Yakubu 3 047 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Jakbym miał wyjść z domu w takich portaszkach to chyba bym zapłakał Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Kupilem Ray Bany Wayfarer, biale. Zdjecie jak wroce z urlopu. Cytuj
Gość Opublikowano 16 sierpnia 2015 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Repliki oczywiscie, jak wszystko inne? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Opublikowano 16 sierpnia 2015 (edytowane) Oczywiscie, ze nie. Repliki mialem tylko jedne (buty) i bylem tego swiadomy Edytowane 16 sierpnia 2015 przez Jerome Cytuj
Gość Opublikowano 16 sierpnia 2015 Opublikowano 16 sierpnia 2015 W sumie wajfajery od dystrybutora juz za £40 funtow mozna dostac, wiec bez szalu. Biale pewnie jeszcze taniej. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Opublikowano 16 sierpnia 2015 90f placilem, wiec tragedii nie ma i serio takie wlasnie chcialem i znalazlem przed samym wyjazdem Cytuj
Gość osiol Opublikowano 16 sierpnia 2015 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Czy Ty, (pipi), jesteś upośledzony? Co to, (pipi), znaczy 90f? 90 franków? Stopni Fahrenheita? Dziewięćdziesiąt ef, (pipi) jego mać. Elo, dzwonię z hajsu, oksy nabyłem za diewianosta efów jedyne, pozdrowionka. Boże, co za śmieć. 90 funtów, (pipi), £90, ninety quid, Ty (pipi). 1 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Opublikowano 16 sierpnia 2015 (edytowane) Latwo sie domyslec. Skoro pytasz o takie cos to znaczy, ze ty jestes uposledzony. Pisze jak chce, mam wy(pipi)ane. Te ''f'' zlamalo ci psyche buraczku, ze obrazasz? Karva co za cebule, tylko lisciowac i skakac po tych tepych lbach jak zabka. Edytowane 16 sierpnia 2015 przez Jerome Cytuj
Gość osiol Opublikowano 16 sierpnia 2015 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Te ''f'' zlamalo ci psyche buraczku, ze obrazasz? Karva co za cebule, tylko lisciowac i skakac po tych tepych lbach jak zabka. Pewnie, cymbale, yebnij z pięści w monitor, może Ci ulży. Masz, ułatwię Ci zadanie: Zabij się, błagam. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Uj mnie jakis pionek obchodzi. Psycha slaba to niech mnie zablokuje, a nie lamie sie latwiej niz zapalka. Cytuj
Gość osiol Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Przepraszam, niepotrzebnie się uniosłem. Wystraszyłem się. Cytuj
Gość Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Też bym się wystraszył gdybym zobaczył łysego nietoperza w białych okularach wajfajera. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Też bym się wystraszył gdybym zobaczył łysego nietoperza w białych okularach wajfajera. Hot or not? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Też bym się wystraszył gdybym zobaczył łysego nietoperza w białych okularach wajfajera. Nietoperz to nie wiem skad. No i nosze tez czapke Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Maus wez prosze Cie zamknij paszcze (pipi)isz glupoty o jeromie i jego okularach za ktore musialbys tyrac caly miesiac zeby je kupic a na dodatek pokazujesz w tym temacie jakies gejowsko-hipsterskie okularki. Beka 2 Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Akurat oksy Mausa najlepsze z tego tematu. Bezguścia Cytuj
Gość Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Mroq333 tak teraz ci napiszę na spokojnie. Przyszedłeś tutaj z forum dla neofagów, przybili ci najpierw naklejkę randoma, później okazało się, że jesteś aspołeczną jednostką, której nikt nie rozumie. Teraz zaczyna ci coś obrastac na jajach poza koprem na ryju pełnym generałów i wydaje ci się, że możesz być taki fajny jak my. Ale wydaje ci się. Brzęczysz jak mucha, która jest tak obrzydliwa, że człowiekowi nie chce się jej odganiac ręka. A paszczę to miała twoją stara jak uprawiała miłość z kolejnym przypadkowym wujkiem, który nie miał pomysłu co zrobić ze stówą. Cytuj
Gość osiol Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Akurat oksy Mausa najlepsze z tego tematu. Bezguścia Nie widziałem jeszcze w życiu źle ubranego geja. Nie musicie wklejać pstrokatych pedałków czy zdjęć z parad równości. Przejrzałem was i przewidziałem to <rekin foruma>. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opłaca się dopłacać do polaryzowanych szkieł? Gdzieś czytałem, że polarki są praktycznie tylko dobre do jazdy, bo na co dzień bardziej przeszkadzają niż pomagają np. przy korzystaniu z telefonu (po obrocie ekran robi się czarny). Cytuj
Gość Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opłaca się dopłacać do polaryzowanych szkieł? Gdzieś czytałem, że polarki są praktycznie tylko dobre do jazdy, bo na co dzień bardziej przeszkadzają niż pomagają np. przy korzystaniu z telefonu (po obrocie ekran robi się czarny). Zalezy, czy potrzebujesz sezonowych (letnich) okularow do jazdy, czy czegos na codzien. Jesli te pierwsze to polaryzacyjne okulary sa idealne, bo dzialaja podobnie do okularow przeciwslonecznych, tylko nie sa tak destrukcyjne (film polaryzacyjny ma za zadanie odbijac swiatlo sloneczne i podnosic kontrast, z tym ze bez zrodla swiatla widzisz mniej). Jesli chcesz cos na codzien to chyba lepiej zainwestowac w okulary z soczewkami fotochromowymi, tylko ze i z tymi bedziesz mial problemy, bo jakiekolwiek zrodlo swiatla (snieg odbijajacy slonce, dlugie swiatla, itp.) i masz okulary przeciwsloneczne z automatu. Sa plusy i minusy takich okularow, moim zdaniem film do komputera, antyrefleks i powloka hydrofobowa wystarczy. Mnie fotochromy bardzo irytowaly podczas powiedzmy robienia zdjec przy zachodzie slonca lub w zime. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi