Gość Rozi Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Tak, jest trudna. Bez uników ani rusz. Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Jako całokształt mi nie sprawiła większych kłopotów, ale było parę momentów, że laptop prawie wylądował na ścianie. Np. wspomniany przez kubsona ostatni boss, ależ się wkur.wiałem. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Tak, jest trudna. Bez uników ani rusz. Bez przesady. Sama gra na normalu jest dosc prosta, z wyjatkiem 2-3 bossow, szczegolnie ostatni. Na easy mysle ze spokojnie bylaby szampanska kanapówka. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 na normalu idzie bez wiekszego problemu, najtrudniejszy moment to zdecydowanie ostatni boss bo w duzej mierze trzeba liczyc na farta bo wydaje mi sie ze nie ma zadnej reguly jak atakuje Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 (edytowane) JAKIE TO JE DOBRE Bede probowal wbic platyne, ma troche trudnych trofikow, zrobilo ja tylko 0,1% graczy. Najwazniejsze, ze ciagle chce sie do tego tytulu wracac. Aktualnie mecze arene for fun, uwielbiam horde w grach :] Kilka combosow, juggli i gwarantow, ktore ogarnalem na arenie dla Natashy, na necie nic (chyba) nie ma. Dajcie znac jak wykombinowaliscie cos wiecej. edit: daje jako jpg, bo za duz emotikonow edit2: oczywiscie po wybitce tam gdzie sie lapie w powietrzu trzeba najpierw skoczyc, wcielo mi X (4 i 5 combos). Edytowane 23 stycznia 2017 przez Dave Czezky Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Progamer Dave robi mature z gierki na 8 gdzin do piwka jak wpadna kumple xD Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 jakby to kogos interesowalo: nie da sie zrobic platyny w tej grze, kazde trofeum jest zgliczowane :( To znaczy, moze za setnym prawidlowym podejsciem sie zrobi, ale watpie. Np za przejscie gry z 4 osob dostala u mnie tylko jedna. Za pokonanie bossa tak samo, itd. Na placu zabilem 120 osob (do trofiku potrzebne 40), tez nie wpadlo, itd, itp. Platyne maja 2 osoby na 1000 Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 No kórva, serio zglitchowane puchary na amxa xD nic nie wpada jak powinno. Co do gry -jest dobrze i tyle. Nie jest ani pierwsza ani druga liga be'upow, ale gra się bardzo przyjemnie. Do tego świetny soundtrack i fajny klimat. Jako gierka na imprezkę dla kumpli może być, ale spodziewałem się mimo wszystko czegoś lepszego. Cytuj
Wilk_Zly 960 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Czy słyszeliście, aby to miało wyjść na nośniku? Cyfrówek nie kupuję. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 (edytowane) Jak chce zrobic puchar za przejscie na najtrudniejszym to moge grac z botami? Czy tylko solo? Edytowane 17 marca 2017 przez XM. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 (edytowane) Dobra, koncze przejscie na najtrudniejszym. I co moge powiedziec o tej grze? No jest kórva tragiczna. Pomijajac jedyna zalete w postaci super ost i fajnego klimatu to ta gra jest bardzo bardzo słabym beat em upem. Banalny system walki, 3 ciosy na krzyz (jugglowanie jest ale niepraktyczne w rozgrywce,) gdzie przedstawiciele tego gatunku 20 lat temu oferowali 3x wiecej mozliwosci, liczne bugi, glitche, gra z botami to glitch fest i zacinanie się ich w przejsciach gdzie trzeba restartowac misje do ostatniego check pointa, mnostwo spadków animacji na 4 graczy, banalne walki, nuda, nuda bo system nekro to nic ciekawego i przydatnego. Do tego liczne głupoty jak zwolnienie animacji do 5 klatek przy zgonie towarzysza która wytrąca z gry. Jestem w stanie zrozumiec ze wielu osobom moze sie podobac ta gra, ale za duzo bitek przeszedłem i dla mnie mega zawód i wolalbym po raz setny przejsc starsze gry z tego gatunku niz powrócic do MRB. Wielka szkoda bo co raz mnie tego tyou gier ale no wyszło srednio. Edytowane 17 marca 2017 przez XM. Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 Też podjarany Waszymi wpisami kupiłem (na szczęście w promo), popykali my z młodym, ale szału nie ma. Ot, nawalanka nieco arkadowa z fajnym klimatem. Ale bez szału. Zawiodłem się na waszych forumowskich opiniach po raz drugi. Pierwszy był mad max. Nigdy więcej. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 kolejny sredniak wyhypowany na forum - dobrze ze wzialem na PC za 10 zl. Cytuj
Shen 9 694 Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 To mnie zniecheciliscie do zakupu, zaoszczedzone 30zl. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 Ja pier.dolę. Gra nie jest wielkim hitem, jest dobra. Z fajną grafiką, soundtrackiem, miłym klepaniem po ryjach. Tyle i aż tyle. Warto zagrać, bo nie ma takich gier obecnie. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 w weekendzik przeszlismy z ekipą dwa razy w czterech, dobra muza, swietna gra na kanape, ale samemu to bym to wyyebał po godzinie. Szkoda że taka krótka, za 1 razem pękła w 3h, za drugim chyba też. Mogłoby być mniej drewnianie, i pomimo retro stylu bardziej płynnie, kiedys też robili więcej i mniej klatek animacji, No i zbyt często było tylko plumkanie zamiast muzyki. Glitche, zwolnienia, niewazne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi