Skocz do zawartości

NieR: Automata

Featured Replies

Opublikowano

Obie wersje gubia klatki, Pro jednak mniej i trzyma wyzszy poziom wedlug DF.

Edytowane przez Velius

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 252,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No ograne, co mogę powiedzieć po 30h, potężne 6+/10.   Może te gra jest dobra ale ja już nie trawię japońszczyzn?   - Cały ten zamysł z route A B C jest o kant ch/uja rozbić, nie w

• Skończyłem skurczybyka i jeśli mam być zupełnie szczery, to gra nie zrobiła na mnie aż takiego wrażenia, jak na niektórych w tym temacie. Ale powiem też, że nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, jak

• Ależ można shoty strzelać, idealny tytuł dla zwyroli.    

Opublikowano

Kupiłbym na pc ale chce potem odsprzedać bo po co trzymać w kolekcji na steam :)

edycja

już mam steelbooka zamówionego. Raven nie martw się ! :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

90 na meta :D te same ulungi co daly Horizon 5/10 Nierkowi daly 10/10 xD

nie ulungi tylko świadomi gracze z dobrym gustem :sir:

Opublikowano

Zamowilem limitke na konsoleigry, rozumiem ze zadnych cudow tzn problemow nie bedzie ? Na stronie pisze ze produkt dostepny.

Ktos zamawial od nich ?

@blantman gdzie zamawiales ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Gra ma super design świata, soundtrack jest niesamowity, walczy sie zayebiscie(wiedziałem że isis oszukuje) majtki pani robot są najwyższej jakości oraz historia zapowiada sie interesująco.

Z wad to jedynie brzydka grafa i dość częste aczkolwiek nie denerwujące (przynajmniej mnie) spadki fps podczas eksploracji.

S Z T Y W N I U T K O

Opublikowano

Grafa mi sie podoba, jest ok, taka szara i apokaliptyczna, a spadki FPS potwierdzam, na prosiaku je czuc, moze sprobuje potem BEASTO MODO.

A soundtrack to male mistrzostwo swiata :banderas:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

moze sprobuje potem BEASTO MODO.

Przeciez Automata jest spatchowana pod Pro, wyzsza rozdzialka i lepsze tekstury.

Opublikowano

Nie wiem, nie siedze w tabelkach, gram w gry wiec nie mam czasu sie zastanawiac czy cos jest spaczowane czy nie.

Opublikowano

Wersja na PC w pudełku będzie czy tylko Steam? Ktoś wie? 

Opublikowano

Daleko nie zaszedłem, ale matko co za soundtrack. Można stać w miejscu i słuchać bez końca. Geniusz.

Opublikowano

Zamowilem limitke na konsoleigry, rozumiem ze zadnych cudow tzn problemow nie bedzie ? Na stronie pisze ze produkt dostepny.

Ktos zamawial od nich ?

@blantman gdzie zamawiales ?

od kolegi z forum co wcześniej w tym temacie się ogłaszał :)

Opublikowano

No ja od niego paczke mialem juz wczoraj.

Ile jest aktualizacji do sciagniecia? Wczoraj nie mialem czasu konsoli odpalic, ale dzis przysiade do Automaty na dluzej. 

Opublikowano

Lepiej nie :banderas:

moge napisać ze nie robienie misji pobocznych wzorem isisa byłoby głupim pomysłem :pawel:

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

Wlasnie dostalem gre i chwile pozniej zdobylem ending W

umarlem podczas poczatkowej sekwencji latania samolotem (wlecialem w jakiegos robota i one hit kill)

Swietny zabieg :)

Opublikowano

moge napisać ze nie robienie misji pobocznych wzorem isisa byłoby głupim pomysłem :pawel:

Sory zamiast odpowiedz dalem minusa xD za grube palce, ale chcialem bys opisal 2-3 fajne misje poboczne, bo ja w wiekszosci czasu trafialem na przynies pozytywke, pozbieraj czesci, znajdz trupa, odprowadz robocika do miasta, szczerze, to robiac wszystkie poboczne z pewnoscia nie dalbym rady ukonczyc gry 4 razy, no ale ja spodziewalem sie zupelnie czegos innego...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gram sobie powoli, zwiedzam, ogladam obrazki, slucham muzy.

Ale S Z T O S :banderas:

Opublikowano

Gram sobie powoli, zwiedzam, ogladam obrazki, slucham muzy.

Ale S Z T O S :banderas:

Nie mogło być inaczej <tu powinna być głowa Emila, jako jedna z forumowych emotek.>

Opublikowano

Sory zamiast odpowiedz dalem minusa xD za grube palce, ale chcialem bys opisal 2-3 fajne misje poboczne, bo ja w wiekszosci czasu trafialem na przynies pozytywke, pozbieraj czesci, znajdz trupa, odprowadz robocika do miasta, szczerze, to robiac wszystkie poboczne z pewnoscia nie dalbym rady ukonczyc gry 4 razy, no ale ja spodziewalem sie zupelnie czegos innego...

gemplejowo raczej nie ma w nich nic odkrywczego i chodziło mi o bardziej o pomijanie fajnych historii związanymi z tymi zadaniami

Opublikowano

Dobra gierka. Od początku rzuca w wir walki. Samouczki są na zasadzie masz tu wielkiego madafakera i wykończ go:P

Gra wygląda szpetnie ale za to nadrabia klimatem i gameplayem. Czyli jest dwa razy lepsza od uncharted i horizona. Japonia naprawdę wstaje z kolan yakuza, nioh, nier i zelda której niestety jeszcze nie było mi dane sprawdzić. Obiecuje już nie psioczyć na japonskich twórców gier.