Skocz do zawartości

Shenmue 3

REZOK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafika rodem z poprzedniej generacji ale jak miejscówki będą miały świetny design, który będzie dodatkowo podbijany przez klimatyczny ost to szybko zapomnę o tym problemie. No i pozostaje kwestia animacji,obyśmy nie dostali jakiegoś drewna...

Opublikowano

Tło spoko ale mogli odpuścić te modele postaci do momentu aż zaczną im dodawać animacje bo wyglądają jak po połknięciu kija, najbardziej rzuca się nienaturalna postawa i totalny brak grawitacji.

Opublikowano

oczywiscie, że będzie ch,ujnia wszyscy wiedzą jak kończy takie reanimowanie legendy jeszcze z budżetem z kickstartera :pawel:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No ja sie bardzo ciesze, szczegolnie ze Shenmue jest mi bliskie sercu, podejrzewam ze nawet gdyby wyszlo lekkie drewno, to jesli bede mial okazje skopac pewnemu jegomosciowi dupe, bede zadowolony.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Minęło już rok od kampanii. Wasza radość w trakcie zapowiedzi wciąż dzwoni mi przyjemnie w uszach. Od tamtej pory zatrudniliśmy nowe osoby. Pod koniec zeszłego roku użyliśmy także bohaterów z Shenmue 2, aby przetestować na UE4 system walki, a także system dialogów.

Z głównymi członkami zespołu rozpoczęliśmy w styczniu pracę nad prototypem. Minęło sześć miesięcy od momentu, kiedy prace nad Shenmue III na serio ruszyły. Walka i mimika działa już całkiem nieźle, morale zespołu rosną. Sądzę, że to będzie dobra gra. Raz jeszcze dziękujemy Wam za Wasze wsparcie.

http://www.pssite.com/news/50931/prace-nad-shenmue-iii-trwaja-juz-6-miesiecy.html

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Swietny material:

Az mam ochote odpalic emulator :cool:

Było jeden jest i dwa  :cool: