Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Myślę, że zanim ujrzymy 3 to jeszcze wydadzą remaster 1 i 2, wtedy biorę z miejsca. Już nie pamiętam kiedy jeździłem widlakiem po porcie :)
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l A komuś się udało uruchomić konsole w domu? Pamiętam miejskie legendy, że w salonie od gościa dało rady dostać grę do niej, ale nigdy mi się to nie udało :)
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Mi się udało, można było ją wygrać w markecie za losy albo za zwycięską puszkę :) Edytowane 24 sierpnia 20177 l przez Soul
Opublikowano 11 września 20177 l Plotki, że remaster 1 i 2 już jest gotowy i premiera jeszcze w tym roku http://www.ppe.pl/news/53377/shenmue-1-2-pack-na-ps4-i-xone-w-ofercie-slowackich-sklepow.html
Opublikowano 12 września 20177 l Ten sklep, co wystawił Shenmue HD, double pack Bayonetta/Vanquish na PS4/XOne, już bodajże zniknął. To były fake'i, bo wrzucili tam nawet pudełkowe Sonic Mania i Street Fighter Anniversary z okładką zrobioną z wersji PS2. Edytowane 12 września 20177 l przez Kasias
Opublikowano 28 września 20177 l W następnym raporcie pewnie pokażą już animacje dla guwniaków i nastolatków.
Opublikowano 28 września 20177 l Oni chyba zatrzymali się w 1999 i myślą, że szykują jakiś nowy, fajny tytuł. Trochę szkoda, ale wyczuwam 5/10. No i jeszcze te żulenie kasy na tych serwisach :/
Opublikowano 28 września 20177 l Coraz mocniej to wszystko zaczyna wyglądać jak projekt studentów lepiony w garażu na zaliczenie semestru
Opublikowano 28 września 20177 l Niski budżet, to nie jest gra AAA. Tak tylko przypominam. No i do tego należy wspomnieć że gra jest typowo dla fanów i tylko dla nich.
Opublikowano 28 września 20177 l Niski budżet, to nie jest gra AAA. Tak tylko przypominam. No i do tego należy wspomnieć że gra jest typowo dla fanów i tylko dla nich. No na pewno bo tylko oni to łykną.
Opublikowano 29 września 20177 l Boli ze dozylem czasow kiedy marka pokroju shenmue jest produkcja niskobudzetowa.
Opublikowano 29 września 20177 l Chodzi mi o kontynuacje, nie remajki. Są też wyjątki dlatego napisałem zazwyczaj. :| Edytowane 29 września 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 2 stycznia 20187 l Premiera niby w tym roku, ciekawe o jakich niespodziankach mówi. Oby o tym, o czym wszyscy myślimy
Opublikowano 25 lutego 20187 l Pokaz, który się odbył za zamkniętymi drzwiami 6 miesięcy temu. Edytowane 25 lutego 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 25 lutego 20187 l pewnie gdyby to wyszlo od razu po dwojce to bym sie zagrywal. a tak jak patrze na to, to jakos tak bez podjarki