Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Myślę, że zanim ujrzymy 3 to jeszcze wydadzą remaster 1 i 2, wtedy biorę z miejsca. Już nie pamiętam kiedy jeździłem widlakiem po porcie :)

• Odpowiedzi 548
  • Wyświetleń 81,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

czy to podchodzi pod alter?

• Gra niestety bardzo rozczarowuje. Zwłaszcza po tylu latach czekania. Największym problemem jest szczątkowa i mało satysfakcjonująca fabuła. W tej części prawie nic się nie dzieje, a scenariusz sprawia

• Przeciez to było jasne z tym badaniem gruntu. W epoce gdzie zyeby graja w kolejne assasiny wydanie tytułu który dla zwykłego kasuala jest randomowa gierka jest finansowym mega ryzykiem. Sony wybadało

Opublikowano

A komuś się udało uruchomić konsole w domu? Pamiętam miejskie legendy, że w salonie od gościa dało rady dostać grę do niej, ale nigdy mi się to nie udało :)

Opublikowano

Mi się udało, można było ją wygrać w markecie za losy albo za zwycięską puszkę :)

Edytowane przez Soul

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ten sklep, co wystawił Shenmue HD, double pack Bayonetta/Vanquish na PS4/XOne, już bodajże zniknął. To były fake'i, bo wrzucili tam nawet pudełkowe Sonic Mania i Street Fighter Anniversary z okładką zrobioną z wersji PS2.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Dobry portal. Kompetentne źródło informacji.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

z dydykacja dla Soula, chwala sie postepami nad animacja twarzy

Opublikowano

Lepsza niż w Mass Effect Androbieda.

Opublikowano

W następnym raporcie pewnie pokażą już animacje dla guwniaków i nastolatków.

Opublikowano

Oni chyba zatrzymali się w 1999 i myślą, że szykują jakiś nowy, fajny tytuł. Trochę szkoda, ale wyczuwam 5/10. No i jeszcze te żulenie kasy na tych serwisach :/

Opublikowano

Coraz mocniej to wszystko zaczyna wyglądać jak projekt studentów lepiony w garażu na zaliczenie semestru :whistling:

Opublikowano

Niski budżet, to nie jest gra AAA. Tak tylko przypominam.

No i do tego należy wspomnieć że gra jest typowo dla fanów i tylko dla nich.

Opublikowano

Niski budżet, to nie jest gra AAA. Tak tylko przypominam.

No i do tego należy wspomnieć że gra jest typowo dla fanów i tylko dla nich.

No na pewno bo tylko oni to łykną.

Opublikowano

Boli ze dozylem czasow kiedy marka pokroju shenmue jest produkcja niskobudzetowa.

Opublikowano

Takie wskrzeszanie po latach zazwyczaj nie wychodzi na dobre.

Opublikowano

Chodzi mi o kontynuacje, nie remajki.

Są też wyjątki dlatego napisałem zazwyczaj. :|

Edytowane przez ireniqs

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Premiera niby w tym roku, ciekawe o jakich niespodziankach mówi. Oby o tym, o czym wszyscy myślimy :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pewnie gdyby to wyszlo od razu po dwojce to bym sie zagrywal. a tak jak patrze na to, to jakos tak bez podjarki