Opublikowano 23 grudnia 20168 l Gram właśnie w demko. No kur.va od początku wiedziałem, że będzie lepiej niż w nioh, ale co za król nadchodzi to bania u cygana
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Ależ można shoty strzelać, idealny tytuł dla zwyroli. Zaraz przyjdzie bluber i Cię zminusuje ;P Fajna ta 2B. też jesteście fanami transhumanizmu? ona jest androidem
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Nier, GR2, Andromeda, Horizon, South Park. Boże co za początek roku...
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Nier, GR2, Andromeda, Horizon, South Park. Boże co za początek roku... Andromeda to będzie piękna gra na początek roku...2018. Nier będzie miał tylko takie liniowe etapy jak w demku czy można spodziewać się pseudo otwartego świata albo chociaż większych lokacji?
Opublikowano 23 grudnia 20168 l To już korytarzyki w grach są passe? A ludzie niby narzekają, że za dużo sandboxów wyplutych jest. Lokacja w Nier jak na początek wygląda spoko i na bank raczej będą większe, nie liczyłbym na pseudo otwarty świat no chyba, że coś na wzór Nioh gdzie wybierało się lokacje w demku. Edytowane 23 grudnia 20168 l przez Faka
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Nier, GR2, Andromeda, Horizon, South Park. Boże co za początek roku... Andromeda to będzie piękna gra na początek roku...2018. Nier będzie miał tylko takie liniowe etapy jak w demku czy można spodziewać się pseudo otwartego świata albo chociaż większych lokacji? Tak będą większe otwarte lokacje
Opublikowano 24 grudnia 20168 l też jesteście fanami transhumanizmu? ona jest androidem Androidem!? No nie, a ja głupi jarałem się ładną dupcią, bo myślałem, że to prawdziwa kobieta
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Okaze sie ze jest hermafrodyta jak pewna postac w Nierze 1 i bedzie wszystkim lyso.
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Po demku to u mnie będzie gierka day one jak nie lubię japońszczyzny, no za(pipi)iście się wszystko ciacha.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Nier będzie miał tylko takie liniowe etapy jak w demku czy można spodziewać się pseudo otwartego świata albo chociaż większych lokacji? Cytat z opisu dema na PS Store: "Experience a glimpse of the action-packed and high-speed battles rendered in fluid 60fps, against hordes of enemies within a beautifully desolate open-world."
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Ogralem wczoraj niera i sie bardziej jaram niz niohem Gameplay tak mnie wciagnal ostatnio za czasow risinga jesli chodzi o slaszery. Do tego ta dbalosc o szczegoly, bedzie day one bez wątpienia
Opublikowano 25 grudnia 20168 l O karwasz, styl artystyczny w tej grze to kosiarz umysłów. Pordzewiałe tony metalu + retro robociki do pokonania i to w rożnych konfiguracjach ujeciowych + muzyka rozpieprzająca system + system walki -- ciosy tak pięknie siadają, a przeciwnicy tak pięknie wybuchają. W dodatku główna bohaterka ma taką genialną dupcie. Oj do tego marca będzie ciężko wytrzymać wiedząc, jak ta gra jest dobra. Edytowane 25 grudnia 20168 l przez kazuyoshi
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Ktoś wie, czy ciąg cyfr po słowie DEMO ma jakieś znaczenie? Nie żebym jarał się jakimiś teoriami rodem z tematów o grach Kojimy, ale ciekawi mnie, co oznacza to "120161128".
Opublikowano 25 grudnia 20168 l 120161128 oznacza Nier wszystko zayebie XD Demko ograne i jestem przekonany co do gierki, ba nawet do steelbooka Edytowane 25 grudnia 20168 l przez Zetta
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Właśnie przeszedłem demo... na Normalu, bo slasherowy Janusz ze mnie, a jeszcze jak to Platinum Games to już w ogóle... Ku mojemu zdziwieniu ten wycinek nie był jakiś wybitnie wymagający, więc chyba spróbuję jeszcze raz na Hard. W każdym razie świetny szpil, cudny klimacik i strasznie seksowna lafirynda pod moją kontrolą (też wolno wchodziliście po drabinach, żeby później z nich zjeżdżać? ). Chyba muszę nadrobić część pierwszą, która lata po allegro w kosmicznych cenach, ale i tak miałem kiedyś ozdobić moją kolekcję takim białym krukiem, więc...
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Gameplay znakoimty. Do tego świetna postać, muzyka i świetna praca kamery, która zmienia się w zależności od sytuacji. Na chwilę obecną jestem zachwycony, tym bardziej, że ten tytuł traktowałem raczej w formie ciekawostki. Teraz to must have. Edytowane 25 grudnia 20168 l przez Cosmos
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Na normal ten fragment to samograj choćby ze względu na ilość odnawiaczy zdrowia.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l A na Hard poległem w starciu z dwiema glebogryzarkami i trzeba zacząć od początku. Ja kupię to dla klimaciku, settingu i bohaterki i wystarczy mi Normal, a niech tam sobie "prosy" orają na Very Hard i jarają się 60fpsami - mi wystarczy mój pomysł na dobrą zabawę