SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 lipca 2016 Autor Opublikowano 6 lipca 2016 Też jestem zdziwiony fatwowiernościom niektórych , przecież to UBI. Gra niestety z za(pipi)istego trailera z targów zamieniła się w The Division w trochę innych klimatach, widać taki model biznesowy skoro sprzedało się raz sprzeda się drugi raz. Choć na plus tej gry na pewno będą bardziej dopracowani bossowie... Końcowy boss w Division Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 lipca 2016 Opublikowano 6 lipca 2016 Yano jaki naiwniak. xd może i naiwniak ale w division spędziłem przez miesiąc ok 200 godzin za(pipi)istego COOPa, dopiero w endgame sie okazało że nie ma endgame, wcześniej było naprawde cieakawie i przyjemnie. dlatego z większym sponiem wiarygodności podchodze do tej gry. nadal uważam że ubisoft ma -20 do zaufania. ale division serio było fajne w coopie, tylko totalnie z(pipi)ali endgame w pierwszej fazie (teraz troszke zaczyna przypominać to co powinno być od początku) dlatego mimo wszystko chętnie bym zagrał w tą gre w coopie mam obawy bo to ubi, ale mam też troche hajpu Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 ubisoft i division, gra ktora sie skonczyla 2 tygodnie po premierze lmao jak ktos ogladal filmik AngryJoe jak gra to widzial, jakie to jest scierwo, mechanicznie to to jest taki crap, ze dawno takiego nie bylo i teraz wydawcy chyba specjalnie robia takie szroty aby zarabiac tylko na samych pre orderach Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 Gram sobie teraz w Future Soldier [chyba moj ulubiony TPS, a juz na pewno w coopie, szkoda ze na strupie 360 juz nikt nie gra ] i po tym gameplayu od AJ zaczynam dostrzegac srogie ilosci drewna, strasznie koslawa animacja jak np gosc spada, co mnie jeszcze dziwi to 2016 rok i brak cover systemu w TPSie. Nie wiem kurcze, rozum mowi nie, ale serce tak, bo ghost recon, bo coop itp itd. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 Bansai jak cos moge pyknać w FS na 360 Cytuj
Wredny 9 551 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 He He, no widzicie? Czyli jednak najnowszy gameplay z Wildlands ma jakieś pozytywy - oglądając go, chce się jak najszybciej o nim zapomnieć i odpalić poprzednią część, która może nie miała jakiejś powalającej oprawy, ale miała naprawdę fajny gameplay i klimacik. Dla mnie GRFS to była jedna z niedocenionych perełek siódmej generacji i z przyjemnością wbiłem w niej 100% pucharków, ale to tutaj... no jakoś tego nie widzę, zwłaszcza jeśli nie lubię być zmuszany do gry w co-opie. Może z tego wyjść takie kooperacyjne Just Cause 3, tylko bez jaj i uroku przygód Rico, więc ogólnie słabo... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Czy FS był niedoceniony to ja nie wiem, dużo osób go sobie chwaliło, nawet tutaj na forum. Po prostu z czasem się o nim zapomniało. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 (edytowane) Rzeczywiście jakoś drewniano się to prezentuje. The Division przynajmniej miało ten klimat opustoszałego Nowego Jorku, a tu... nie ma nic. Nie widać żadnego charakteru. Świat jest póki co taki nijaki. Edytowane 9 lipca 2016 przez Lukas_AT Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Niestet. Ale to Ubishit, najpierw genialny trailer a potem dupa. Przecież to standard od lat. Cytuj
Mr. Montana 45 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Rzeczywiscie jakoś drętwo to wyglada, wielka szkoda bo po obejrzeniu Sicario i Naco Cultura jestem zajawiony na te klimaty:) Najbardziej rozczarowały mnie odzywki Ghostow, gościu pocięty w beczce a oni podchodzą do tego jakby na luzie bez emocji. Pierwszy trailer jak najbardziej na plus ale to co było na E3 to mala porażka:/ Cytuj
Wredny 9 551 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Opublikowano 6 sierpnia 2016 To że bez emocji, to kij, bo w końcu profesjonaliści itp, ale oni brzmią jak jakieś gimbusy, walą jakie pseudo cool teksty i ogólnie brzmią strasznie. Dla mnie wzorem takiej ekipy profesjonalistów byli ludzie z poprzedniej odsłony, tudzież oddział z ostatnich dwóch MoHów - tutaj to jakiś niesmaczny żart. Cytuj
okens 541 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Te ich chwytliwe, zachecajace Trailery... no ale moze jednak cos z tego bedzie? Cytuj
sushilabel 27 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 trailer robiony przez jakąś szafiarkę chyba Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 ale generyczny trailer, hurr durr adaptacja, hurr durr niebezpieczenstwo, hurr durr patos, hurr durr odwaga hurr durr elita i jeszcze ten tekst na koncu "some are soldiers, we are ghosts" - Z(pipi)ALI Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 marudzenia, wytykanie, heheszki... a i tak będziecie grać. ja też Cytuj
Bielik 732 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 No jak będziemy grać jak nie będziemy? Przecież to nie ma w ogóle siły przyciągania, jacyś najemnicy pod marką ghost recon, w otwartym świecie gdzie zapewne będzie się tylko likwidować posterunki ala Far Cry XD 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 beka z division też była a jak przyszło co do czego to profile prawdę powiedziały teraz ubi może przyjęła inną taktykę, przeciwną do dywyrzyn. od razu reklamują badziew a na premierę może pozytywnie zaskoczą upgoradem. Cytuj
okens 541 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 No ale gdyby jeszcze dorzucili jakas konkretna rozbudowe bazy, spore miasta, misje poboczne, zroznicowane tereny to moze cos by nas ruszylo. Swoja droga czy oni nie reklamowali tego na piwrwszych trailerach, ze bedzie mozna dobierac sie do baz na wiele sposobow? Bo ten pozniejszy gameplay srogo zaprzeczal takim rozwiazaniom. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 https://www.twitch.tv/twitchprime/v/92434851?sr=a&t=4355 Od 1:13:30 zaczyna sie naprawde fajnie nakrecony gameplay, potem pokazuja sporo innych mozliwosci na zrobienie tej misji (stealth/assault, czysty stealth, sniping, full assault). Wciaz brakuje mi cover systemu, ale stealth z odpowiednia ekipa [ktora bedzie niesamowicie ciezka do znalezienia] moze naprawde dostarczyc sporo zabawy, tym bardziej ze potwierdzili w tym gameplayu sync-shoty. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 No fajnie to wygląda ale trzeba mieć ekipę do tego i to dobrą ekipę. Bez tego jakoś średnio to wszystko widzę. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Stealth gameplay ktory dalem wyzej, tylko ze w lepszej jakosci: Yano masz kupic te gierke bo bedzie mi potrzebny jeden dron ktory dobrze sie slucha xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi