Crying_Wolf 56 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Gra ukaże się również na PC. Zapowiedziane oficjalnie na streamie IGN. NIER: AUTOMATA TO LAUNCH ON STEAM IN EARLY 2017LOS ANGELES (Aug. 17, 2016) -- NieR: Automata™, the upcoming action-RPG from SQUARE ENIX® and PlatinumGames Inc, will launch on STEAM® for PC as well as the PlayStation®4 computer entertainment system in early 2017. The highly anti(pipi)ted follow up to the 2010 cult-classic NIER®, NieR: Automata tells the story of androids 2B, 9S and A2 and their battle to reclaim a machine-driven dystopia overrun by powerful weapons known as machine lifeforms.Developed by an all-star team consisting of producer Yosuke Saito (DRAGON QUEST® X / NIER), director YOKO TARO (Drakengard® / NIER ), character designer Akihiko Yoshida from CyDesignation, Inc. (FINAL FANTASY® XIV / BRAVELY DEFAULT®), game designer Takahisa Taura from PlatinumGames Inc. (Metal Gear Rising: Revengeance), and composer Keiichi Okabe from MONACA, Inc. (TEKKEN / Drakengard 3 / NIER ). Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Zapowiedzieli na pieca. Premiera ma być na początku 2017. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Steam był oczywisty, w końcu gra nie pojawiła się na ani jednej konferencji Sony od zeszłorocznego E3. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 21 sierpnia 2016 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Co ciekawe producent gry powiedział w wywiadzie dla jednego z serwisów, że obecnie nie mają w planach wersji na Xone i NX, ale całkowicie nie wykluczają takiej możliwości, czyt. Sony nie ma wyłączności na konsole. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Opublikowano 21 sierpnia 2016 No i dobrze. Więcej osób będzie miało możliwość pograć co równa się większa sprzedaż i zawsze to jakas iskierka w tunelu na wiecej gier z tego gatunku. Cytuj
estel 806 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Nie wiem co tam robi ta laska z dlugimi wlosami. Imo lepiej by bylo bez niej. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Nawet jej nie zauważyłem XD Okładka malina <3 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Nie wiem co tam robi ta laska z dlugimi wlosami. Imo lepiej by bylo bez niej. bo jest jedną z trzech głównych postaci w fabule? Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Cudowny artwork - dawno nie widziałem tak pięknej okładki. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Okladka rzadzi, ciekawe jakiego steela wymysla ja bedzie. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Jak ktos znajdzie info czy jp wersja ma ang napisy to niech się podzieli to może poszastam i kupie skośnego dla tej pięknej okładki. Cytuj
estel 806 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Nie wiem co tam robi ta laska z dlugimi wlosami. Imo lepiej by bylo bez niej. bo jest jedną z trzech głównych postaci w fabule? Byc moze. Oceniam tylko okladke, a nie postac. Moim zdaniem NA OKLADCE dodaje niepotrzebnie zamieszania. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 wg fabuły to jeden z trzech "głównych" androidów wysłanych na ziemię w celu jej odbicia przy okazji okazuje się że wraca kilka postaci z jedynki Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Kurde, mam nadzieję, że będzie dobra gierka, a ostatnie tytuły PG to tylko pod kaskę i jakościowo nie podupadli jak Capcom. No bo co - ostatnia dobra gierka od nich wyszła w 2014 roku. Licze na świetny system, świetny soundtrack, świetne walki z bossami i duże replayability. Szczerze mówiąc czekam bardziej na to niż na Nioha. A potem od PG licze, że wypali ten action RPG: Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Saito claims that gamers will be able to squeeze about 25 to 30 hours of gameplay out of the title, which has a much improved combat system compared to the original game. As it turns out, Xbox One players aren’t entirely left out of the party either. Saito has confirmed that the studio is considering bringing the title to the Xbox One platform, although this decision will rest upon how successful the initial launch of the title on both the PC and PS4 platforms will be. https://gamerant.com/nier-automata-xbox-one-ps4-pro/ Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Mam nadzieję że podobnie będzie ze Scalebound, chociaż o ile można liczyć, że Nier dobrze sprzeda się na ps4 i pc to w Sb na xboxie jakoś nie wierzę. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Za SB płaci M$ więc tutaj temat ekskluzywności jest zamknięty. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Mam nadzieję że podobnie będzie ze Scalebound, chociaż o ile można liczyć, że Nier dobrze sprzeda się na ps4 i pc to w Sb na xboxie jakoś nie wierzę. Scalebound jest IP należącym do MS jak Halo czy Forza Motorsport. Sony nie ma żadnych praw do Nier. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 Dopiero teraz sprawdziłem i 23 lutego to gierka wychodzi tylko w jp, a myślałem, że WW. ;/ Było jakieś info kiedy u nas wyjdzie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi