Gość ragus Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 -przepiękna grafika -niepowtarzalny level desing rodem z trylogi Prime i Super Metroida -napier,dalanie w 4 graczy w dużego stworka, jak w jakimś monster hunterze dla Yanów Dziękuję Nintendo, że nie zapomnieliście o cudownej serii, jaką jest Metroid. Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Szczerze, jak zobaczyłem ten tytuł to myślałem, że to jakiś żart, że za chwile po tym pokażą super hipa Metroid Prime 4 na WiiU. Niestety, to koniec Czas sprzedać WiiU. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 (edytowane) W obliczu tej tragedii chciałbym Wam przypomnieć, że już jest dostępny Hyper Metroid. Edytowane 16 czerwca 2015 przez mate5 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Pierwszy trailer to dramat. Co to Nintendo to nawet ja nie... Cytuj
Xord 50 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Damn trylogia mojego zycia gra na której zaczalem grac na wyższych niż normal poziomach trudności by z wypiekami na twarzy to konczyc a tu podaja mi ... MP3 zaczynałem od veteran tak bardzo nakręcony byłem na strowanie a dopiero potem normal nic nie było w stanie przebic miodności tej odsłony nawet SMG ugial się w mojej opinii a tu cos co jest kopniakiem miedzy oczy N jeszcze umie robic gry ??? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Najbardziej boli mnie du,pka, że za tym kurewstwem stoi bardzo zdolna ekipa, jaką jest Next Level Games. To ci od Luigi's Mansion 2, gry, której ekran tytułowy sprawia lepsze wrażenie niż ten rzyg. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Najbardziej boli mnie du,pka, że za tym kurewstwem stoi bardzo zdolna ekipa, jaką jest Next Level Games. To ci od Luigi's Mansion 2, gry, której ekran tytułowy sprawia lepsze wrażenie niż ten rzyg. A to wygląda jakby dopiero w którymś momencie produkcji zdecydowali, że gra będzie metroidem. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 łapcie, może się wam przyda https://www.change.org/p/nintendo-petition-for-cancelation-of-metroid-prime-federation-force#petition-letter swoją drogą, takiej petycji to jeszcze nie widziałem Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Gra nie wygląda na crapa ale wielka szkoda że nie zrobiono z tego nowej marki, w ogóle nie czuć tu klimatu Metroida. Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Pomijając już oczywisty zawód z ruchaniem marki Metroid, to ta gra wygląda strasznie nudno. Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 tu macie gameplay Chyba gejplay Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Jednym słowem tragedia. Te gampleye tylko to dobitnie pokazują. Gierka w sam raz dla pedauków-hipsterów, nie dla fanów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi