easye 3 373 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Na Pro tez juz większych dropow nie zauwazylem, gra nadal chodzi w 30 fpsach, ale za w wyzszej rozdzialce i z lepszymi teksturami, bugow nie mialem zadnych, ale i tak nie polecam. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 Każdy lubi inny rodzaj gry. Widzę że ty wolisz te z gameplayem bo takiego nioha scalakowałeś (szacuneczek) . Ja lubię walking symulatory w których chodzi tylko właśnie o chodzenie i dialogi. Firewatch według mnie wyróżnia się na tle innych takich gier z tamtego roku. Mnie ciekawiła historia bo jest fajnie poprowadzona. Dialogi między głównymi bohaterami też fajne. No ale trzeba lubić ten typ rozgrywki. To jak z dark souls jedni zachwalają a inni się odbijają. Na pewno Firewatch jest o 2 klasy lepszy niż everybody gone to the rapture i DLA mnie lepszy od ethana cartera. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 No nie do konca, bo tez czasami lubie odpalic tego typu gry - taki Ethan podobal mi sie o wiele bardziej, nie mowiac juz o Gone To The Rapture, ktorego zakupu do dzisiaj zaluje ^^, Firewatch po prostu niczym mnie nie porwal, historia nie wciagnela, sprobowac mozna jak bedzie na promocji za 30 zl. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 Imo Firewatch właśnie pod względem historii i za(pipi)iście napisanych dialogów niszczy Rapture, Gone Home i resztę tych spacerków. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 No sek w tym, ze przy crapach pokroju Gone Home, czy Rapture to żaden wyczyn. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 Z symulatorów chodzenia zdecydowanie jeden z najlepszych jak nie najlepszy? to nasz Layers of Fear od usera blubera. Klimat kozacki, technicznie spoko, a nawet są jakieś zagadki i umrzeć można uaaaaaa. Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 16 marca 2017 Opublikowano 16 marca 2017 (edytowane) Kupić symulator chodzenia i nie móc chodzić Moja gra totalnie niegrywalna. Mam ten (https://www.youtube.com/watch?v=26r2Ni0yPlU) problem. Jakieś porady jak to naprawić. Wersja na PS4.Edit. Laguje tylko kierunek góra. Po przełączeniu sterowania dla lewo ręcznych (w opcjach gry - zamiana sterowania na gałkach), poruszanie się jest normalne, lag na rozglądaniu się. Rozebrałem i wyczyściłem pada. Jest znacznie lepiej, ale nadal sporadycznie laguje. W innych grach nie ma problemu. Gra za ~40 zł zmusi mnie do wydatku >200 zł? :/ Edytowane 16 marca 2017 przez Aleks Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 Bardzo klimatyczna gra, z piękną grafiką, kolorami, świetnie dobranymi i zagranymi głosami, a także genialnie poprowadzoną relacją Harry'ego i Delilah. Scenariusz jest dobry gdzieś do 80% gry, potem robi się dziwnie, a zakończenie niestety nie jest satysfakcjonujące. Klimatem mi przypomniało Life is Strange. W tej cenie na promocji żal nie kupić jak ktoś nie zna. 7/10 się należy. Cytuj
Adolfo 29 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Piękna gra. Pech chciał, że jej nigdy nie ukończyłem. Byłem już w kluczowym momencie fabularnym, gdzie coś się zaczęło niezgadzać i tam moja postać wpadła do rowu... Wyjść nie mogłem, a po wczytaniu save'a, nadal byłem w rowie. Zdenerwowałem się i usunąłem tytuł. Po roku włączyłem ponownie, chcąc na nowo delektować się pięknem lasu i głosem Delilah. I tak sobie jestem na wieży, aż się nagle gra zawiesza... Znowu negatywne fluidy uderzyły mi za mocno i usunąłem grę. Może kiedyś spróbuje 3 raz. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi