Bzduras 12 325 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Sterylne i ze słabą muzyką, możemy się rozejść. A poważnie to 10 kwietnia będzie pięknym dniem Kakałko, kocyk i FFVII, party like it's '99 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Chyba pierwszy raz w zyciu wezme urlop na gierke. Hejterzy lepiej trzymajcie sie z daleka bo tu z bzdurasem taki tag team jaranka zrobimy na premiere, że możecie nie wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 12 minut temu, Dahaka napisał: Hejterzy lepiej trzymajcie sie z daleka bo tu z bzdurasem taki tag team jaranka zrobimy na premiere, że możecie nie wytrzymać Dementuję, będę zajęty NA(pipi)IANIEM w trybie 24h Niech tylko te sterylne gigabajty spłyną na dysk mojej konsoli (no chyba, że sklepik obok zaliczy wcześniejszą dostawę jak to miało miejsce z FFXV, już zaryzykuję tego wirusa pod folią) i wskakuję na ciuchcię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 3 godziny temu, Bzduras napisał: Pudełka? Jest w nich jakiś romantyzm, ale nie przesadzajmy Jest w ich też prawo odsprzedaży, własność, brak wymogu połączenia z siecią by cyklicznie odnawiać licencję i niska cena... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Godzinę temu, Basior napisał: Wspaniałe strasznie sterylne te lokacje ;););) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Godzinę temu, Dahaka napisał: Chyba pierwszy raz w zyciu wezme urlop na gierke. Hejterzy lepiej trzymajcie sie z daleka bo tu z bzdurasem taki tag team jaranka zrobimy na premiere, że możecie nie wytrzymać Jeju nie mogę się doczekać tych rozczarowań pysznie bedzie sie to czytać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Jak te bieda demko build uj wi z kiedy to jedno z najlepszych doświadczeń ostatnich msc.Więc na jakiej podstawie miałbym być zawiedziony?Raczej będę sie jaral każda lokacją, na zasadzie było tak a jest tak WOW.Dojdą materie pełny skład skille specjale czary summony.A że part1? No to już każdy wie, ja biere na premiere i mam zamiar jarać się razem z forumkiem. 2.32 jak ta bieda muzyka komponuje się z tymi statycznymi lokacjami :0.Prawie łezkę uroniłem. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 6 godzin temu, Faka napisał: No ja tam już nie liczę na pudełko, tak samo nie ma szans na pudełko RE3 Remake - tak tu trzeba cyfrowo kupić te dwie gierki. A Nioh 2 może być teraz ostatnią premierową grą z pudełkiem do zakończenia pandemii lub do otwarcia granic w miarę swoich możliwości. No chyba, że @Dave Czezky coś może wiedzieć na ten temat? Będą pudełkowe premiery czy nie będą w pandemii? Na razie przeplyw towarow w UE pozostaje bez zmian. Trudno uwierzyc, ze sie to moze zmienic, aczkolwiek glowy nie dam. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Lepiej nie ryzykować i brać pewną wersję cyfrową! Takich perełek i tak się nie sprzedaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Enemy Skill powraca W lewym dolnym rogu widac czas gry, ponad 39godzin i w party mamy wszystkie postaci, czyli jest to co najmniej w połowie gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Hmm a Aerith gościnnie w party?Ciężko powiedzieć jaki to etap gry ale jak part1 dostarczy 40h rozgrywki to będę zadowolony.Samo słuchanie soundtracka te STATYCZNE lokacje to już będzie sztos.Tu nie ma przypadku, każda nuta idealnie pasuje do wydarzeń na ekranie.Na a przecież patrząc po demku to każda batalia z bossem to bedzie niezapomniane przeżycie.Do tego widać że przyłożyli sie do tych materii, fajnie bo ostatnio był w jrpg taki trend do zbiedzenia wszystkiego opór.Pewnie z części zrezygnują ale skoro jest enemy skill to jest szansa że duża część z oryginału zostanie a może i kilka nowych bedzie bo jednak system walki się zmienił.Ostatnia rzecz na jaką czekam to potwierdzenie mapy świata i bedzie masakrator . W oczekiwaniu na premierę codziennie słucham sobię 1 kawałka, dziś polecam No magia pany, a nie czekaj part1 Japończycy oszukali xD. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Spoiler Ostatnia rzecz na jaką czekam to potwierdzenie mapy świata i bedzie masakrator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Amazon rozsyła maile informujące o przełożeniu daty premiery. Pytanie czy jest to oficjalna obsuwa Rimejku, czy ma "tylko" związek ze wstrzymaniem wszelkich dostaw poza środkami pierwszej potrzeby z magazynów Amazonu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Pewnie to drugie, w końcu Amazon to największa sieć logistyczna sektora rozrywkowego na świecie. Jednak ta wzmianka o wirusie pod folią nie wydaje się teraz taka heheszkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Amazon nie wyrabia https://www.businessinsider.com/coronavirus-amazon-suspends-all-non-essential-shipments-to-warehouses-2020-3?r=US&IR=T 2 miesieca temu zrobilem preorder na cyfre, bedzie grane na premiere i koniec kropka! Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 986 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Jak nigdy nie kupuje preorderow, tak tym razem @Dave Czezky wierzę w Ciebie, ze w Wielkanoc będę biegał po Midgarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Tutaj nie chodzi o żadne środki pierwszej potrzeby(PR-owe pie.dololo), tylko ludzie im się buntują w tych koszarach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 6 minut temu, _Red_ napisał: Jak nigdy nie kupuje preorderow, tak tym razem @Dave Czezky wierzę w Ciebie, ze w Wielkanoc będę biegał po Midgarze. To samo. Czezky ufam Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Fak. W piątek ma być więcej info. Jesli będą mieli problem z dystrybucją, to już lepiej niech przełożą całą premierę na późniejszy termin, bo inaczej będzie konkretny shitstorm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Jak przełoża (pipi)a, zadnego przekładania 10 kwietnia i gramy! w ostateczności cyfre sie wezmie jak nie bedzie w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 20 minut temu, smoo napisał: Jesli będą mieli problem z dystrybucją, to już lepiej niech przełożą całą premierę na późniejszy termin, bo inaczej będzie konkretny shitstorm. A w życiu. Cyfróweczka ma być na 10.04 o północy, rzekłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) No raczej wiadomo, że skończy się na cyfrówce. W czasie pandemii, co jest zrozumiałe, możecie sobie ohajtać jaja, żeby dostać pudełko. Edytowane 18 Marca 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Ja poczekam do ostatniej chwili i w najgorszym razie kupie cyfre a na deluxe fizyczny poczekam, w koncu dojdzie. Ale ciagnac 100gb to na moim necie 2 doby lekko pojda :/. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Od tego jest preload, żeby pobrać sobie gierkę wcześniej i jak panicz o północy nacisnąć X Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Ja dopiero dzisiaj pewnie złożę zamówienie u czezkiego. Mam nadzieję, że będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi