Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ta gra z każdym trailerem wygląda co raz lepiej. A niech sobie krytykują, grunt, że zachowano ducha oraz klimat poprzednich części!

• Odpowiedzi 548
  • Wyświetleń 81,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

czy to podchodzi pod alter?

• Gra niestety bardzo rozczarowuje. Zwłaszcza po tylu latach czekania. Największym problemem jest szczątkowa i mało satysfakcjonująca fabuła. W tej części prawie nic się nie dzieje, a scenariusz sprawia

• Przeciez to było jasne z tym badaniem gruntu. W epoce gdzie zyeby graja w kolejne assasiny wydanie tytułu który dla zwykłego kasuala jest randomowa gierka jest finansowym mega ryzykiem. Sony wybadało

Opublikowano

Jest preorder w Muve, day one z jakimiś bonusami w grze + steelbook <3 

ps. w paru innych sklepach też jest dostępny, w 3kropki nawet w niższej cenie 

Edytowane przez number_nine

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Yu Suzuki opowiada o Shenmue.  

Część  1 – Shenmue 1 i 2

Część  2 – Shenmue 3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze 13 dni, nikt nie czeka?

Opublikowano
6 godzin temu, izon napisał:

Jeszcze 13 dni, nikt nie czeka?

Jak nie... Specjalnie nie zaczynam w tym miesiącu żadnej gry z fabułą, żeby jej Shenmue nie zepchnęło :D 

Opublikowano

uff już się bałem, że tylko ja czekam:)

Opublikowano

Najwyżej będziesz jednoosobowo utrzymywał ten temat przy życiu - jest tu kilka takich :)

Opublikowano

Czy da się gdzieś w PL zamówić edycję kolekcjonerską z etui z Dreamcasta? Bo najwyższa pora preorderować:)

Opublikowano

Nowy zwiastun:

Opublikowano
W dniu 8.11.2019 o 20:32, izon napisał:

Czy da się gdzieś w PL zamówić edycję kolekcjonerską z etui z Dreamcasta? Bo najwyższa pora preorderować:)

Podpinam się pod pytanie.

Opublikowano
5 minut temu, Mani napisał:

Podpinam się pod pytanie.

Ja już wziąłem edycje ze steelbookiem bo nie mogłem znaleźć tej kolekcjonerki:(

Opublikowano
  • Autor

Ja wsparlem grę 4 lata temu na kickstarterze. Dostałem info że już grę wysłali, ale było to takie lakoniczne, że nie mam numeru przesyłki. Czekam, na początku przyszłego tygodnia gra powinna być u mnie. Nie wierzę że po tylu latach w końcu poznamy dalsze losy Ryo 

Opublikowano

@Mani, @izon

Jeśli się nie mylę, to tylko kolekcjonerka od Limited Run Games zawierała pudełka z DC. W Europie otrzymaliśmy Collectors Edition, której zawartość jest taka sama, oprócz pudełek DC. Niestety, chyba żaden z polskich sklepów jej nie posiadał. Dobrze chociaż. że stellbook jest dostępny.

@REZOK

Dobrze, że wysłali wcześniej, ja kodu na wersję cyfrową jeszcze nie otrzymałem.

Opublikowano
6 godzin temu, Figuś napisał:

Podobno embargo na recki mija dwa dni po premierze gry :ragus:

Ja w tej grze zupełnie olewam recki. Mam świadomość, że będą oceny typu 4 ale też pewnie i 8 się trafią. Dla mnie podejrzewam 10/10 :)

Opublikowano

Dzwoniłem właśnie do 3kropki od, których zamówiłem na allegro. Podobno wydawca za(pipi)ał i zamiast wysłać do sklepu na piątek żeby zdążyli na premierę to wysyłają dzisiaj także dostawa na środę, jak dobrze pójdzie:/  Ciekawe, czy wszędzie jest ten problem, czy ściemniają..

Opublikowano

No ja mam zamówioną wersję ze Steelbookiem w Empiku i dostałem dzisiaj info, że data odbioru zmieniła się na 20/21 =/ 

Opublikowano

Są gameplaye na youtubie:

Wygląda to o wiele lepiej niż się spodziewałem.

Nawet walka o dziwo jakoś wyszła.

Opublikowano
Godzinę temu, devilbot napisał:

Są gameplaye na youtubie:

Wygląda to o wiele lepiej niż się spodziewałem.

Nawet walka o dziwo jakoś wyszła.

Co by nie mówić, to wnętrza pomieszczeń z tymi wszystkimi wazami i dbałością o detale robią wrażenie. Najważniejsze, że gra ma klimat starych odsłon!

Opublikowano

Dziwne - niby zeszło embargo a tu żadnych recenzji:(

Opublikowano

Warto sobie przypomnieć ten piękny moment przed zagraniem:

Opublikowano

Spodziewalem sie niegrywalnego (pipi) (mimo ze Shenmue to moja ulubiona gra), a okazalo sie ze ta sentymentalna podroz w czasie wcale nie jest taka archaiczna jak wszyscy gadali. 

Dzieki Yu, prawie 20 lat czekania na cos co nie mialo prawa sie stac. Wiedzial, ze robi to tylko dla nas - fanow.