Ins 5 756 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 (edytowane) Demko jest już dostępne w JP sklepiku (4.7GB). Z A JE B I S T E Przeszedłem na normalu i pograłem chwilę na hardzie (trzeba iść spać w końcu). System walki to mieszanka MGR'a z Bayonettą (choć głównie to drugie), jak najbardziej in plus, dodatkowo pod R2 świetny evade, którego chce się non stop wykonywać bo po prostu daje masę frajdy ;] Trzeba będzie to na spokojnie ogarnąć, ale pierwsze wrażenie świetne. Graficznie tylko ok (demko chyba nie ma trybu dla Prosiaka), ale za to soundtrack będzie mistrzowski. PS. Na hardzie i wyżej nie ma opcji by zalockować się na przeciwniku, ciekawe. Edytowane 22 grudnia 2016 przez Ins Cytuj
cithall 107 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Demko na Pro wygląda lepiej, nie widać tak poszarpanych krawędzi. Na zwykłym ps4 widać gorszą rozdzielczość. Sprawdziłem osobiście bo akurat mam obie konsole. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Na Pro gra ma mieć 1080p + trochę graficznych ulepszeń. Na zwykłej 900p. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 O kur.va, już się nie mogę doczekać powrotu z pracy i ogrania demka Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Ale weź nie denerwuj ludzi którzy są w pracy (w tym mnie). Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 (edytowane) Pierwsze wrażenia Nie chcę demka spoilować, ale tak, to zdecydowanie Yoko Taro+Platinum. Gra też chodzi i wygląda bardzo dobrze, w swój specyficzny, bardzo schludny sposób, wszystko tu pasuje po prostu (to samo tyczy się menu)Poziom trudności: 4 do wyboru.Easy - jak to Platinum, łatwiutki.Normal - poziom w starym styluHard - gram na tym, dla weteranów P+ zalecam to samo (od tego poziomu nie masz locka)Very Hard - nie masz locka i jesteś na jednego hita, dosłownie.Oczywiście jest japoński dubbing do wyboru.Edit:Muszę dokładniej przetestować, ale wraz z poziomem trudności chyba i bullet hell się zwiększa. Edytowane 22 grudnia 2016 przez Hendrix 3 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Demko Miał być Day1 i jest Day1 w pięknym stealbooku. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Demko kosa! Bardzo efektowny system walki oparty w przeciwieństwie do mgr na unikach sprawdza się świetnie, szczególnie przyjemnie wykonuje się kontry po unikach. Nie mogło zabraknąć oczywiście epickiej walki z ogromnym bossem. Duża część walk odbywa się z kamerą zawieszoną u góry a'la dead nation albo z boku jak w klasycznych beat 'em upach, spore zaskoczenie i ciekawe urozmaicenie rozgrywki. Demko jest liniowe, gra działa płynnie i wygląda bardzo dobrze nie ma do czego się przyczepić. Na plus również japoński dubbing i specyficzny klimat. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 stealbook? jakas kradziona ksiazka? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 moze stillbook? To juz wiem co bedzie ogrywane w swieta. Ile przejscie demka zajmuje? Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Demko kosa! Bardzo efektowny system walki oparty w przeciwieństwie do mgr na unikach sprawdza się świetnie, szczególnie przyjemnie wykonuje się kontry po unikach. Nie mogło zabraknąć oczywiście epickiej walki z ogromnym bossem. Duża część walk odbywa się z kamerą zawieszoną u góry a'la dead nation albo z boku jak w klasycznych beat 'em upach, spore zaskoczenie i ciekawe urozmaicenie rozgrywki. Demko jest liniowe, gra działa płynnie i wygląda bardzo dobrze nie ma do czego się przyczepić. Na plus również japoński dubbing i specyficzny klimat. Dla fanów pierwszej części zmiany rozgrywki nie są zaskoczeniem, zresztą jestem ciekaw czy w pełnej grze będzie ich więcej, z drugiej strony nie nastawiam się na kalejdoskop zmian rodem z jedynki, bo tym razem raczej nie przejdzie. Trochę więcej pograłem też na normal, chyba jest jednak za łatwo troszkę, ale to moje odczucia - osoby, które nie grają w takie gry pewnie i tutaj znajdą wyzwanie. Minusy? W demku muzyka nie jest aż tak dobra jak w jedynce, chociaż nadal trzyma (bardzo)wysoki poziom. Bardzo ciekawi mnie patent z skillami/chipami - w demku tego nie ruszamy specjalnie, tak jak dodatkowych broni i kilku innych rzeczy. Fun fact: jak wyjmiesz OS, to naturalnie gra robi game over :v Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Rozumiem, że to demo można ściągnąć tylko z krzaczorlandu? Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 EU dostało tuż po Japonii, więc leży na serwerze prawie od samego rana. Nie waży też specjalnie dużo - w okolicach 3.5 GB. Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Demko ograne, na plus możliwość gry z oryginalnym jap dubem + eng napisy. Na normalu trochę łatwo, ale to początek. No i są 2 poziomy w górę. Gameplayowo to W końcu obok nioha dostaniemy fajnego slashera. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Tak jak i przy Niohu: to nie są slashery per se. To action rpg z rozbudowanym systemem walki (ale nie tak jak w tradycyjnych slasherach), w obu ważnym elementem będzie ekwipunek z własnymi statystykami i rozwój postaci. Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Tak jak i przy Niohu: to nie są slashery per se. To action rpg z rozbudowanym systemem walki (ale nie tak jak w tradycyjnych slasherach), w obu ważnym elementem będzie ekwipunek z własnymi statystykami i rozwój postaci. Tak wiem, zgadzam się tak mi się tylko napisało. Grunt, że się miodnie ciacha. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Sprawdziliśmy z chrzesniakiem francuski PSN i demka nie ma Cytuj
Daffy 10 573 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 (edytowane) ty serio nie ogarniasz jak cos nie jest po polsku nie wiem, po chuy szukasz na francuskim ale tu masz link do demka z francuskiego store https://store.playstation.com/#!/fr-fr/jeux/nier-automata-d%c3%a9mo-120161128/cid=EP0082-CUSA07007_00-NIERAUTOMATADEMO Edytowane 22 grudnia 2016 przez Ficuś Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Games - Demos I pierwsze jest Nier. No koorwa, tak trudno? Xd Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Odpaliłem sobie znowu i zamiast grać to podziwiam animacje 2B. Popatrzcie na spokojnie jak ona się porusza po każdym ciosie lub kombinacji. Małe mistrzostwo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi