Szajka 408 Opublikowano 18 sierpnia 2023 Opublikowano 18 sierpnia 2023 Ostatnio mnie naszło na tego typu grę po obejrzeniu recenzji Breakpointa,ale w każdej recenzji narzekają na breakpointa wiec zainstalowałem Wildlands. I co mogę powiedzieć,wessał mnie ten rak Gra się przyjemnie,od początku gram na trudnym poziomie i bywa ciezko,ale swoboda z podejść do misji i ich realizacja daje frajdę jaka miałem w MGS V. Owszem powtarzalność meczy z czasem,a nabilem już ok 46 godzin,gdzie raptem wyczyściłem dwie prowincje. Watpie ze wystarczy mi woli do ukończenia tytułu z racji właśnie powtarzalności, ale bawię się przednio póki co. Breakpoint mi się graficznie podoba,naprawdę wyglada dużo lepiej od Wildlands z tego co na yt widzę,ale brak drużyny i looter shooterowosc mnie zniechęcają. 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 18 sierpnia 2023 Opublikowano 18 sierpnia 2023 Breakpoint różni się tym, że jesteś one man army i tyle? Nie ma już grupy jak w poprzedniczka? Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 18 sierpnia 2023 Opublikowano 18 sierpnia 2023 Breakpoint to jest zło w którym przetyrmaniłem 100 godzin życia, tyle powinno Ci wystarczyć. Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 18 sierpnia 2023 Opublikowano 18 sierpnia 2023 Breakpoint jest dużo lepszy jak dla mnie, właśnie przez ten brak drużyny (choć to można sobie teraz włączyć po jakimś update) i looter-shooterowość, którą osobiście lubię (choć tę można aktualnie wyłączyć, więc jak widać - dla każdego coś miłego). Poza tym ma upgrade rozdzielczości i 60fps, więc gra się w to dużo lepiej niż w zlagowane Wildlands. 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Opublikowano 19 sierpnia 2023 W dniu 18.08.2023 o 07:40, Szajka napisał: Breakpoint mi się graficznie podoba,naprawdę wyglada dużo lepiej od Wildlands z tego co na yt widzę,ale brak drużyny i looter shooterowosc mnie zniechęcają. Przecież można wyłączyć tryb looter-shooter i grać tak samo jak w Wildlands. Do tego Breakpoint ma kilka ciekawych rozwiązań i opcji w ustawieniagh, które mogą z tej gry uczynić niemal prawdziwy symulator. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi