II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Sa dla mnie takie tytuly ktore wole zostawic w czelusciach pamieci. Pewnych granic, ułomności nie przeskocze. Szkoda czasu. Sentyment, sentymentem ale przejechalem sie wielokrotnie na tym. Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Jeśli trailer mocno przycina to ciężko oczekiwać, żeby gra działała jak należy. Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Po powrocie dwóch poprzednich części do świadomości ogółu za sprawą remastera, jakoś z mniej skrzywioną miną oglądałem ten trailer. Myślę, że kiedyś obydwa pudełka staną na mojej półce. Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 49 minut temu, Wredny napisał: Po powrocie dwóch poprzednich części do świadomości ogółu za sprawą remastera, jakoś z mniej skrzywioną miną oglądałem ten trailer. Myślę, że kiedyś obydwa pudełka staną na mojej półce. Na pocieszenie na każdym nowym materiale wygląda to co raz lepiej. Myślę, że kto jak kto ale Yu Suzuki poniżej pewnego poziomu nie zejdzie:) Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 21 lutego 2019 Opublikowano 21 lutego 2019 (edytowane) Chyba najładniejszy screen jak dotychczas - Lan Di. Podoba mi się ten styl graficzny. Z realizmem nie ma się sensu ścigać, bo większych studiów developerskich i tak nie przeskoczą. W marcu ma być też nowy zwiastun. I małe porównanie - ta sama postać ze screena sprzed kilku miesięcy. Edytowane 21 lutego 2019 przez Cedric Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 21 lutego 2019 Opublikowano 21 lutego 2019 No nie wiem co tak słabo... teraz wygląda jak wkurwiony Ryo z blizną pod okiem Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 22 lutego 2019 Autor Opublikowano 22 lutego 2019 Ciekawe czy się wyrobia do końca roku tego pańskiego 2019. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 14 godzin temu, Hum napisał: No nie wiem co tak słabo... teraz wygląda jak wkurwiony Ryo z blizną pod okiem bedzie plot twist ze Lan Di to prawdziwy stary Ryo ayyy. Cytuj
okens 541 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 Ogrywam wlasnie jedynke, chce ja przejsc po raz pierwszy. Ile ta gra ma magii. Swoja droga czy to aby nie w sobote w przyszlym tygodniu maja pokazac jakis konkretny gameplay z S3? Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 Wyobraź sobie jak to musiało wyglądać, gdy pierwszy raz odpaliłem tą grę na Dreamcaście. To była rewolucja niczym GTA III. Moja kopia Shenmue I&II już do mnie jedzie, nie miałem wcześniej okazji ograć, ale najwyższa pora. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 9 marca 2019 Opublikowano 9 marca 2019 (edytowane) Nowy trailer - miejscami mocno sztywno, ale klimaciku i klasycznego uroku udało się Suzukiemu trochę zawrzeć: Edytowane 9 marca 2019 przez Cedric 2 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 9 marca 2019 Opublikowano 9 marca 2019 O ja (pipi)ę! Sega wypuściła podrasowanego Dreamcasta? 1 1 Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 9 marca 2019 Opublikowano 9 marca 2019 Oby nie skiepścili walki w grze o wschodnich sztukach walki. Ale byłaby beka jakby system walki był (pipi)owy. W 1 i 2 był ok i zalatywał VF. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 marca 2019 Opublikowano 9 marca 2019 (edytowane) Czy ta gra to jakiś żart? Edytowane 9 marca 2019 przez Rozi Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 9 marca 2019 Opublikowano 9 marca 2019 Jak będzie kosztowała 100zł na premierę to ok jak na indyka AAA(xD). Jak zawołają z 230zł to naprawdę żart. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 9 marca 2019 Opublikowano 9 marca 2019 Ja to (pipi)a wsparłem na kickstarterze Te maile, które od nich dostaję przypominają mi o tym błędzie haha! Ta gra wygląda strasznie! Jeśli oni tak ją dopieszczają to myślę, że ciężko będzie się grało w ten symulator skakania po kamieniach 1 Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 9 marca 2019 Opublikowano 9 marca 2019 Bardzo ładnie to wygląda. Jest to japońska, niskobudżetowa gra, która nie ma mieć super animacji czy idealnie odwzorowanej mimiki. Ale będzie za to miała d u s z ę. 2 1 Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 9 marca 2019 Opublikowano 9 marca 2019 Zalatuje strasznym drewnem, ale też wygląda na bardzo wierne oryginalnym częściom... W sumie to wygląda, jak kolejny remaster z Dreamcasta i jakbym nie przeszedł dwóch poprzednich, to myślałbym, że to scenki z którejś z nich Kij tam - mam tylko nadzieję, że Suzuki miał naprawdę całą historyjkę w głowie i że będzie warto jej doświadczyć, a nie że zrobił gierkę, żeby sentymentalnych ludzi na hajs naciągnąć - nie każdy tytuł musi być wykonany jak RDRII, żeby mnie zabawił - nadal daję Shenmue III kredyt zaufania Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 9 marca 2019 Opublikowano 9 marca 2019 Z tego co mówił wynika, że ma w planach więcej odsłon, więc nawet nie jestem pewien czy fabularnie będzie się wszystko zgadzać. Cytuj
okens 541 Opublikowano 10 marca 2019 Opublikowano 10 marca 2019 Jesli zakoncza to cliffhangerem to niech ich szlag, ale tak poza tym to wyglada to calkiem ok 1 Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 10 marca 2019 Opublikowano 10 marca 2019 16 godzin temu, Cedric napisał: Nowy trailer - miejscami mocno sztywno, ale klimaciku i klasycznego uroku udało się Suzukiemu trochę zawrzeć: Mega jak na taki budżet. A ruchy postaci poezja!!!! Ciary Dajcie Yu większy budżet to gwarantuje, że takiej grafy nie zrobi jak on nikt. Aż strach pomyśleć jakby wyglądała taka Virtua Fighter 6 odpowiednio dopieszczona finansowa przy jego kontroli. Hmm..fotorealizm! Oby Shenmue 3 się sprzedało aż chyba kupie kilka kopii. Tylko 2 ruchy pod przewodnictwem YS na małym budżecie pokazały jaka uboga jest animacja ruchów w dzisiejszych bijatykach . Wszystko stoi w miejscu a ten chop w budżetówce wyciska więcej! Szok Yu Suzuki = Geniusz Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 10 marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 marca 2019 (edytowane) czy to podchodzi pod alter? Edytowane 10 marca 2019 przez Paolo de Vesir 7 3 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi