Skocz do zawartości

NieR: Automata

amsterdream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale fajnie mi sie w demko gralo, niespodziewalem sie, fajny system, zgrabna oprawa i plynnosc, super momenty kiedy kamera ustawia sie z gory lub boku i mamy namiastke pozycji housemarque czy nawalanek 2d, i to wszystko ma byc w fullu polane sosem rpg

jak w jedynke nie gralem i do dwojki podchodzilem bez emocji tak po demku jestem bardzo zainteresowany

Opublikowano (edytowane)

gralem w to i w to :) po prostu nie spodziewalem sie, ze az tak bardzo uderza w ich strone, bardziej spodziewalem sie mimo wszystko prostackiego i splyconego systemu walki 

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

Nie wiem skąd ten hype train na tą gierke. Po ograniu demka poziom bardziej MGR i Transformersów niż Bayonetty. Ot zwykłe 7/10 do ogrania jak dadzą w plusie. Jak ktoś ograł wcześniejsze gierki platynowych to można się zaziewać, no chyba że komuś robią elementy z widokiem z boku albo góry to nie wnikam.

Opublikowano

@ficek

można chyba powiedzieć że soulsy i bb otworzyły grom action rpg drogę do coraz bardziej rozwijanych systemów walki. 

Po ograniu demka poziom bardziej MGR i Transformersów niż Bayonetty. Ot zwykłe 7/10 do ogrania jak dadzą w plusie.

mgr zestawiony z transformersami xdddd prowo czy to drugie?

Opublikowano

to że (pipi)sz głupoty, bo gameplay, boss fighty i pacing mgr są po prostu sztywniutkie. a transformerów nie. case closed

<gif z Bryanem Cranstonem upuszczającym mikrofon>

Opublikowano

Games - Demos I pierwsze jest Nier.

No koorwa, tak trudno? Xd

Sorry, chrześniak sprawdzał po wyszukiwarce gier zamiast wejść do sekcji Demos :teehee: Już się zasysa, zaraz BEDE GRAŁ W GRE :thumbsup:

• Minusik 5
Opublikowano (edytowane)

Ale dobra giera :obama: Czemu jeszcze tego nie ma w sklepach? :whyyy: Klimat, MUZYKA, gameplay - wszystko naprawdę S Z T Y W N I U T K I E. Zrobiłem sobie tylko większego smaka tym demkiem. Będzie u mnie day1.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

A co jest złego w zestawieniu mgr i transformersów? Ten sam typ gry, ten sam developer i ten sam poziom (7/10).

Za dużo forum na dziś a przeczytałem dopiero tylko ten temat.

Opublikowano

Ou, jak mi brakowało takiej gierki  :banderas:

Jak bym miał ją określić jednym słowem, byłoby to zgrabna. Dawno nie grałem w slashera(wiem, że to action rpg) i poziom Hard dał mi wycisk, na tyle, że nie dotrwałem do końca. Nie rzuciłem jednak rękawic, wolne w pracy, cały dzień dla mnie. A TO TYLKO DEMO  :obama: Może nie day_one, ale na pewno kupię szybciej niż 90% innych gier. 

Opublikowano

Dla takich gier kupiłem PS4 i dla takich gier jestem kosnolowcem. Piękna wariacja shmupa i slashera z elementami rpg demo spokojnie ma u mnie 8+/10

(i ten poziom trudności very hard :obama: ).

Jedyne co mnie się nie podoba, to ta minimalistyka otoczenia ale Nier z PS3 chyba też miał taką więc to tak ma być. Nier Autoszmata prawdopodobnie będzie day one na ręcznym jak nic.