbym remake 9, czaję sie od jakiegoś czasu na 9 ale ten marny port nie jest wart więcej jak 4 dychy. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Red pojawia sie pod koniec Midgar, wiec dodanie go w tej czesci stalo pod duzym znakiem zapytania. I z tego co widac na trailerze - nie bedzie on grywalny. Moogle byly w summonie Choco-Mog. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 A no faktycznie był taki summon, i w sumie nawet w tym aspekcie widać że się trzymają mocno tego co było w oryginale.Red powinien być grywalny, to tylko trailer, ja już nie patrzę przez pryzmat part 1 itd.Hype jest jak nigdy od x lat,ostatnia grą jaką kupiłem na premierę to yakuza kiwami...Tylko żeby nie wyskoczyli z ceną 289....Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Aj jak się patrzy na te zwiastun to już by się chciało zagrać, a tu jeszcze ponad 2 miesiące czekania... Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zleci dopiero co na Sylwestra się czekało a tu juz luty idzie Byle tylko bez obsuwy.Ciekawy jestem juz na pierwsze recki. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 3 godziny temu, Bzduras napisał: I jak po takim trailerze nie ignorować malkontentów narzekających na "dymanko, bo w odcinkach gierke wydajo"? Bo ładnie zedytowali filmik? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Max znów dostarcza ze swoimi reakcjami na content z FFVIIR Gość dokładnie odzwierciedla mojego wewnętrznego nerda jeśli chodzi o tą grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Podkręcamy hype, od 6min 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 6 godzin temu, Figaro napisał: Bo ładnie zedytowali filmik? Nie, bo content w tym ładnie zedytowanym filmiku tarmosi michaszka wielokrotnie w ciągu czterech minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Podkręcam na 11/10Ciekawe jak to wypadnie.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Jest w koncowce nowego trailera, a ci ktorzy sluchali caly ost z leakow twierdza ze kazdy jeden utwor urywa przyrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) Ciężko komentować te Blantmany itd. w tym temacie. Gdyby The Last of Us wydano jako taką samą grę, tylko z tytułem The Last of Us: Part I, to na forum pewnie nikt by nie zagrał bo k o m p l e t n o ś ć FABUŁY to najważniejsza rzecz w grach. Zwiastun bardzo ekscytujący. Ciągle wydaje się, że Square idealnie wyważyło dramatyzm, powagę i przesadzoną anime emocjonalność w wyjątkowo wywołujący ciary show. No ale to nie jest największy problem z grami Square-Enix w tym stuleciu, czyż nie. Struktura gry jako całości pozostaje nadal obiektem niewiadomych i wątpień. Powiem tak - Nier Automata też jest najlepszą grą wszech czasów, jeśli zrobić filmik z jego najlepszych momentów, ale jako gra rozłożona na dziesiątki godzin nie był jak dla mnie aż tak perfekcyjny. Edytowane 1 Lutego 2020 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) Jeszcze w kwestii soundtracku: Tifa's theme z oficjalnego, oryginalnego vinyla O matulu, jakie to dobre I jeszcze motyw przeowdni Do dzisiaj slyszac ten utwor w oryginale (motyw gra na mapie świata) mam ciarki i łzy w oczach. Nie moge sie doczekac by go uslyszec w nowej aranzacji. Edytowane 6 Lutego 2020 przez smoo Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Za każdym razem jak wchodzę do tematu z nadzieją na release dema to tu jakieś pierdy o piosenkach. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 W dniu 1.02.2020 o 15:17, ogqozo napisał: Ciężko komentować te Blantmany itd. w tym temacie. Gdyby The Last of Us wydano jako taką samą grę, tylko z tytułem The Last of Us: Part I, to na forum pewnie nikt by nie zagrał bo k o m p l e t n o ś ć FABUŁY to najważniejsza rzecz w grach. Bardzo nietrafione porównanie biorąc pod uwagę, że The Last of Us tak na dobrą sprawę mogłoby nie mieć kontynuacji, ergo jest grą kompletną fabularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 W dniu 1.02.2020 o 15:17, ogqozo napisał: Ciężko komentować te Blantmany itd. w tym temacie. Gdyby The Last of Us wydano jako taką samą grę, tylko z tytułem The Last of Us: Part I, to na forum pewnie nikt by nie zagrał bo k o m p l e t n o ś ć FABUŁY to najważniejsza rzecz w grach. To samo, co przedmówca - jeśli Midgar w FF7 zamyka sensownie jakiś wątek fabularny, to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 29 sekunda, i wszystko jasne ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 5 godzin temu, SlimShady napisał: Bardzo nietrafione porównanie biorąc pod uwagę, że The Last of Us tak na dobrą sprawę mogłoby nie mieć kontynuacji, ergo jest grą kompletną fabularnie. tlou jest kompletną opowieścią z pozostawioną, lekko uchyloną furtką, którą niekoniecznie trzeba było otwierać. sequel wynikał chyba tyle z potrzeby rynku co pewnie i z potrzeby tworzenia biorąc pod uwagą, z jaką pieczołowitością, budżetem i poświęconym czasem ND podchodzi do robienia gier. remake FF7 wynika chyba z potrzeby wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi