Skocz do zawartości

NieR: Automata

Featured Replies

Opublikowano

Po demie napiszę krótko szału nie ma będzie średniak IMO

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 252 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No ograne, co mogę powiedzieć po 30h, potężne 6+/10.   Może te gra jest dobra ale ja już nie trawię japońszczyzn?   - Cały ten zamysł z route A B C jest o kant ch/uja rozbić, nie w

• Skończyłem skurczybyka i jeśli mam być zupełnie szczery, to gra nie zrobiła na mnie aż takiego wrażenia, jak na niektórych w tym temacie. Ale powiem też, że nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, jak

• Ależ można shoty strzelać, idealny tytuł dla zwyroli.    

Opublikowano

Chciałbym, żeby do twórców gierek dotarło w końcu, że istnieją ciekawsze lokacje niż fabryki pokryte rdzą, jak boga kocham, rzygam już takimi lokacjami.

Opublikowano

Design mi nie siadl, ale system walki kosa. Dobrze ze screeny pokazuja tez inne miejscowki.

Opublikowano

hajpowania Top 3 GOTY 2017 ciąg dalszy :pope:

Opublikowano

Haha twit Yokotaro w sprawie tyłka 2B.

Zaorał

“About 2B’s butt uproar, a lot of bold pictures have been uploaded. Since it’s troublesome to collect them all and pass them around, I’d like you to zip them and deliver them weekly.”

“Since I wrote about “a zip of 2B pictures” it seems that it was posted somewhere, and the zip really came. The Internet is awesome.”

Opublikowano

Będą bundle gra + konsola?

Opublikowano

No fajnie podpinac sie na krzywy ryj pod gre, na ktorej produkcje kase wyklada ktos inny. 

Opublikowano

No fajnie podpinac sie na krzywy ryj pod gre, na ktorej produkcje kase wyklada ktos inny.

Nie no, lepiej zeby o grze w ogole nie mowili i nie reklamowali.
Opublikowano

Najpierw to trzeba czekać kto tu zawinił, czy ms czy pg, niech tylko wszystko ochłonie ta cała góvnoburza związana z sb. A Nier i tak będzie grane, bo gra jako tako ma fajny gameplay jak ktoś ograł demo i komuś brakowało tego typu gatunku gier to będziesz Pan zadowolony.

Opublikowano

Nie no, lepiej zeby o grze w ogole nie mowili i nie reklamowali.

Mnie to wygląda na zwykłą złośliwośćw żenującej, facebookowej wojence rodzimych oddziałów Sony i Microsoftu.

P.S. Czekam na reklamy Niera sponsorowane przez Sony :czesc:

Opublikowano

Dobra ale skończcie już roznosić to (pipi)enie o SB w każdym temacie. Po prostu PR Sony i M$ lubią sobie dogryzać na fejsie, czasami celnie czasami głupio nic nowego.

Opublikowano

najwazniejsze ze Nier wychodzi i po demie jestem pewien ze gameplayowo zgniecie jajka 

Opublikowano

Demo tak przypomina mi Metala, że biorę premierowo :D gameplay i bohaterka niszczy :D

Opublikowano

Szkoda ze tego typu slashery robi jedna firma. Capcom sie zaoral dmc, onimusha rowniez zdechla, a projekt MGR 2 zatrzymal sie na projekcie napisu.

Mam niedosyt dobrych slasherow na rynku z porzadnym soundtrackiem i akcją na poziomie łamiacych sie w pół budynkow.

"Rules of nature" :cool:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Chcesz dobrych slasherów? Kup Wii U.

Opublikowano

ale jednak smutek po dmc i ng na miarę dante's awakening i blacka jest ;/ nowy rising także byłby fpytkę

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Chcesz dobrych slasherów? Kup Wii U.

Bayo 2 i co jeszcze ?

Opublikowano

TW101

Co daje dwa wiecej slasherow niż na ten moment mają xbox i ps4 razem wzięte.

Opublikowano

Komuś udało się wyjść z demka i troszkę "świata" zobaczyć:

Jeżeli było wrzucane to wybaczcie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ludzie są niesamowici, że też im się nudzi, żeby w takie rzeczy się bawić, do marca jeszcze długa droga.

Opublikowano

przeszedłem wczoraj demko, i o jezusku, jak ja kocham tą grę. wszystko jest na wypasie, grafika, laska, system walki, kamera, scenki, wszystko.

Przez takie gry ma się ps4.