Skocz do zawartości

Shenmue 3

REZOK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ależ to musi być potężne uczucie - być fanem serii, zostać na 20 lat bez trzeciej części i nagle nierealne marzenie ziszcza się w dłoniach w postaci pudełka (albo chociaż ziszcza się na HDD w postaci gigabajtów danych). Nie powiem, jeśli są na forum Szenmue świry to okrutnie Wam tego uczucia zazdroszczę :)

Opublikowano

Podobno pierwsze oceny sa przecietne- czego wszyscy sie spodziewalismy, jednak gra jest mega nostalgiczna i powinna nas zadowolic. I tylko jak zakonczono ta trzecia czesc mnie martwi bo cholernie chcialbym w koncu zobaczyc jakies sensowne zakonczenie.

Opublikowano
4 godziny temu, number_nine napisał:

robił ktoś pre ordera w muve? Dzisiaj premiera a o wysyłce cisza.

edit: odpisali, że wysyłka może pod koniec tygodnia, bo "lokalny dystrybutor" sie zaebał :v 

4 godziny temu, nadol90 napisał:

Panowie, skąd najlepiej zamówić i gdzie mają u nas od razu z wysyłką, bo widzę że w stacjonarnych sklepach na śląsku to jest lipa.

Jest kaszana w całym kraju. Wczoraj pod wieczór zrobiłem rundkę po wszystkich sklepach małych i dużych i nikt nie miał. Premiera przesunięta, niby na jutro.

Człowiek czeka na premierę 18 lat i w ch...go robią.

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, marcinwks napisał:

Jest kaszana w całym kraju. Wczoraj pod wieczór zrobiłem rundkę po wszystkich sklepach małych i dużych i nikt nie miał. Premiera przesunięta, niby na jutro.

Człowiek czeka na premierę 18 lat i w ch...go robią.

Faktycznie dowalili z dostawą, ja też dalej nie dostałem z 3kropek. Dobrze, że chociaż będzie steelbook..

Edytowane przez izon
Opublikowano

Ile Suzuki przyjął kasy na produkcję tej gry? 6 milionów? Niezłe dymanko. 

Opublikowano

No wyszedł z tego typowy torrent Exclusive, ale mogę się mylić bo nawet nie chce się włączać by sprawdzić XD

Chyba już lepiej byłoby wrócić 15 raz do 4 ulic na krzyż w Yakuzie.

Opublikowano

Spoko. Pomimo negatywnej opinii o trójce, chciałbym żeby kolejna część lub części kiedyś powstały i żeby nie trzeba było czekać kolejnych 20 lat =]

• Minusik 1
Opublikowano

Mi dzisiaj w detah stranding pomylil sie smieciarz mieszkajacy na wysypisku z reżyserem wiec jest opcja ze nie bede dochodzil gdzie jest odplyw w lepiankach w shenmue i czy idzie zmiescic 20 kalafiorow w kurtce. Takze moze jednak dokoncze historie.

Opublikowano

Nie no ale wiedzielismy o sredniaku, boje sie jednak,ze to wlasnie tylko zapychacz za kilka milionow dolarow z kolejnym zakonczeniem posrodku niczego. Mysle,ze Yu od poczatku spodziewal sie co z tego wyjdzie i,ze na tym wozku do czworki nie dojedzie dlatego Yu, chlopie... skoncz ta fabule jakos sensownie.

Opublikowano

Właśnie biorąc pod uwagę jego wypowiedzi(już dawno było coś o kilku odsłonach) obawiam się, że poleci w kulki i nie zakończy tego jak należy. Cyk następna zbiórka, i tak będzie się bujał aż do grobowej deski.

Opublikowano

Myślałem sobie: 

Nigdy nie grałem w Shenmue, a niedługo wychodzi trójka, może warto spróbować i dać szansę rimejkom jedynki i dwójki, a potem zaliczyć trójkę. 

A teraz okazuje się, że trójka jest co najwyżej przeciętna i być może nie jest warta zainteresowania, więc już nie wiem czy w ogóle chce mi się wchodzić w ten cykl, skoro jestem wolny od sentymentów. 

Opublikowano

Ja na nic nie liczylem. Nie ten budzet , nie ten hajp i nie ta legenda Yu co 20 lat temu. Dla mnie Shenmue skonczylo sie na dwojce jako nigdy niedokonczona historia

• Plusik 1
  • Smutny 2