wrog 609 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 Będzie w jakiejś postaci PvP ? Podobno mają dodać z czasem. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 16 lutego 2017 Opublikowano 16 lutego 2017 (edytowane) Otwarta beta w dniach 23-27 luty, pobieranie możliwe od 20 lutego. Edytowane 16 lutego 2017 przez PiotrekP Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 16 lutego 2017 Opublikowano 16 lutego 2017 Trzeba będzie sprawdzić, nie mam żadnych oczekiwań, wręcz spodziewam się najgorszego po ostatnich gameplayach, ale się przekonam samodzielnie. Watch_Dogs 2 nawet mnie zainteresowało, For Honor zdecydowanie mi nie podpasowało, zobaczymy jak kolejny UBIszajs mi podejdzie. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Dodatkowo ponoć Ci, którzy zagrają w otwartą betę (lub grali w zamkniętą) i zakupią grę do 31 marca, otrzymają dostęp do 3 ekskluzywnych misji. W tej becie dla odmiany mamy poza pierwszą lokalizacją dodana zostaje nowa prowincja. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Fajny trailerek, w open bete pewnie tez pykne. Cytuj
walek 96 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Szczerze, dawno w taka kupe nie gralem, jak Ghost Recon: Wildlands. Szokujace jest ze przy tak slabej "technicznie" grze, gra smiga w 30 fps. Animacja postaci to archaizm ery ps3, a misje to oklepane do bolu akcje neutralizacji "tych zlych", w schemacie "amerykanskie" slily dobra w postaci madafakierow z Navy Seals, bija pd. amerkanskich najemmikow/partyzantow . Odtwiorcza zenuaaa do bolu. Absolutnie nie polecsm gry! Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 A ja biore na premiere bankowo, pogralem dzisiaj w pelnej ekipie skradajac sie non stop i fun byl nieziemski z pieknie zsynchronizowanych akcji, dla mnie bedzie to idealna gra na zmiane tempa po Yakuzie 0 i Niohu. Graficznie jest pieknie biorac pod uwage ogrom tego swiata, to jaki w tej grze jest draw distance i praktycznie niezauwazalny pop-up troche mnie zadziwia, a jak jest noc, deszcz i burza + fala roznych zrodel swiatla to az chce sie klepac screeny, ktorych z 20 dzisiaj lekko zrobilem. Calosc moim zdaniem spokojnie nie ma sie czego wstydzic, momentami nawet wyglada znakomicie, zdecydowanie typ gry gdzie jakosc grafiki sklada sie na calosc, a nie na poszczegolne tekstury. PS4 AMATEUR (wszystkie screeny moje - wiecej w spoilerze): 2 Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Dobra pogralo sie dzisiaj w otwarta bete z Bansajem i Yanem i gra do coopa jest idealna jezeli masz zgranych kumpli do grania. Tutaj filmik jak z gory sciagamy wszystkich z wioski snajperkami po trzech naraz by sie nie skapowali. https://youtu.be/NlRwKmQXdFQ A tu reszta screenow. Pozne dolaczenie do grupy. Jazda na misje. Przesluchanie niedobitka. Desant Yano ktory lubi otwierac spadochron w ostatnim momencie przez co amortyzuje upadek ryjem. Gra jest naprawde miodna i po pograniu w bete jestem mile zaskoczony poprostu zaorane. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Brałbym ale po the division nie dam się ponownie nabrać na grę tylko do multi. Nie dla mnie te klimaty chciałbym grę jak pierwszy ghost reacon. Tutaj oglądając gameplaye (nie grywam w bety szkoda mi czasu) nie widzę taktycznej gry tylko wszyscy na yana i do przodu. Za dużo dobrych gierek wychodzi aby średniakiem się bawić. Widać że średnie division nieźle się sprzedało skoro ubi idzie znowu w taką grę. Zrobiliby jakąś fajną grę dla samotników. Przepraszam rozgoryczony jestem brakiem singla albo singlem na doczepkę w coraz większej ilości gier. 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 jak szukasz gierki single open world w stylu ubi to polecam horizon Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Tutaj filmik jak z gory sciagamy wszystkich z wioski snajperkami po trzech naraz by sie nie skapowali. dla tych co nie grali dodam małe info na filmie tego nie słychać bo głosy z mikrofonów sie nie nagrały ale tą akcje caly czas komentowaliśmy i ustalaliśmy głosowo kiedy strzelamy i kto do kogo dodatkowo gra pozwala zaznaczać cele numerkami tak że można łatwo sie dogadać "ja biore jedynke, ty dawaj dwójke a ty trójke" postaram sie też wrzucic screeny jakieś a Bansaj ma kilka kozackich filmikow które pewnie dziś wrzuci Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Podsumowywujac kozak gierka nie dla Blanta. Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Kupiłbym, ale widzę brak chętnych na swojej liście. Solo, to szybko gra odpadnie. Dla singla można brać jak stanieje. Szkoda, bo wygląda ciekawiej niż Division, ale jak wyżej, ekipa musi być. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 co? @Yano Niestety cos mi sie spieprzylo i wiekszosc filmikow ma losowe jump-cuty, nawet akcji z rakieta nie ma bo w momencie jak ją zobaczylem jest losowy jump-cut do momentu jak twoj Heli uderza o ziemie. :/ Nie wiem czy to wina bety czy share mi cos spieprzyl. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 sziiit :/ kurde szkoda bo było sporo fajnych rzeczy no ale dziś pewnie też cos sie trafi ja swoją drogą miałem kłopoty ze screenami wczoraj, kilka razy mi nie zrobiło gdy przytrzymalem shere Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Tez tak mialem kilka razy, czyli pewnie cos od strony bety zgrzyta. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Helikopter w tej grze ma parkinsona czy to ja za duzo pije? Niby bym sobie niezobowiazujaco w to cos pogral ale przy pierwszej misji solo malo nie zasnalem. Na premiere na bank nie biore ale jak stanieje to moze dam grze szanse. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 (edytowane) nie wiem o co chodzi z parkinsonem ale helikopterem lata sie łatwiej niż w gta5 wręcz odrazu za pierwszym razem wsiadłem i poleciałem normalnie, a w gta5 po przejsciu gry nadal sie miotałem ;p za to samochody potrafią być trudne w prowadzeniu Edytowane 24 lutego 2017 przez Yano Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 za to samochody potrafią być trudne w prowadzeniu nic dziwnego, model jazdy w wildlands jest beznadziejny Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 (edytowane) Prawda jest taka że wszyscy kłamią bo gierka im się podoba i raczka trzeba karmić, wydaje mi się że największe marzenie graczy to jest właśnie coopowy shooter tpp z ogromną mapą wypełnioną tępym do bólu si, pięknymi widoczkami i pierdyliardem znajdziek... Szkoda bo właśnie takich graczy się słucha, a tych którzy widzą przez ten cały bullshit bugi i kłamstwa dewelopera miesza się z błotem... Gra jest ledwo grywalna solo, AI wrogów i kompanów jest tragiczne, na porządku dziennym są sytuacje gdy członek ekipy stoi prosto przed wrogiem i dopóki ai nie widzi naszej postaci to nikt nie zacznie do siebie strzelać : wideo z przykładem Do tego dochodzi brak zarządzania zespołem - gdzie jest opcja wysłania poszczególnych kompanów w konkretne miejsce? Teleport jak oddalimy się od zespołu też jest genialny, na jaką cholerę czekać aż wszyscy wejdą do pojazdu jak możemy po prostu nim odjechać/odlecieć a po kilku metrach wszyscy zrespawnują się w siedzeniu obok. Hud to typowy rak od ubi z wallhackiem, jest opcja wyłączenia go całkowicie ale gdy usuniemy znaczniki to z jakiegoś powodu tracimy możliwość wykonania synch shota. Kto wpadł na pomysł aby wszystkie dodatki do broni były rozrzucone po mapie ? czemu w grze nie ma dilera broni jak w FC? Fizyka pojazdów? https://youtu.be/B0iCEbONBkA?t=3m54s jakby była jakakolwiek to byłoby dobrze. JC3 jest zdecydowanie lepsze pod tym względem(lub pod wieloma) Najlepsza część gry to edytor postaci (ale co jest trudnego w wejściu do sklepu z militariami i skopiowanie kilku części oporządzenia?) no i noktowizja oraz termowizja ze Splinter Cell'a na pierwszego Xbox'a - pomijając już fakt że nasza postać nie zakłada wcale gogli xD Generalnie gra sprzed 12 lat - Mercenaries:Playground of Destruction była technicznie lepsza,fajniejsza i nieporównywalnie bardziej grywalna od #GhostReconWildlands Ta gra po świetnym GRFS to jakieś nieporozumienie. /rant Edytowane 24 lutego 2017 przez Krizz 2 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 AI wrogów i kompanów jest tragiczne, na porządku dziennym są sytuacje gdy członek ekipy stoi prosto przed wrogiem i dopóki ai nie widzi naszej postaci to nikt nie zacznie do siebie strzelać to akurat zakładam że zrobili całkowicie specjalnie, tak samo było w the last of us że wrogowie nie reagowali na ellie zrobili to po to żeby gracz sie nie wkurzał że całe jego skradania poszło sie (pipi)ać bo kompan przypadkiem dał sie zauważyć Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Czy gra (pełna wersja) wymaga stałego połączenia z internetem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi