Fanek 668 Opublikowano 8 lutego 2020 Opublikowano 8 lutego 2020 Wiadomo coś z wywiadów w jakim stopniu jest produkcja part2 ? Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 8 lutego 2020 Opublikowano 8 lutego 2020 Jeszcze tego nie wypuścili na premierę, a ten już o part 2 się pyta xd Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 8 lutego 2020 Opublikowano 8 lutego 2020 Synek-san, to trzeba usiąść, na spokojnie przeanalizować słupki sprzedaży, zobaczyć na ile partów można wydymać graczy, a nie że ty byś chciał to tak na rympał zaplanować 1 2 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 8 lutego 2020 Opublikowano 8 lutego 2020 No jest to dosyć istotne, obawiam się że będzie trzeba z rok poczekać na part 2.Przy gierkach TT można było sobię odśwież poprzedni epizod w 3h tu będzie ciężko.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 8 lutego 2020 Opublikowano 8 lutego 2020 Ale oni robią tak duże te części, że każda ma być osobna grą Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 8 lutego 2020 Opublikowano 8 lutego 2020 29 minut temu, Schranz1985 napisał: z rok poczekać na part 2 bezpodstawny optymizm czy naiwność? 1 Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 8 lutego 2020 Opublikowano 8 lutego 2020 Jakby był tylko rok czekania, to bym szampana otwierał, ale szczerze wątpię. Stawiam na dwa lata. Cytuj
estel 806 Opublikowano 8 lutego 2020 Opublikowano 8 lutego 2020 Ja stawiam na part 2 na PS5 i pewnie port part1 na PS5 tez jakos za rok. Cytuj
aph 155 Opublikowano 8 lutego 2020 Opublikowano 8 lutego 2020 Jeśli part 1 ma być grą o długości 13tki, to szybko kolejnej części nie zrobią. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 13 lutego 2020 Opublikowano 13 lutego 2020 https://blog.us.playstation.com/2020/02/13/new-final-fantasy-vii-remake-screenshots-show-red-xiii-side-quests-and-more/ Sporo nowych screenshotów, info na temat side questów, materii i sporo innych ciekawostek. Widać, że na prawdę rozbudowali Midgar 2 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 13 lutego 2020 Opublikowano 13 lutego 2020 No fajnie ale należało by dodać ze taki cactuar(i nie tylko)z tego screena co dałeś bedzie jako bonusowy summon w wersji DELUXE za 389zl!Nie wątpię w to że gra będzie świetną ale jednak widać już na starcie ze dojonko będzie na wysokim poziomie.Taki re2 dostał chociaż kilka darmowych dlc, tu pewnie za free nie bedzie nic bo szkoda czasu i lecą prace nad part2.Może się czepiam team płyta mocno, ale mam awersie do tych wszystkich delux hiper mega edition w cyfrze z bonusowym pixelem itd.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 14 lutego 2020 Opublikowano 14 lutego 2020 12 godzin temu, Schranz1985 napisał: No fajnie ale należało by dodać ze taki cactuar(i nie tylko)z tego screena co dałeś bedzie jako bonusowy summon w wersji DELUXE za 389zl! Nie wątpię w to że gra będzie świetną ale jednak widać już na starcie ze dojonko będzie na wysokim poziomie. Taki re2 dostał chociaż kilka darmowych dlc, tu pewnie za free nie bedzie nic bo szkoda czasu i lecą prace nad part2. Może się czepiam team płyta mocno, ale mam awersie do tych wszystkich delux hiper mega edition w cyfrze z bonusowym pixelem itd. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Za 330zł jest w kigu, ale ogólnie trudno się nie zgodzić. Tyle, że ja deluxe biorę dla Artbooka głównie. To mi akurat nie przeszkadza jakoś mocno. Najbardziej smuci mnie, że to jednak tylko Midgar. Ciekawe jak to wpłynie na dostępność Materii z późniejszych etapów? Pewnie nie będzie. Podobnie bronie, limity itp. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 14 lutego 2020 Opublikowano 14 lutego 2020 W oryginale pierwszego summona zdobywało się po ucieczce z Midgar. W remake'u jak na razie potwierdzono co najmniej 4 summony z wersji oryginalnej. Co do broni, to na screenach widać np. Nail Bat, który w FFVII zdobywało się pod koniec 1 płyty. Jakiś czas temu wyciekła lista broni i materii, które będą dostępne w remake'u. Cześć z tych rzeczy była w oryginale dostępna dopiero po opuszczeniu Midgar. No i ta lista nie jest kompletna, więc pewnie będzie tego więcej. 2 Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 14 lutego 2020 Opublikowano 14 lutego 2020 Ale dymanko przecież mają gotową grę to tną na odcinki i po co jak ja bym robił grę to bym zrobił 1:1 inne studia mogą jakoś na przykład wiedźmin trzy dziki gon to duża bardzo gra i co i zrobili raz tylko i od razu całe a wy japończyków to chyba kochacie że im się tak dajecie oszukiwać i gre starom wam w częściach dadzą hahaha debile Ależ będzie granko 4 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 14 lutego 2020 Opublikowano 14 lutego 2020 1 godzinę temu, YETI napisał: Ciaaaarrrrry. One winged angel w tle Jestem gotowy do golonka jak mloda owieczka (w sumie to ogolili mnie juz predorderem deluxe tuz po zapowiedzi ). Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 14 lutego 2020 Opublikowano 14 lutego 2020 2 godziny temu, Bzduras napisał: przecież mają gotową grę Zrobili już całośc na PS4? Świetna wiadomość, Yosuke Matsuda bezpośrednio ci potwierdził? Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 14 lutego 2020 Opublikowano 14 lutego 2020 Udajesz, tak? To była krótka rozprawka na temat "jak widzę kadzenie o dymaniu graczy przez SE". Ironiczne, a "gotowa gra" odnosiło się do oryginału. Cytuj
estel 806 Opublikowano 14 lutego 2020 Opublikowano 14 lutego 2020 Poczekam pewnie na przeceny wersji deluxe, bo nie chcę dać się za bardzo wydymać. Jeszcze Persona 5: Royal wychodzi w podobnym czasie także priorytety. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 lutego 2020 Opublikowano 18 lutego 2020 W dniu 14.02.2020 o 13:25, Bzduras napisał: Ale dymanko przecież mają gotową grę to tną na odcinki i po co jak ja bym robił grę to bym zrobił 1:1 inne studia mogą jakoś na przykład wiedźmin trzy dziki gon to duża bardzo gra i co i zrobili raz tylko i od razu całe a wy japończyków to chyba kochacie że im się tak dajecie oszukiwać i gre starom wam w częściach dadzą hahaha debile Ależ będzie granko Tak mi się skojarzyło. Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 18 lutego 2020 Opublikowano 18 lutego 2020 Niepotrzebnie - jedną z cech, które bardzo mnie cieszą jest umiejętność jarania się gierkami tak samo jak za dawnych lat i jeśli coś mi spasuje to ekscytacja wybija przez sufit. Oglądam sobie trailery i zapowiedzi z FFVII i jeśli tak wygląda to słynne dymanko przez kitajców to czas postawić czerwoną lampkę w oknie i napis "Welcome China friends!" 1 Cytuj
ToemekD 0 Opublikowano 20 lutego 2020 Opublikowano 20 lutego 2020 Hej, wiecie możne czy w grze będą polskie napisy? Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 20 lutego 2020 Opublikowano 20 lutego 2020 Nie ma nigdzie takiej informacji, ale nie nastawiałbym się na Twoim miejscu - ŻADEN Final Fantasy w dziejach ludzkości nie miał polskiego języka do wyboru. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi