Opublikowano 6 marca 20169 l Dodano Patcha 1.02 (3,187 GB) do Firewatch Pograłem trochę od nowa i rzeczywiście jest już znacznie lepiej, ale jednak nie we wszystkich miejscach, czasami animacja dropie chociaż już zauważalnie mniej. Edytowane 6 marca 20169 l przez u55r
Opublikowano 20 marca 20169 l Autor W ciągu miesiąca sprzedało się 500tyś sztuk, a kasa zainwestowana w grę, zwróciła się w jeden dzień.
Opublikowano 20 marca 20169 l Bedzie kontynuacja albo nowe ip albo sie rozejda po innych slawnych deweloperach ?
Opublikowano 25 marca 20169 l @u55r - grałeś cos dalej, po patchu, da sie przyjemnie grac, wczuć w przygodę? Pytam, bo zona kupiła mi na urodzinki i nie wiem czy sie nie skusze wieczorem, czy moze czekać na poprawę kodu, ale po co
Opublikowano 26 marca 20169 l Gra się już zdecydowanie lepiej, ukończenie zajmie ci jakieś 3 do 4 godzin i warto je poświęcić. Gra jeszcze czasami chrupnie i szarpnie animacją ale nie tak mocno jak przed patchem. Edytowane 26 marca 20169 l przez u55r
Opublikowano 10 kwietnia 20168 l Ciekawe czy bedzie jeszcze jakis patch czy juz zostanie tak, jak jest teraz. Czekam z zakupem tej gry...
Opublikowano 10 kwietnia 20168 l Kupiłem wczoraj, pograłem 20 minut. No dobra, przyznam się, byłem trochę zbakany i naprawdę fajnie czytało się to wprowadzenie. Łatwo było się wczuć, krótkie teksty, ciekawe wybory. Wolałem czytać, co będzie dalej, niż grać te parę sekund w grę właściwą. Dobra, robię teraz drugie podejście, tym razem na trzeźwo
Opublikowano 10 kwietnia 20168 l Jak mam zbadać polanę wapiti, jak tam ogrodzenie jest? Niby na dole nie ma, ale to chyba jakiś błąd programistów, bo kucać i tak nie można. --- Edit: dobra, już mam, to łażenie trochę mnie męczy, za to dialog pomiędzy postaciami, robi się coraz ciekawszy. Edytowane 10 kwietnia 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l grzybiarz zagraj na trzeźwo i powiedz czy framerate spada on gra na PC mustard race
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Grzybiarz kupiłeś kolejny symulator chodzenia?Layers of Fear jak na razie było spoko, reszta nieeet. Łącznie z tą grą od Adrianka, co się chodzi po Karpaczu
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Ukończyłem. Oto moje foty: https://firewatch.camera/NorthOzarkHill/ Na PS4 też jest taki ficzer?
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Na konsoli nie ma, foty wyświetlają się tylko przy napisach na końcu. Chyba że jakiś pacz to zmienił i też jest taki bajer jak na pc.
Opublikowano 24 kwietnia 20168 l Gra się już zdecydowanie lepiej, ukończenie zajmie ci jakieś 3 do 4 godzin i warto je poświęcić. Gra jeszcze czasami chrupnie i szarpnie animacją ale nie tak mocno jak przed patchem.To ja nie chce myslec jak bylo przed patchem, gra szarpie co kilka krokow. Nigdy w zadnej grze nie widzialem takich spadkow i to w symulatorze chodzenia.
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Pograłem troche i ta gra nadal ma mase problemów technicznych, pewnie już tego nie naprawią, studio raczkujące z PS4. Już na początku 2 dnia, gra mi sie zglitchowała i nie mogłem odebrać radia, pomogło właczenie gry na nowo. Nadal często są pół sekundowe spike's bez żadnej zasady, fizyki w grze raczej nie ma, po prostu chodzimy po lesie. Na duży plus pastelowa oprawa wizualna, która bardzo mi sie podoba
Opublikowano 2 września 20168 l Gierka wyląduje też na Łoniaku, można temat przenieść do multiplatform? To w sumie jeden z nielicznych symulatorów chodzenia, który w jakiś sposób mnie zainteresował, więc z chęcią zakupie, bo recenzje gierka zbierała pozytywne. Fajnie, że zdecydowali się wydać wersje na X'a, która w ogóle ma zawierać jakieś tam dodatkowe bajery.
Opublikowano 26 lutego 20178 l Srednia gra ze slaba fabula, nuzacym backtrackingiem i nielogicznosciami w scenariuszu. Niektorzy zachwycaja sie rysunkowymi widokami, a mi ciezko w ogole wymienic jakies plusy - chyba jedynie muzyka i voice acting... no i dlugosc gry, bo gdyby byla dluzsza niz te 3h, pewnie nie dalbym rady skonczyc. Sa zdecydowanie lepsze symulatory chodzenia niz Firewatch. Edytowane 26 lutego 20178 l przez easye
Opublikowano 26 lutego 20178 l Ja byłem ciekawy jak potoczy sie dalej ten dialog na odludziu. Klimat jest, a i grałem na PC, wiec sie nie denerwowałem dropami, czy bugami.