Velius 5 709 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 W jedynce mozna bylo je olac wiec tu pewnie tez sie da. Byly bardzo infantylne, ale za to wnosily sporo ciekawych dialogów i lepiej sie poznawalo postaci dzieki temu, ciekawe czy w dwójce bedzie podobnie. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 (edytowane) Chyba nie trzeba, zrobilem pare, bo na początku ciężko w ogole bylo mi rozróżnić ktore to ktore - znaczniki sa male i roznia sie jedynie tym, ze w jednym jest pare kwadracikow, a w innym jeden. Jak tak dalej pojdzie, to tez te misje zleje. Co do dialogow to jest tutaj chyba podobnie. Edytowane 28 lutego 2017 przez easye Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 (edytowane) Easye nie zrazaj sie na samym poczatku, goscie pisze ze niektore misje poboczne sa naprawde dobre i zrobione z humorem, ale to moze w dalszej czesci gry. Ponoc robiac side guesty odkrywamy l.ore, lepiej poznajemy bohaterow, smaczki itp. Edytowane 28 lutego 2017 przez aphromo Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 (edytowane) Najbardziej się boje, że janusze dziennikarstwa growego przejdą gierke tylko raz i potem będą pierdzielić kocopoły, że gra krótka, fabuła słaba/niejasna itd. Zresztą o to samo się boję w przypadku graczy. Nie wiem czemu tak patrzycie na recenzje, można sobie popsuć kawał dobrego szpila przez to - niezależnie od źródła i wiarygodności. Tu nie chodzi o nasze "patrzenie na recenzje", bo myślę, że każdy w tym temacie się wypowiadający, grający w demko, jest świadomy i napalony na tę perełkę. Tu bardziej chodzi o wkoorv świadomego gracza, że jakieś, jak to ładnie wyżej określił kolega, co mu kot przeszedł po klawiaturze, gdy zakładał tu konto - "ulungi" pier.dolą głupoty, a januszcenzenci obsmarują świetny tytuł, co negatywnie odbije się na jego sprzedaży. Ja swoją kopię i tak kupię, mnie przekonało demo chociażby, ale tak zwyczajnie chciałbym, by ten tytuł był lepiej oceniany, by więcej takich wychodziło, a mniej CoDów, BFów i Assassinów. A może właśnie ta gra jest tak dobra bo jest taka a nie inna ilość świadomych graczy ;) ? Edytowane 1 marca 2017 przez michu86- Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 RPGFan - 9.3/10 DualShockers - 9/10 The Outer Haven - 9/10 SiriusGaming - 9/10 Gameblog.fr - 9/10 Mało znane serwisy no ale dobry początek jeżeli chodzi o oceny. Teraz czekamy na recke polygona i 6/10 przez coś takiego Easye z jakim dubbingiem grasz i jak on wypada ? Nadal nie jestem pewny jaki wybrać na pierwsze przejście. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 angielskim - 0 zastrzeżeń do voice-actingu! Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 W nier angielski voice acting byl mega profesjonalny i moim zdaniem lepszy niz japonski, wiec w Nier Automata tez z takim sprobuje grac. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Czyli z tego wychodzi, ze demko nie do konca jest reprezentatywne dla całosci gry. Cytuj
Gość Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Jedna z gier przy ktorych zaluje ze sprzedalem ps4 i mysle czy nie wziac zamiast switcha i nie poczekac do zimy ze switchem. No ale mam jeszcze czas do jutra zeby pomyslec. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 (edytowane) No przy tych wszystkich hitach, ktore Sony ostatnio wypluwa szkoda nie miec PS4. Shady - roznica jest glownie w tym, ze gra stara sie byc pseudo open worldem - np. do misji z dema mozna pozniej wrocic biegając od tak po lokacjach,zaliczajac jakies misje poboczne odkrywamy kolejny obszar, przesuwamy 1 skrzynke otwierajac sobie skrot do pozniejszego zwiedzania itp. - dzisiaj usiade pozaliczam jeszcze pare misji pobocznych i zobacze czy cos sie zmienia, ale osobiscie wolałbym normalna formule jak MGS Rising, Bayonecie, DMC niz takie bieganie jak w FF XV. Edytowane 1 marca 2017 przez easye Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 No wlasnie tez bym wolal miesista gierke od poczatku do konca zamiast sztucznego wydluzenia, demko bylo idealnie skrojone, ale poczekam jeszcze na pelne wrazenia. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 jeśli open world jest taki jak w pierwszym Nierze, to spoko. otwarte tereny służyły tam głównie za połączenia pomiędzy bardziej korytarzowymi levelami Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Chciałem grać z japońskim voicem ale kurde eng w demie brzmi bardzo dobrze w przeciwieństwie do takiej p5 wiec na pierwsze przejście chyba sie skusze jednak grać po angielsku. btw idzie gdzieś dorwać gre taniej niż w ultimie? (200zł) Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 (edytowane) Damn, wspaniałe otwarcie w JP, - blisko 200 tys. sztuk na premierę - to tak z 50-70 tys więcej niż się spodziewałem. LTD wyląduje coś pewnie ok. 300 tys. Jeśli na świecie sprzeda się na premierę w okolicach Nioha, to Square ma hit (relatywnie do budżetu, założeń i siły IP). Yoko Taro o następną grę raczej nie musi się martwić. Edytowane 1 marca 2017 przez Hendrix Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Super to słyszeć. Jeszcze lekko ponad tydzień i będzie grane. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 (edytowane) Damn, wspaniałe otwarcie w JP, - blisko 200 tys. sztuk na premierę - to tak z 50-70 tys więcej niż się spodziewałem. LTD wyląduje coś pewnie ok. 300 tys. Jeśli na świecie sprzeda się na premierę w okolicach Nioha, to Square ma hit (relatywnie do budżetu, założeń i siły IP). Yoko Taro o następną grę raczej nie musi się martwić. XD Nie ma szans, chłopie. ps. pierwszy Nier miał wynik 70 tysięcy. Edytowane 1 marca 2017 przez Figaro Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 @XMNo i spodziewam się w miarę dobrych wyników w formie cyfrowej, bo część graczy nie chciała czekać na premierę w NA i EU. Z tak dobrym otwarciem na JP, nawet średnia sprzedaż na zachodzie, aż tak nie zaszkodzi, tym bardziej, że pewnie kolejne 100+ tys. dołoży sam Steam.To 3 otwarcie dla Platinum w historii, wyżej było tylko MGS:R i Bayonetta (o 6 tys., na dwóch platformach, w czasach gdy Xbox nie był totalną klapą w KKW).@FigaroPorównuję i dywaguję tylko. Sam obstawiam coś między 300-500 tys. sztuk na premierę jeśli chodzi o WW., więc twój jakże oświecający komentarz "xD" jest niepotrzebny, chłopie. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Hendrix, coś Ty ostatnio jakiś ofensywny :) Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 wobec ciebie nie da inaczej 1 1 Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Co do voice actingu to już po demie widać, że 2B (jap) i 2B (ang) to 2 inaczej przedstawione postaci. Nie wiem czy różnice będą większe czy mniejsze od tego jak przedstawili Zero w D3 (gdzie naprawdę różnice były duże), ale dla pewności na pierwsze przejście pójdzie jap, później ang, a później się zobaczy. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 (edytowane) Czyli tak jak mowilem - Automata sprzeda wiecej niz pierwszy Nier(340k) w pierwszym dniu. Oczywiscie sprzedazy na rynku swiatowym. FeelsGoodMan. Kurde, nie wytrzymalem i obejrzalem pare misji pobocznych - normalnie jak japonski Gothic 2... Edytowane 1 marca 2017 przez aphromo Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 To dla jeszcze lepszego porównania wyniki premierowe pierwszego Niera (w JP oczywiście): 01. / 00. [PS3] NieR Replicant <RPG> (Square Enix) {2010.04.22} - 60.174 / NEW11. / 00. [360] NieR Gestalt <RPG> (Square Enix) {2010.04.22} - 11.380 / NEW Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Mam nadzieje ze ta gra bedzie trampolina dla Nier, Platinum i Yoko Taro. Cisnienie jest mega. Szkoda ze mam kase tylko na jedna gre ale Automata wygrywa u mnie z Horizon. Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 (edytowane) jeśli open world jest taki jak w pierwszym Nierze, to spoko. otwarte tereny służyły tam głównie za połączenia pomiędzy bardziej korytarzowymi levelami I przede wszystkim do jazdy na guźcu! (taka świnia z Afryki) No u mnie tak samo Nier wygrywa z Horizon i Nioh'em. Tamte kupie ale później :) Nier na premierę!! Edytowane 2 marca 2017 przez michu86- Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 ps. pierwszy Nier miał wynik 70 tysięcy. To liczba wyciągnięta z odchłani insidera z gafa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi