Ukukuki 7 104 Opublikowano 28 grudnia 2020 Opublikowano 28 grudnia 2020 Kto będzie modelował gierki na padzie? Niech to wydadzą na PC, pozwolą udostępniać gierki na PS4 i apka będzie żyła latami. Dreams to nie jest typ gry pod konsole. 1 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 29 marca 2021 Opublikowano 29 marca 2021 https://kotaku.com/media-molecule-talks-curation-and-the-future-of-dreams-1846560617 Wg dyrektora studia Sony nie zamierza zamykać Media Molecule i zamierza dalej inwestować w Dreams 1 Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 29 marca 2021 Opublikowano 29 marca 2021 @Paolo de Vesir niepocieszony Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 29 marca 2021 Opublikowano 29 marca 2021 O czym ja będę teraz w CW pisał? Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Troche sie pobawiłem Kopara i transporter mają dynamiczne zawieszenie. Pięknie to wygląda. 5 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 (edytowane) Kurczę dawno nie odpalałem Dreams - przeklikałem te kompilacje i trzeba wkrótce zajrzeć, bo sporo fajności. No i do jasnej ciasnej, kiedy Sony wrzuci to na PC-ty!? Wtedy gra dostałaby mega boost do popularności i ilości tworzonego contentu. Edytowane 11 lutego 2022 przez Cedric Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 3 godziny temu, Cedric napisał: Kurczę dawno nie odpalałem Dreams - przeklikałem te kompilacje i trzeba wkrótce zajrzeć, bo sporo fajności. No i do jasnej ciasnej, kiedy Sony wrzuci to na PC-ty!? Wtedy gra dostałaby mega boost do popularności i ilości tworzonego contentu. Marze o Dreamsach na PC. Wtedy ta gra byłaby tym, czym powinna być od samego początku. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 Zrobie coś z transportem w trudnym terenie. Czyli MudRunner bez błota xd 2 Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 19 maja 2022 Opublikowano 19 maja 2022 Ja się dziwię czemu Sony jeszcze tego na PC nie wydało 1 Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 27 czerwca 2022 Opublikowano 27 czerwca 2022 Ktoś tu zaszalał. 2 Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 8 grudnia 2022 Opublikowano 8 grudnia 2022 Powiem wam, że niezłe rzeczy potrafią ludzie tutaj stworzyć. Bardziej próbki, niż pełnoprawne gry, ale polecam np. Silent Hills, gościu niesamowicie czuje klimat i praktycznie zrobił fabularną kontynuacje PT. Profesjonalny voice acting(nie wiem, na jakiej zasadzie), klimat i nawet humorystyczne nawiązania trochę w stylu tych z ufo, czy psem z całej serii, ale nie chcę spoilerować. Genialne narzędzie, bo w przeciwieństwie do LBP możesz stworzyć gry w każdym gatunku i pewnie dobra opcja jak ktoś myśli o robieniu gier na poważnie, a chce się przekonać, z czym to się je. Też nie do końca wiem na jakiej zasadzie te projekty funkcjonują, że nikt się nie przypierdala za robieniu rimejków 1:1 super mario, sonica itd. Używanie muzyki, głosów, znaków, twórców. Takie 2k, czy nintendo nie takie fanowskie projekty ubijali, które też przecież nie były monetyzowane. Jako całość, nie do końca jest to dla mnie, bo MM chyba naiwnie liczy, że sama społeczność im wystarczy, żeby zapewniać atrakcje, a oni sami niewiele przygotowali. Na premierę bardzo fajne i różnorodne "marzenie Arta", ale też ledwie 2.5h, więc trochę słabo, po 1.5 roku od premiery wydali coś z nietoperzem na 1.5h, jakiś tam dungeon crawler(też jest ok, ale żeby się tym podniecać? Nie bardzo). Ogólnie nie moje bajka, gra przysługa, a nie mam zamiaru czekać przez 10 lat, czy coś ciekawego wpadnie, czy nie, ale jak ktoś ma w sobie nutkę artysty/twórcy, to koniecznie musi to mieć. Sam nie mam do tego zapału, ale doceniam eksperyment, tylko więcej nie róbcie. Liczę, że będą robić gry po staremu, aż się dziwie, że nie zostali ubici chociaż z nastawieniem sony na przyszłość, to może nie jest to takie dziwne. 1 Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Opublikowano 19 sierpnia 2023 To jest najlepsza zabawka jaką można było właczyc dzieciakom. Milion fanowskich produkcji, proste platformery, puzzle logiczne z ciuchciami. Ojejcu, przecież to jak w sklepie z landrynkami Pierwszy raz w życiu to włączyłem w PS+. 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Nie wydanie tej gry na PC to zbrodnia. Społeczność pc jest bardzo twórcza i mogłyby tam powstać cuda. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Jasny wuj, młody znalazł wśród gier Super Mario. Ja wiem, że to lewa sprawa bez licencji, ale i tak Marian na plejce To w ogóle dopuszczalne i nikt się nie boi Ninny? :f Kiedyś tam obadam ten kreator gier i sam się pobawie, bo za młodu klepałem sporo własnych gier w Games Factory na PC. Tam się joypadem modeluje postacie czy jak? Chyba że robi sie import plików z pendrajwa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi