Opublikowano 9 lutego 20205 l Teraz, MEVEK napisał: Dreams nie jest tylko gra, ale również sposobem na zarabianie pieniędzy dla ambitnych graczy, artystów. No nie mogę sie juz doczekać tej premiery Tobie nikt złamanego grosza nie da.
Opublikowano 9 lutego 20205 l Nie żebym cos do ciebie człowieku miał, ale nie znasz mnie, wiec zejdź na ziemie i nie kozacz. Mówimy tu o tym, czym aktualnie ta gra będzie i o niczym innym.
Opublikowano 9 lutego 20205 l 15 minut temu, aph napisał: Tobie nikt złamanego grosza nie da. Aph, czy możesz nie walczyć z _Forum_ o tytuł najbardziej irytujacej postaci forumka?
Opublikowano 9 lutego 20205 l Aph klasycznie daje się poznać jako twórca jednych z najgorszych, raczej prowokacyjnie słabych take'ów na każdy temat. Dreams już teraz jest bardzo popularne jak na taką rzecz i bez sensu jest mówić, że niby po premierze nie będzie popularne. Na razie każdy recenzent, którego pytałem, raczej szykuje 9 lub 10 dla tej (?) gry - pewnie będą też recenzje osób, które nie czują dziedziny i dadzą ocenę niższą, ale teksty że to będzie 69 jak Sea of Thieves wydają mi się absurdalnie nieodpowiadające niczemu co jest pisane o Dreams. Like, to nie jest coś o czym warto byłoby gadać, praktycznie każda wstępna recenzja w większym medium jest pełna podjary i mówią już rok temu że jest bardzo dobrze lub rewelacyjnie. To że wielu graczy kupi i powie "ech nie chce mi się być kreatywnym, produkt nie dla mnie, 2/10" jest wliczone w założenie, ale recenzje mediów nie będą słabe mdr. Nie będzie jechania za mało contentu, bo już teraz go wcale nie jest mało. Recenzenci inaczej niż nasi genialni forumowicze wiedzą, że w 2020 roku istnieje internet mdr. Każdy pisze, że spędził cały dzień grając i oglądając różne rzeczy zrobione przez innych... i zazwyczaj każda osoba mówi o zupełnie innym zestawie. Mario Maker dostał oceny 90 od mediów i 85 od graczy, także ja go kupiłem nie mając w ogóle ochoty robić własnych leveli, a jako całokształt Dreams rozje'buje Mario Makera. Edytowane 14 lutego 20205 l przez ogqozo
Opublikowano 9 lutego 20205 l @aph mógłbyś nie zalewać tego tematu kwasem? Akurat Dreams to chyba ostatni temat gdzie spodziewałbym sie jakiejkolwiek przepychanki
Opublikowano 9 lutego 20205 l 6 minut temu, ogqozo napisał: Aph klasycznie daje się poznać jako twórca jednych z najgorszych, raczej prowokacyjnie słabych take'ów na każdy temat. Stwierdzam fakty, które widać na pierwszy rzut oka??? Zdejmij różowe okulary i uświadom sobie, chociażby po ruchu w tym temacie - masa ma to gdzieś. 7 minut temu, ogqozo napisał: Na razie każdy recenzent, którego pytałem, raczej szykuje 9 lub 10 dla tej (?) gry - pewnie będą też recenzje osób, które nie czują dziedziny i dadzą ocenę niższą, ale teksty że to będzie 69 jak Sea of Thieves wydają mi się absurdalne. 10/10 dla gierki która de facto jest silnikiem? Ktoś sobie jaja robi. Chociaż, Celeste i inne indie słabiaki są wychwalane bo cośtam, a nikt nie widzi że 102020402 gier robi to samo. 9 minut temu, Figaro napisał: Aph, czy możesz nie walczyć z _Forum_ o tytuł najbardziej irytujacej postaci forumka? Bo co, rękę na majestat podnoszę? Jak coś mi się nie podoba, to pisze że mi się nie podoba.
Opublikowano 9 lutego 20205 l Nie, jesteś po prostu tak wku.rwiajacy, że nawet w dyskusji z mevkiem wychodzisz jako przegrany A to jest imponujące Edytowane 9 lutego 20205 l przez Figaro
Opublikowano 9 lutego 20205 l Teraz, Figaro napisał: Nie, jesteś po prostu tak wku.rwiajacy, że nawet w dyskusji z mevkiek wychodzisz jako przegrany No widzisz, trzymają nas błaznów tutaj dla beki. A myślałem że wrona wronie oka nie wykole.
Opublikowano 9 lutego 20205 l Autor Od 0:42 do 1:17, Imponujące. Jest gdzieś na yt dłuższy filmik tej gry?
Opublikowano 9 lutego 20205 l 51 minut temu, YETI napisał: Od 0:42 do 1:17, Imponujące. Jest gdzieś na yt dłuższy filmik tej gry? Tylko to. To zrobił polak. Znajdziesz go na tt Edytowane 9 lutego 20205 l przez Kron997
Opublikowano 10 lutego 20205 l kiedy na pc? wszystko na padzie to sie robi z trzema przyciskami na krzyz? lol
Opublikowano 10 lutego 20205 l 14 minut temu, Chewie napisał: kiedy na pc? wszystko na padzie to sie robi z trzema przyciskami na krzyz? lol Tak.
Opublikowano 10 lutego 20205 l Ja nie miałbym nic przeciwko aby Dreams okazało się drugim Sea of Thieves, jeżeli oznacza to wieloletnie wsparcie darmowymi aktualizacjami, oraz zdobycie tej samej popularności Edytowane 10 lutego 20205 l przez ASX
Opublikowano 11 lutego 20205 l Po zagranianiu w kampanie MM wróciłem do swojej lokacji z Event Horizon. Prawie wpadłem w depreche jak porównałem to z Arts Dream xD. No nic, trzeba sie uczyć dalej
Opublikowano 11 lutego 20205 l Odpaliłem to dziś i.. wow. Szczęka na podłodze. Wita nas fajny, przemyślany tutorial.... A potem zaczyna się totalne szaleństwo i świetna zabawa. Tylko pytanie jak mm to chce sprzedać. IMHO idealnie by bylo gdyby co jakis czas wydawali przeglądy/trailery z najlepszymi projektami. Wysłane z P20 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 lutego 20205 l @CoATI Strona Playstation powinna sie tym zająć no i MM cały czas robi streamy na Twichu i Youtubie. Zresztą mnóstwo (tfu) jutuberów sie tym zajmuje odkąd otworzyli Early Access. Zaraz wracam do giereczki i dokańczam swój projekcik. No ja nie wiem co mam jeszcze o tym napisać, no cudo jest ta „gra” Edytowane 11 lutego 20205 l przez Kron997
Opublikowano 11 lutego 20205 l Kampania faktycznie na jakieś 2,5 godzinki, ale trzeba przyznać, że naprawdę za(pipi)ista. Co tutaj MM nawrzucało to głowa mała - przygodówka, platformówka, etap ala Panzer Dragon, gra muzyczna, teledysk. No szanuję w opór. I trzeba dodać, że fabularnie to najlepsza i najdojrzalsza historia tego studia. Sporo autorów widzę czekało na premierę, żeby wrzucić swój projekt - z tych, co przeglądałem to polecam sprawdzić Tiny Pier (tycoon), platformókowy The Pilgrim czy grę o niszczeniu eksponatów w muzeum. Edytowane 12 lutego 20205 l przez Cedric
Opublikowano 12 lutego 20205 l 11 godzin temu, CoATI napisał: Tylko pytanie jak mm to chce sprzedać. 1. Wydać to na PC. 2. Sprzedać produkt nie jako grę, ale jako narzędzie dla twórców. Może jakieś obostrzenia pokroju "dostajesz za darmo + wsparcie, ale zobowiązujesz się wydawać swoje gry tylko na PS".
Opublikowano 12 lutego 20205 l I jakby ktoś pytał - wersja polska jest bardzo dobra w głównej kampanii. Słuchałem z przyjemnością.
Opublikowano 12 lutego 20205 l Cedric, w grze jest jakaś opcja na 2 graczy? Kooperacja, versus, cokolwiek?
Opublikowano 12 lutego 20205 l @Amer Jest trochę gierek stworzonych przez użytkowników, które mają opcję dla kilku graczy. Nie testowałem zbyt wielu nowych ostatni, ale tu masz stary filmik z początków Early Access. Taki Battle Tops ma już teraz chyba ze 20 poziomów, plus opcję na 4 graczy. Zresztą nawet bez co-op można się z drugą osobą wymieniać padem co grę. Większość jest relatywnie krótka, ale i zdarzają się zaskakujące wyjątki. Wczoraj odpaliłem jakąś platformówkę i ku mojemu zaskoczeniu grałem ze 40 minut zanim skończyłem.