Skocz do zawartości

Firewatch

Featured Replies

Opublikowano

Dodano Patcha 1.02 (3,187 GB) do Firewatch

20160306084812.jpg

Pograłem trochę od nowa i rzeczywiście jest już znacznie lepiej, ale jednak nie we wszystkich miejscach, czasami animacja dropie chociaż już zauważalnie mniej. 

Edytowane przez u55r

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 133
  • Wyświetleń 48,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kupiłem na PC lubię takie symulatory chodzenia i w końcu kasa z kart na coś ciekawego poszła a nie the witness     Piękna gra. Do tego dobrze zoptymalizowana na ultra chodzi płynniutko zero ścin

• Czyli z tego co widac to indyk,screeny mnie nie urzekly. Sredniak jak nic

Opublikowano
  • Autor

W ciągu miesiąca sprzedało się 500tyś sztuk, a kasa zainwestowana w grę, zwróciła się w jeden dzień.

Opublikowano

Bedzie kontynuacja albo nowe ip albo sie rozejda po innych slawnych deweloperach ?

Opublikowano

@u55r - grałeś cos dalej, po patchu, da sie przyjemnie grac, wczuć w przygodę?

Pytam, bo zona kupiła mi na urodzinki i nie wiem czy sie nie skusze wieczorem, czy moze czekać na poprawę kodu, ale po co :)

Opublikowano

Gra się już zdecydowanie lepiej, ukończenie zajmie ci jakieś 3 do 4 godzin i warto je poświęcić. Gra jeszcze czasami chrupnie i szarpnie animacją ale nie tak mocno jak przed patchem.

Edytowane przez u55r

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe czy bedzie jeszcze jakis patch czy juz zostanie tak, jak jest teraz. Czekam z zakupem tej gry...

Opublikowano

Kupiłem wczoraj, pograłem 20 minut.

No dobra, przyznam się, byłem trochę zbakany i naprawdę fajnie czytało się to wprowadzenie.

Łatwo było się wczuć, krótkie teksty, ciekawe wybory.

Wolałem czytać, co będzie dalej, niż grać te parę sekund w grę właściwą.

Dobra, robię teraz drugie podejście, tym razem na trzeźwo :)

Opublikowano

Ja wciaz nie zagralem!

Czekam na wlasciwe wrazenia :)

Opublikowano

Jak mam zbadać polanę wapiti, jak tam ogrodzenie jest? Niby na dole nie ma, ale to chyba jakiś błąd programistów, bo kucać i tak nie można.

---

Edit: dobra, już mam, to łażenie trochę mnie męczy, za to dialog pomiędzy postaciami, robi się coraz ciekawszy.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Grzybiarz kupiłeś kolejny symulator chodzenia? 

Opublikowano

Grzybiarz kupiłeś kolejny symulator chodzenia?

Layers of Fear jak na razie było spoko, reszta nieeet. Łącznie z tą grą od Adrianka, co się chodzi po Karpaczu :(
Opublikowano

Na konsoli nie ma, foty wyświetlają się tylko przy napisach na końcu. Chyba że jakiś pacz to zmienił i też jest taki bajer jak na pc. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra się już zdecydowanie lepiej, ukończenie zajmie ci jakieś 3 do 4 godzin i warto je poświęcić. Gra jeszcze czasami chrupnie i szarpnie animacją ale nie tak mocno jak przed patchem.

To ja nie chce myslec jak bylo przed patchem, gra szarpie co kilka krokow. Nigdy w zadnej grze nie widzialem takich spadkow i to w symulatorze chodzenia.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pograłem troche i ta gra nadal ma mase problemów technicznych, pewnie już tego nie naprawią, studio raczkujące z PS4. Już na początku 2 dnia, gra mi sie zglitchowała i nie mogłem odebrać radia, pomogło właczenie gry na nowo. Nadal często są pół sekundowe spike's bez żadnej zasady, fizyki w grze raczej nie ma, po prostu chodzimy po lesie.

Na duży plus pastelowa oprawa wizualna, która bardzo mi sie podoba

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gierka wyląduje też na Łoniaku, można temat przenieść do multiplatform? 

To w sumie jeden z nielicznych symulatorów chodzenia, który w jakiś sposób mnie zainteresował, więc z chęcią zakupie, bo recenzje gierka zbierała pozytywne. Fajnie, że zdecydowali się wydać wersje na X'a, która w ogóle ma zawierać jakieś tam dodatkowe bajery.

Opublikowano

moze jednym  z tych dodatkowych bajerów będzie płynny framerate :kaz:

Opublikowano

Fajnie ciesze się. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Srednia gra ze slaba fabula, nuzacym backtrackingiem i nielogicznosciami w scenariuszu. Niektorzy zachwycaja sie rysunkowymi widokami, a mi ciezko w ogole wymienic jakies plusy - chyba jedynie muzyka i voice acting... no i dlugosc gry, bo gdyby byla dluzsza niz te 3h, pewnie nie dalbym rady skonczyc. Sa zdecydowanie lepsze symulatory chodzenia niz Firewatch. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja byłem ciekawy jak potoczy sie dalej ten dialog na odludziu. Klimat jest, a i grałem na PC, wiec sie nie denerwowałem dropami, czy bugami.