Szajka 414 Opublikowano 18 sierpnia 2023 Opublikowano 18 sierpnia 2023 Ostatnio mnie naszło na tego typu grę po obejrzeniu recenzji Breakpointa,ale w każdej recenzji narzekają na breakpointa wiec zainstalowałem Wildlands. I co mogę powiedzieć,wessał mnie ten rak Gra się przyjemnie,od początku gram na trudnym poziomie i bywa ciezko,ale swoboda z podejść do misji i ich realizacja daje frajdę jaka miałem w MGS V. Owszem powtarzalność meczy z czasem,a nabilem już ok 46 godzin,gdzie raptem wyczyściłem dwie prowincje. Watpie ze wystarczy mi woli do ukończenia tytułu z racji właśnie powtarzalności, ale bawię się przednio póki co. Breakpoint mi się graficznie podoba,naprawdę wyglada dużo lepiej od Wildlands z tego co na yt widzę,ale brak drużyny i looter shooterowosc mnie zniechęcają. 1 Cytuj
Faka 4 136 Opublikowano 18 sierpnia 2023 Opublikowano 18 sierpnia 2023 Breakpoint różni się tym, że jesteś one man army i tyle? Nie ma już grupy jak w poprzedniczka? Cytuj
Boomcio 4 339 Opublikowano 18 sierpnia 2023 Opublikowano 18 sierpnia 2023 Breakpoint to jest zło w którym przetyrmaniłem 100 godzin życia, tyle powinno Ci wystarczyć. Cytuj
Wredny 10 137 Opublikowano 18 sierpnia 2023 Opublikowano 18 sierpnia 2023 Breakpoint jest dużo lepszy jak dla mnie, właśnie przez ten brak drużyny (choć to można sobie teraz włączyć po jakimś update) i looter-shooterowość, którą osobiście lubię (choć tę można aktualnie wyłączyć, więc jak widać - dla każdego coś miłego). Poza tym ma upgrade rozdzielczości i 60fps, więc gra się w to dużo lepiej niż w zlagowane Wildlands. 1 Cytuj
LukeSpidey 950 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Opublikowano 19 sierpnia 2023 W dniu 18.08.2023 o 07:40, Szajka napisał: Breakpoint mi się graficznie podoba,naprawdę wyglada dużo lepiej od Wildlands z tego co na yt widzę,ale brak drużyny i looter shooterowosc mnie zniechęcają. Przecież można wyłączyć tryb looter-shooter i grać tak samo jak w Wildlands. Do tego Breakpoint ma kilka ciekawych rozwiązań i opcji w ustawieniagh, które mogą z tej gry uczynić niemal prawdziwy symulator. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi