Opublikowano 4 stycznia 20178 l Chciałbym, żeby do twórców gierek dotarło w końcu, że istnieją ciekawsze lokacje niż fabryki pokryte rdzą, jak boga kocham, rzygam już takimi lokacjami.
Opublikowano 4 stycznia 20178 l Design mi nie siadl, ale system walki kosa. Dobrze ze screeny pokazuja tez inne miejscowki.
Opublikowano 9 stycznia 20178 l Haha twit Yokotaro w sprawie tyłka 2B. Zaorał “About 2B’s butt uproar, a lot of bold pictures have been uploaded. Since it’s troublesome to collect them all and pass them around, I’d like you to zip them and deliver them weekly.” “Since I wrote about “a zip of 2B pictures” it seems that it was posted somewhere, and the zip really came. The Internet is awesome.”
Opublikowano 10 stycznia 20178 l No fajnie podpinac sie na krzywy ryj pod gre, na ktorej produkcje kase wyklada ktos inny.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l No i to gra tego samego studia tak więc nie ma to jak się cieszyć z jego niepowodzenia.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l No fajnie podpinac sie na krzywy ryj pod gre, na ktorej produkcje kase wyklada ktos inny.Nie no, lepiej zeby o grze w ogole nie mowili i nie reklamowali.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Najpierw to trzeba czekać kto tu zawinił, czy ms czy pg, niech tylko wszystko ochłonie ta cała góvnoburza związana z sb. A Nier i tak będzie grane, bo gra jako tako ma fajny gameplay jak ktoś ograł demo i komuś brakowało tego typu gatunku gier to będziesz Pan zadowolony.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l No fajnie podpinac sie na krzywy ryj pod gre, na ktorej produkcje kase wyklada ktos inny.Nie no, lepiej zeby o grze w ogole nie mowili i nie reklamowali. Mnie to wygląda na zwykłą złośliwośćw żenującej, facebookowej wojence rodzimych oddziałów Sony i Microsoftu. P.S. Czekam na reklamy Niera sponsorowane przez Sony
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Dobra ale skończcie już roznosić to (pipi)enie o SB w każdym temacie. Po prostu PR Sony i M$ lubią sobie dogryzać na fejsie, czasami celnie czasami głupio nic nowego.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l najwazniejsze ze Nier wychodzi i po demie jestem pewien ze gameplayowo zgniecie jajka
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Demo tak przypomina mi Metala, że biorę premierowo :D gameplay i bohaterka niszczy :D
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Mi się UI i menusy z MGSV skojarzyły, no ale w sumie PG robili też Rising.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Szkoda ze tego typu slashery robi jedna firma. Capcom sie zaoral dmc, onimusha rowniez zdechla, a projekt MGR 2 zatrzymal sie na projekcie napisu. Mam niedosyt dobrych slasherow na rynku z porzadnym soundtrackiem i akcją na poziomie łamiacych sie w pół budynkow. "Rules of nature" Edytowane 10 stycznia 20178 l przez oFi
Opublikowano 10 stycznia 20178 l ale jednak smutek po dmc i ng na miarę dante's awakening i blacka jest ;/ nowy rising także byłby fpytkę Edytowane 10 stycznia 20178 l przez nobody
Opublikowano 11 stycznia 20178 l TW101 Co daje dwa wiecej slasherow niż na ten moment mają xbox i ps4 razem wzięte.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Komuś udało się wyjść z demka i troszkę "świata" zobaczyć: Jeżeli było wrzucane to wybaczcie. Edytowane 13 stycznia 20178 l przez Ins
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Ludzie są niesamowici, że też im się nudzi, żeby w takie rzeczy się bawić, do marca jeszcze długa droga.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Tak ludziom się niesamowicie nudzi jprdl Edytowane 14 stycznia 20178 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 15 stycznia 20178 l przeszedłem wczoraj demko, i o jezusku, jak ja kocham tą grę. wszystko jest na wypasie, grafika, laska, system walki, kamera, scenki, wszystko. Przez takie gry ma się ps4.