Gość Rozi Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 Nie będzie co-opa online. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 Dzisiaj dali na fejsie newsa, że po premierze możliwego że go dodadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 w Alienation też dodali co-op po czasie (z tym że kanapowy). gra ma zbyt duży potencjał by ją tak to zaniedbać, a granie z ziomkiem na chacie to dziś niestety folklor Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 (edytowane) dziś premiera na PC, ktoś bierze? dajta znać czy fajne Edytowane 5 września 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Na smierc zapomnialem o tej premierze... ehh, marketing tej gry nie wrozy dobrej sprzedazy, praktycznie 0 wzmianek na wiekszych stronach ktore przegladam, mam nadzieje ze przy okazji premiery PS4 Devolver sie bardziej postara. Teraz nie wiem czy brac czy czekac na PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 No tak samo było z Invisible Inc ludzie nadal nie wiedzą co to, i że wyszło też na PS4 a gierka taka dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Na Gogu i steamie już jest do pobierania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Czekam aż wyjdzie na plejstejszon. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 kupione, jeszcze nie mozna sciagac. Licze na GOTY i kilkukrotne przejscie na czezkim graniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Oceny na steamie bardzo pozytywne, gamespot daje 7 http://www.gamespot.com/reviews/mother-russia-bleeds-review/1900-6416508/ chwali sterowanie i mechanike, storytelling i dobry design leveli i walk z bossami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 (edytowane) ten zwiastun mnie zniszczył. 90 sekund z otwartym ryjem. biorę na stimie. edit: Gra wygląda pięknie, brzmi obłędnie, walka jest w porządku, ale może nie być dla każdego, bo to jednak mimo wszystko "prostacki" beat-em-up. Mi to pasuje, chociaż hitboksy trochę dziwne, często nie trafiam w przeciwnika mimo, że jestem pewien, że powinienem dać radę. Edytowane 5 września 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Wrazenia poki co bardzo pozytywne, jedyny problem na chwile obecna jaki mam z gierka to niepotrzebne sekwencje gdzie sie idzie "ukosem" (dol i prawo), hitboxy szaleja troche podczas takich sekwencji [jest ich na szczescie malo] i ogolnie dziwnie sie to sprawdza w sferze 2d. Sam system walki bardzo prosty, choc sporo rzeczy jest poukrywanych i tutorial ich nie wyjasnia [np 3 rodzaje kopniakow, finishery na berserku etc.]. Brutalnosc jest wszechobecna, klimat mocno popyerdolony, szykuje sie swietny indor, ale cos czuje ze moim GOTY dalej bedzie niesamowity twor o nazwie Salt and Sanctuary. Gra bedzie wysmienita do kanapowego grania, wiecej ludzi - wiecej wrogow, szkoda ze nie ma trybu online gra sporo by zyskala dzieki niemu, mam nadzieje ze dodadza. Oprocz story jest tez arena, wiec do masterowania giereczka bedzie w sam raz. Edit: No i kampania zaliczona, dosc krotka, pekla w 5 godzin, bylyby 4 godziny gdyby nie fakt ze z ostatnim bossem jakas godzinke chyba walczylem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 5 godzin, serio..? Przecież takie bitmapówki można ciągnąć w nieskończoność Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 to jak to jest z "grywalnością" ? gamespot chwali za mechanikę a tu piszecie, że to klasyczny beat'em up. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Generalnie chociazby takie Streets of Rage 3 mialo lepszy system imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Krótka piłka: Gra warta tych ~65zł, czy lepiej czekać na przecenę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Gra już do kupienia na PSN za 54zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 Wczoraj przeszliśmy tryb story z kumplem na normalu. Bardzo trudno nie było, ale jednak trzeba używać uników i skoków, żeby nie dać się otoczyć. Grało się mega miodnie, czuć siłę ciosów, brutalność jest pyszna, graficznie jest CUDOWNIE, każdy level w starym stylu kończy się bossem, są różne przeszkadzajki (przejeżdżające pociągi, motocykliści). Muzyka jest obłędna: https://fixions.bandcamp.com/album/mother-russia-bleeds Ale. No właśnie. Gra jest bardzo krótka, bo story zajęło nam ledwie 6 godzin. Oprócz tego jest tryb arena, który polega na obijaniu 10 fal przeciwników na mapach ze story i to tyle? Stanowczo za mało contentu. Oczywiście do kanapowego co-opa (online niestety nie ma) jest jedną z najlepszych pozycji, ale chciałoby się coś więcej tutaj robić. Mam niedosyt, bo czekałem na tę grę dość długo, a bardzo szybko ją ukończyłem Ale za 54 złote to brać z pocałowaniem ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 (edytowane) Jest może jakaś szansa na to, że dodadzą kiedyś tam online co-op? e. Dzięki Edytowane 5 grudnia 2016 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 Twórcy ponoć mówili, że będzie dodana taka opcja, ale kiedy? Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Logan 79 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Gierka wczoraj kupiona ,dziś będzie testowana na 4 osobowym coopie Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 24 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 pogralem 30 minut, jezu ale to dobre jedynie to wydaje mi sie ze detekcja ciosow jest slaba, ale pewnie kwestia przyzwyczajenia polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 (edytowane) Sorry za post pod postem ale kurde grajcie w to Właśnie ukończyłem jeden etap the club o ja cię pier,dole co tam sie dzieje Edytowane 14 stycznia 2017 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Gra skończona, nawet nie widziałem ze sadwa zakończenia i póki co nie widzę opcji zdobycia dobrego bo ostatni boss troche dał mi w kość heh ale kwestia większego obycia z gra i powinno wpaść bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 619 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Czyli gra dosc trudna? Bo chcialem kupic z mysla o kanapowym multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi