XM. 10 826 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 A kiedy ostatnia grę zrobił? 15 lat temu? Prawda jest taka ze albo wyjdzie fantastyczna gra, albo mega parujace kapsko. Totalna loteria z ta gra jest i nie ma co tu bronić ze kiedyś typ zrobił dwie świetne gry bo po takim czasie można się tylko obawiać o jakoś finalnego produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 zrobił więcej niż dwie świetne gry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 Ja się w sumie zastanawiam czy trzecie Shenmue ma w ogóle sens ukazywania się na rynku w obliczu dominacji Yakuzy. To będzie albo jej wierna kopia albo game-preview z masą błędów i przestarzałych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 Jak to mowia po niemiecku- Jaein Generalnie twoj scenariusz jest wielce prawdopodobny, tym bardziej, ze do teraz oprocz samego faktu, ze trzecia czesc sie w ogole ukaze nic nas nie zaskoczylo. Mlodsza generacja graczy nie zna w ogole dwoch pierwszych czesci co jest jednoznaczne z tym, ze po trojke nie maja co siegac i w sumie to gra powstaje dla niszy. Dla tej grastki graczy ktorzy wspominaja dwie pierwsze czesci z wypiekami na twarzy i chca poznac koniec opowiesci- oczywiscie nie takiej znowu malej jak widac po tym jak szybko wsparto projekt na crowfundingu ale jednak juz teraz niszy. Sytuacje moglby odrobine uratowac remake jedynki i dwojki ale czy jest na to realna szansa? Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 Remake bardzo by się przydał, od ostatniej części minęło ponad 15 lat, sam chętnie je sobie odświeżę bo sam ostatni raz w nie grałem 15 lat temu na Dreamcaście (Walkę z Don Niu zapamiętam do końca życia, bardzo się męczyłem z ostatnim QTE, w dwójce często pojawiał się inny rodzaj QTE gdzie trzeba było wklepać kombinacje klawiszy, i miałem z tym problem, za chiny nie umiałem rozgryźć kiedy wcisnąć jaki przycisk, i walkę powtarzałem z 10 razy :) Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 8 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 Premiera przesunięta na drugą połowę 2018. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 2118 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 30 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 Shenmue III will exhibit Gamescom 2017 from August 22 to 26 with its “newest movie clips,” “latest updates,” and “some new announcements” - http://gematsu.com/2017/06/shenmue-iii-debut-new-footage-updates-announcements-gamescom-2017-new-logo + nowe logo: Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 12 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2017 (edytowane) https://www.kickstarter.com/projects/ysnet/shenmue-3/posts/1905604? Planowana premiera przesunięta na drugą połowę 2018 roku :( Widzę, że już wcześniej było wiadomo. Edytowane 12 lipca 2017 przez REZOK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 http://www.allgamesdelta.net/2017/08/shenmue-iii-is-being-published-by-deep.html Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 te twarze xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 Ryu wygląda okej, ale to są stare fotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 21 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2017 Podoba mi się ten nowy napis Shenmue :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2017 (pipi)a mac te twarze... ;/ Jesli Yu nie dokonczy chociaz nalezycie tej historii to pojade tam do niego i poszczuje go psem zetty. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2017 Mam nadzieje ze ta gra bedzie kosztowac na premiere cos kolo stowki. Wtedy kipie dla magii tytulu i historii. Nastawiam sie na mechaniczny powrot do przeszlosci, niskobudzetowa produkcje. Wope sie milo rozczarowac niz zawiesc. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2017 O kórva xD mordy przeniesione prosto z Dreamcasta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2017 (edytowane) Eeeee - tylko to chyba powinno być z sekcji z modami i informacją, że jakiś gość poświęcił w piwnicy 2 lata, by zrobić fanowski gameplay-trailer na silniku Unreal. Poniżej macie coś podobnego ;) Jakoś tak mi się kojarzy - niby fajnie, ale czuć że sporo brakuje. Ktoś ładnie napisał, że Shenmue 3 wygląda jak produkcja żywcem z PS2 tyle tylko, że z współczesnymi teksturami i oświetleniem. Coś w tym jest. Jakoś tak mi się kojarzy - niby fajnie, ale czuć że sporo brakuje. Ktoś ładnie napisał,że wygląda to jak produkcja żywcem z PS2 tyle tylko, że z współczesnymi teksturami i oświetleniem. Edytowane 22 sierpnia 2017 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 22 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2017 Bałem się o animację ale widzę, że daje radę, twarze faktycznie mogły by wyglądać lepiej, widać, że brakuje kasy i za to karny kutas dla SONY zamiast dorzucić parę złoty i wydać grę, którą zareklamowali u siebie na konferencji, zagrali na uczuciach graczy tylko po to aby wydał ją jakiś deep silver, żal. Co by nie mówić, każdy chyba wiedział, że tego możemy się spodziewać, już pierwsze materiały z gry nam to pokazały, tragedii nie ma jestem wstanie przymknąć oko na twarze pod warunkiem, że historia i gameplay jak zawsze da radę, czekam na te świeże pomysł o których Yu wspominał :) Osobiście trailer podobał mi się, warto było poczekać tyle lat... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2017 Bardziej mnie zastanawia kiedy Shenmue HD wydadzą :D Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2017 Ja jestem na tyle podjarany tym, że dokończą w końcu historię. Grafika jest nie najgorsza, twarze lekko z(pipi)ane. Ale najważniejsze żeby gejmplaj był ok i historia ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 22 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2017 (edytowane) IMO twarze są jeszcze gorsze niż w wersji DC, tam przynajmniej były jakieś emocje jakaś mimika a tu Ryo czy chodzi czy bije cały czas ma ten sam wyraz twarzy. No ale jak każdy słusznie zauważył nie to jest najważniejsze, szkoda, że sony nie dało grosza... Edytowane 22 sierpnia 2017 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2017 Odmłodzone, polakierowane twarze. Animacja sztywna jak w 2001 roku. Na deser zapewne dostaniemy kieprawy gameplay i historię opowiedzianą po kosztach. Wyjedzie Idealny przykład kontynuacji jakiej njikt nie chciał dostać, a i tak każdy kupi, bo sprzeda go nostalgia, a nie faktyczna zawartość produktu. Ech żal... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2017 JE,BANE 6 MLN BAKSÓW NA KICKSTARTERZE 6 BANIEK 6 xDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2017 (edytowane) sztuka... sztuka nie uznaje kompromisów Edytowane 22 sierpnia 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2017 Panowie ja wiem, ze nostalgia, ze dwie czesci legendy ale ten trailer wyglada jak klepany na zaliczenie przedmiotu przez kilku studentow 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi