Gość aphromo Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Czyli przechodzac gre jeden raz tak naprawde nic nie wiesz i nie masz pojecia co naprawde sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Za dłuższą chwilę pojawią się zagraniczne recenzje. Czy gra utrzyma się w 90+ czy nie? Place your bets. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 no 2 przejscie wywraca wszystko co wiedzielismy do gory nogami, a kazde kolejne to dalsza kontynuacja wydarzen z 2 pierwszych o ktorych nie chce sie rospisywac, bo moglbym napisac za duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Serio jest takie cos w tej gierce? Czyli tak jak w Stories: Path od Destinies? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Bylo juz w jedynce, poszli tym samym torem. B O S K O Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) Gamespot - 9/10 CGMagonline - 10/10 Atomix - 92 Multiplayer.it - 9/10 RPGSite - 10/10 Destructoid - 9/10 IGN - 8.9 Videogamer - 9/10 Gameinformer - 7.75/10 PushSquare - 9/10 Gamesradar - 4,5/5 Jeuxvideo - 19/20 Polygon 8/10 DigitallyDownloaded - 10/10 jest kolejny hicior Edytowane 6 marca 2017 przez Figaro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 <wyciera pot z czoła> Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Nie zaczynam zeldy, pogram jeszcze w nioha i od piątku juz tylko Nier Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Ja szybciutko Drakengard przejde zeby sie w swiat wczuc bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Hajp mi skoczył od 0 do zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Od zera do ordera Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 89 na meta daj panie boże dobre wyniki sprzedaży na zachodzie i IP wejdzie pewnie na stałe w plan wydawniczy SE. Ciekawe co żółtki w ogóle sobie myślą widząc, że Nier lepiej oceniany, niż ich flagowa seria.A co kilkukrotnego przechodzenia gierki, choć już temat wyczerpaliście, to i tak powtórzę, żeby wbić wszystkim do łba, że żadnego Niera na jednym przejściu skończyć nie można. W pierwszym Nierze największą zmianą przy drugim przejściu był chyba kontekts. Nie zmieniał się tylko ending, ale także dochodziły nowe cutscnki i dialogi podczas przygody, które rzucały nowe światło na to, co już wiedzieliśmy i, wydawałoby się, rozumieliśmy.I bardzo się cieszę, że w Automacie, z tego co pisze easye, pogłębili ten aspekt jeszcze bardziej, bo to bardzo ciekawa forma opowiadania historii. Hype na maxa, jezus ale to będzie sztos. Co za wspaniały rok dla graczy A jak ktoś odstawi na półke po pierwszym przejściu to was znajde i zabije. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Mają moje zainteresowanie. Szkoda, że wersji na PC nikt u nas nie wydaje. 60 jurków na Steamie to trochę dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Podobno w Rosji tez nie jest różowo bo jakies 170zł kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Ja na razie najtaniej, z w miarę "pewnego" źródła, widziałem klucz za 190zł. Niezbyt zachęcająco. :/ Acz niestety granica 2 stówek za nowość AAA na PC pęka i to już powoli norma. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Prosilbym jeszcze o polecenie mi jakiegos wideo/stronki, gdzie moglbym przeczytac historie pierwszego Niera zeby wczuc sie w ten swiat. Gralem w to bardzo dawno temu i nie skonczylem nigdy (glupi…). Pozniej czytalem wiki kilka razy, ale moze jest cos bardziej poukladanego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) A nie dasz rady przejsc jedynki poprostu? Ponizej 20h da rade to zalatwic, najlepiej zrobic jedno przejscie, potem drugie przejscie (zaczna sie od polowy gry wiec luzik) a dwa ostatnie endingi na YT obczaic, potem poczytac tlumaczenie dokumentacji dolaczanej do japonskiej wersji i voila. No a przed Nierem warto Drakengard ograć...... Edytowane 6 marca 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) Ja szybciutko Drakengard przejde zeby sie w swiat wczuc bardziej Trojeczka mi sie podobała bardziej niz Nier, mocno pokrecony klimat i brutalnosc. Prosilbym jeszcze o polecenie mi jakiegos wideo/stronki, gdzie moglbym przeczytac historie pierwszego Niera zeby wczuc sie w ten swiat. Gralem w to bardzo dawno temu i nie skonczylem nigdy (glupi…). Pozniej czytalem wiki kilka razy, ale moze jest cos bardziej poukladanego? Edytowane 6 marca 2017 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 plus to Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) Nie wiem jak mozna tak sobie psuc gre, ogladajac filmiki, takie cos mozna przezyc tylko raz, nigdy nie zrozumiecie Edytowane 6 marca 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Ja nie oglądam bo mam zamiar zagrać, ale ci jutuberzy dostarczają zawsze dobre materiały więc warto polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 No dokładnie, oglądajac jakies podsumowania tylko odbieracie sobie przyjemność przeżycia wspaniałej historii.A automata chyba nawet nie jest jakoś specjalnie mocno powiązana z jedynką (?), więc tym bardziej po co?Z takim info chyba nie będzie problemów z ludzmi kończącymi przygodę z Nierem po jednym przejściu :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Nie wiem jak mozna tak sobie psuc gre, ogladajac filmiki, takie cos mozna przezyc tylko raz, nigdy nie zrozumiecie Przekonałeś mnie aby jednak nie oglądać nic z jedynki i ograć ją normalnie jak pewnie ponownie kupię PS3. Dzięki kolego. :rose: Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Za bardzo cenie swoj czas, zeby meczyc sie 20h przy grze, ktorej gameplay mi nie podszedl. Doceniam geniusz scenariusza, ale pamietam ze tam bylo straszne drewno i nuda po prostu. Sorry. Obiecuje, ze Automate przejde kilka razy. Piateczka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi