Hendrix 2 731 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Wszystko ok Blantman, ale nie rozumiem dlaczego przytaczasz w tym temacie przykłady "uncharted i horizona". Sony cię dotknęło jakoś? CW nudzi się już? No nic, gra jest świetna, tak jak się spodziewałem, ale oczywiście zalecam od harda zaczynać, nadal nie jest trudno, ale trzeba bardziej uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 On wyraził opinię, to Ty masz problem aby się z nią pogodzić. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Nienawiść do gier wydawanych przez sony to akurat norma u blanta Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 821 Opublikowano 10 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ja nie widzę opinii tylko idiotyczne porównanie niczym nie podobnych do siebie gier. Samo się prosi o wtracenie. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Autystyczny znawca koneser musi sobie ponarzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ja nie widzę opinii tylko idiotyczne porównanie niczym nie podobnych do siebie gier. Samo się prosi o wtracenie. blantman już taki jest i widocznie w taki sposób wyraża swoją opinię. EOT Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ja na hardzie zginalem kilka razy w prologu, a gra wtedy nie pozwala na zaden save tylko caly czas zaczyna sie od poczatku. Ciezka sprawa. Muzyka <3 Framerate jest straszny na zwyklym PS4. Gra rwie nawet jak sie po prostu idzie do przodu. Najgorsza optymalizacja jaka widzialem ostatnimi czasy.Sytuacja podobna troche do Pragi z Deusa, tylko ze duzo czesciej wystepujaca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) Rozumiem, że ten prolog trzeba na raz przejść żeby się gra zapisała? Bo nie mam teraz z tym czasu się szarpać. Edytowane 10 Marca 2017 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Nie możesz uśpisz konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) Po co jak i tak dzisiaj nie będę grał. Odpaliłem na chwilę, myślałem dojść do jakiegoś checkpointa, ale trzeba na raz, to odstawię na później. Edytowane 10 Marca 2017 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Czy istnieje jakiś fast travel w tej grze ? Chodzi mi o teleport bo na łosiu i dziku już jeździłem :D Wiem że można się teleportować z obozu do bazy ale czy potem będzie można między save pointami? BTW co do pierszego prawdziwego bossa i tego co przed się działo małe wtf ? ten robot z kołyską, te teksty robotów i potem narodziny kolesia bez prącia :D Cholernie ciekawi mnie fabuła i co by nie mówić japończycy robią pokręcone historie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Po którejś misji fabularnej odblokuje sie fast travel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Blant juz o fast travelu mysli zamiast wsiaknac w swiat, gameplay i muzyke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) mesjasz wstąpił na ziemie a imie jego Nier automata oyenysiu jak ta gra ma miodny gameplay, wale konia stopami i gram jednocześnie. Ta gra jest tak BOGATA w za(pipi)istość, że powinna sie nazywać Rozi: Tatomata Edytowane 11 Marca 2017 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Blant juz o fast travelu mysli zamiast wsiaknac w swiat, gameplay i muzyke. No wsiaknać w świat mogę a jakże. Problem widzę jak biegnę po pustej pustyni o własnych nogach po miejscach już zwiedzomych aby questa oddać. Pusty ten świat w pewnych miejscach a backtrackingu nie lubię. Fast travel jest po prostu wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Cos mi sie wydaje ze sie w tym "pustym" swiecie nie odnajdziesz Blant Ubi swiata ci potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ja (pipi)e skończycie w końcu z atakami na mnie. Nudne to się robi. Szczególnie że ponad rok żadnej nowej gry ubisoftu nie odpalałem. Zetta może spojrze w co ty grałeś ostatni rok i porównamy? Nie można już na tym forum żadnej gry krytykować w dziale sony. Jeszcze gdyby mi się nie podobała a ja tylko zwracam na jeden mankament uwagę. Brak autosejwa boli jednak. Bylem 30 min w jednej miejscówce i podnosząc ciało gracza gra się zawiesiła. Nic nie można było zrobić ekran zatrzymał się na nazwie gracza. Tylko twardy reset gry i 30 min w plecy. Na poziomie easy zapewne to nie boli ale na wyższym poziomie ... nie miałem po drodze miejsca gdzie można było zapisać a uwierzcie wypatruje je. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Serio, jeden post blantmana i pięć osób musi coś na jego temat powiedzieć, z czego może jedna się odniesie do tego co napisał. OK, rozumiem, że porównanie Horizon z Nierem może być dyskusyjne (imo chodzi tutaj o to, że te akurat gierki blant ogrywa koło siebie i porównuje która mu się bardziej podoba, nie muszą być podobne do siebie, żeby się dało), ale wystarczy jak jedna osoba mu to wytknie, nie trzeba tego powtarzać post za postem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 No ale jest powód dla którego jest tam brak auto save'a, jak zobaczylem o co biega to klapki z nóg spadły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 no ale są te budki do saveowania prawie za każdym rogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ech... zboczeńcy... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Czekam jakie mody niecenzuralne wymyśla na pc:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 11.5H za mną, a ledwie fabułę liznąłem, cud gierka :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 10h patrzenia sie na tyłek? Nie no ja tez sobie pomalutku gram, 6-7h na liczniku i robie sobie questy, zwiedzam, latam i slucham muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi