Matriks_1111 288 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Ja zakupiłem jakieś 3 tygodnie temu i nawet nie miałem czasu się do niej przymierzyć jeszcze Ale jak coś to w następny weekend będę miał przeznaczone 2 pełne dni na grę, także chętnie się podepnę jak coś ;) Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 30 lipca 2017 Opublikowano 30 lipca 2017 (edytowane) W sierpniu rusza tryb pvp. Dwie czteroosobowe drużyny vs na sporej mapie.Będą chętni z forumka na bicie obcych nacji ? Ja grywam czasami z kumplem. Na spokojnie bez spiny. Jak chcesz wyślij zapro.Jak na razie, to najlepiej grało nam się we dwóch z ziomkiem coopa. Zero chaosu itd. We czterech było już bydło. Obada się ten vs ( trochę pod playerunknown's robiony :) albo to wildlands ktoś się zasugerował. Edytowane 30 lipca 2017 przez MAJOCHEY_PL Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 30 lipca 2017 Opublikowano 30 lipca 2017 Pvp mnie ciekawi bardzo. Ciekawe jak to wyjdzie w praniu bo potencjał jest. Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 31 lipca 2017 Opublikowano 31 lipca 2017 W sumie gram mega mało ale jestem w trakcie tej gry właśnie więc jakby co też się na multi pisze. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 31 lipca 2017 Opublikowano 31 lipca 2017 Sama mapa to akurat największy atut Wildlandsa, więc wg mnie lepiej gdyby poszli w strone jakiegoś battle royala w stylu battlegrounds a nie tdmy i inne capture the flagi w miasteczkach. Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 31 lipca 2017 Opublikowano 31 lipca 2017 Mapę mają mega i oby jej nie podzielili na mniejsze kawałki. No taki pvp 4x4 to troszkę pod battle royala :/ chyba bo nigdy nie grałem. Może, jak gracze załapią to będą dodawać tryby. Btw te dwa dodatki, co wyszły warte ogrania /i 42 zeta/ ? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Opublikowano 2 sierpnia 2017 trochę misji, trochę nowych bajerów, nowych pojazdów czy rzeczy do zrobienia/zebrania. każdy z nich to dobre kilka godzin grania by zrobić 100% wszystkiego. kwestia czy taka cena komuś pasuje czy jednak za dużo za kilka godzin dodatkowego grania w zasadzie w to samo tylko w nowym stylu i otoczce. narco road to opowieść z drugiej strony konfliktu w boliwii i dodatek na luzie nastawiony na zabawę. monster trucki, tuningowane fury, misje niezbyt poważne a czasami nawet śmieczne. fallen ghost to już pełna powaga i z łowcy zmieniasz się w zwierzynę. mocniejsi i nieco trudniejsi przeciwnicy w nowych klasach, nieco większe wyzwanie. na plus dodana kusza. trochę bardziej trzeba przemyśleć taktykę jeżeli chce się podejść po cichu, co jest wskazane. Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Czyli fallen gosta jednak łyknę. Thx. Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Ruszyła free open beta. Jacyś chętni na battle royale & king of the hill? :) :) :) Jak coś to zapraszam w piątek wieczorkiem na całonocne party pvp teamy 4 osobowe. Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 (edytowane) No i popykali my w nocy. Generalnie tryb pvp to zupełnie inna gra, niż wildlands. Może tylko na początku, ale odczuwalny mocno ograniczony arsenał. Generalnie level idzie od zera i nie jest brany pod uwagę poziom z podstawki. Spostrzeżenia na szybko: Baaardzo małe mapy! Snajperzy i snajperopochodni /broń z lunetą w innych klasach/ najzwyczajniej rządzą. Szybkie, kilkuminutowe meczyki, jak w rainbow six siege. Matchmaking daje radę, jest dobrze. To na razie tyle. Jak na darmowy dodatek może być. Btw beta mocno okrojona z klas i sprzętu. Edytowane 23 września 2017 przez MAJOCHEY_PL Cytuj
Kibot 10 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Czy te wyzwania cotygodniowe się jakoś aktywuje? Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Wczoraj widziałem filmik, w którym właśnie gościu podążał śladem takiego wyzwania. Coś tam z "Yeti" było. Muszę przyznać, że pomysłowe - różne hinty, wskazówki, śledztwo prawie jak w Wiedźminie, długości i szerokości geograficzne - ciekawa sprawa. Co do samej gierki to muszę ją serdecznie przeprosić, bo ostatnio dorzuciłem do kolekcji i pograłem nawet sporo. Owszem - to UBIszajsbox z milionem pierdół na ogromnej (serio - OGROMNEJ) mapie, aktywności są baaaardzo powtarzalne, ale jak się to wszystko odpowiednio dawkuje... I żeby nie było - gram sam i mi się podoba. Jest klimacik, chatter pomiędzy ziomkami jest spoko, główna oś fabularna może i trąci sztampą, ale briefingi są interesujące. Do tego miejscówki, które same w sobie opowiadają interesujące historie, no i ślicznie wyglądają - serio, ta gierka jest piękna graficznie. Customizacja, ilość wyposażenia, gadżetów... Nawet znajdźki mają sens i aż chce się je zdobywać. W co-opie też fajna zabawa, choć więcej błędów i czasem chaos, bo jednak boty są nieomylne i niewidzialne, więc jest łatwiej (jak zresztą w poprzednim GR Future Soldier, które uwielbiałem nota bene). Nie jest to tytuł, przy którym będę zarywał nocki, ale jako taki odstresowywacz "z doskoku" sprawdza się wyśmienicie - naprawdę polecam. Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 Idąc dalej tropem egzotycznych przeciwników, developerzy szykują nie lada gratkę - sam Predator do UBIcia https://www.ppe.pl/news/55324/ghost-recon-wildlands-pozwoli-zmierzyc-sie-z-predatorem-szykujcie-sie-na-polowanie.html Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 14 marca 2018 Opublikowano 14 marca 2018 (edytowane) W dniu 13.12.2017 o 21:46, Wredny napisał: Idąc dalej tropem egzotycznych przeciwników, developerzy szykują nie lada gratkę - sam Predator do UBIcia Wczoraj go UBIliśmy Kupiłem Wildlandsów jako odskocznie od Dywizji i muszę powiedzieć że gra się fanatastycznie. Te otwarty świat jest naprawde genialnie zrobiony. Klimat Boliwii powala a gra w 4 osobowym teamie to fanstyczny połączenie taktyki ze strategią. Dywizja jest dużo DUŻO szybsza, natomiast tutaj jest WOOOOOLNO, staregicznie,mocno taktycznie (w Dywizji też taktyka i strategia są ważne ale jak już pisałem wszystko dzieje się jakies 100 razy szybciej). One shoot one kill;] Na PVP też gra się zayebiście...Do tego nie ma gimbazy i idiotów. Także jak ktoś nie miał możliwości ogrania to naprawdę polecam. Samemu można zacząć i troche pchnąć wątek fabularny do przodu ale dopiero w drużynie ta gra pokazuje MOC. Dywizja na zawsze w moim sercu ale Wildlands to też kawał porządnej szpili i już wiem że wciągnie mnie na długie miesiące The Division+GTA5+Rainbow6 Siege=Ghost Recon Wildlands Edytowane 14 marca 2018 przez Ryo-San 2 Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 14 marca 2018 Opublikowano 14 marca 2018 1 minutę temu, Ryo-San napisał: ale dopiero w drużynie ta gra pokazuje MOC Pytanko - masz jakąś ekipę do grania? Bo swoją sztukę mam nadal w folii i w sumie to boję się, że jak zacznę to nie będzie z kim przejść gry, a granie samemu jakoś mi chyba jednak nie robi Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 14 marca 2018 Opublikowano 14 marca 2018 (edytowane) Jest MOCNA ekipa. Wbijaj do nas! Dzisiaj podobno wyszedł jakiś potężny update. Nowe klasy, skille i jakieś inne rzeczy ale że jestem zielony to Ci nie powiem jakie dokladnie Edytowane 14 marca 2018 przez Ryo-San Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 14 marca 2018 Opublikowano 14 marca 2018 Ja jestem tak zielony, że swoją przygodę z Wildlands zakończyłem na becie. Wprawdzie dużo później na promce kupiłem wersę gold, której nawet nie włożyłem do napędu, także Ty mi tu nie mów nic o byciu zielonym Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 14 marca 2018 Opublikowano 14 marca 2018 Heh... Czyli tylko ja jestem taki dziwny, że w kolejnej grze tak bardzo chwalonej za swoje aspekty społecznościowe, ja lepiej bawię się sam? Wychodzi na to, że chyba tylko sex bawi mnie bardziej w co-opie Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 14 marca 2018 Opublikowano 14 marca 2018 (edytowane) 11 minut temu, Wredny napisał: Heh... Czyli tylko ja jestem taki dziwny, że w kolejnej grze tak bardzo chwalonej za swoje aspekty społecznościowe, ja lepiej bawię się sam? Może grałeś z jakimiś leszczami Ja też lubie pobiegać sobie sam w Wildlansach, pozwiedzać ten zayebisty świat, polatać śmigłem nad górami i ponapieprzać crossem po bezdrożach, ale wiem że powtarzalność misji w tej grze spowodowała by u mnie depresje W drużynie natomiast każda misja jest w zasadzie inna. Edytowane 14 marca 2018 przez Ryo-San Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 14 marca 2018 Opublikowano 14 marca 2018 2 godziny temu, Ryo-San napisał: Może grałeś z jakimiś leszczami Nie o to chodzi - żywi gracze przeszkadzają mi we wczuwce, poznawaniu fabuły i chłonięciu klimatu. Co-op u mnie wchodzi w grę tylko jeśli tytuł choć raz przeszedłem, znam go na pamięć i mogę oddać się bezmózgiej sieczce, inaczej wolę AI-partnerów, których gadki budują klimat, do tego są niewidzialni i praktycznie nie chybiają 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 14 marca 2018 Opublikowano 14 marca 2018 (edytowane) A z tym się nie zgodzę. Jak masz mocno ogarnięty team i każdy jest skupiony w 100% na rozgrywce, nie gada o pierdołach, nie rozprasza innych to wtedy gra się mega. W singlu też jest spoko tylko misje są wtedy strasznie powtarzalne Edytowane 14 marca 2018 przez Ryo-San Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 14 marca 2018 Opublikowano 14 marca 2018 25 minut temu, Ryo-San napisał: Jak masz mocno ogarnięty team i każdy jest skupiony w 100% na rozgrywce, nie gada o pierdołach, nie rozprasza innych to wtedy gra się mega. Aż takich no-life'ów nie znam Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 14 marca 2018 Opublikowano 14 marca 2018 Halo, rozmawiasz z kimś, kto potrafi grać w dywizję po 16h dziennie Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 14 marca 2018 Opublikowano 14 marca 2018 1 minutę temu, Matriks_1111 napisał: Halo, rozmawiasz z kimś, kto potrafi grać w dywizję po 16h dziennie Wiem, wiem... chciałem by myślał, że uważam go za normalnego. Dzięki Matriks, zyebałeś sprawę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi