Snake_Plissken 916 Opublikowano 11 marca 2017 Opublikowano 11 marca 2017 Szybkie pytanko - czy poniższe wydanie Nier zawiera podobne opakowanie z artbookiem jak limitka World of Final Fantasy LE albo Rise of the Tomb Raider na PS4? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 11 marca 2017 Opublikowano 11 marca 2017 JEZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU jaka ta gra jest karwa mac D O B R A Plynnosc i responsywnosc w poruszaniu sie jest po prostu niesamowita, soundtrack zrywa pape z dachu, dupa pani robot lepsza od zycia, a system walki zapowiada sie na niezla kose. Ciesze sie ze jednak to kupilem, blisko bylo zebym wyszedl dzisiaj ze sklepu z horizon [xd]. Nawet takie pierdoły jak obsrane menu czy UI sa swietnie zaprojektowane, czytelne, sterylne - idzie w parze z klimatem gry i bez zadnego laga podczas wybierania opcji [serio, wiem ze dziwnie brzmi taka pochwala, ale doceniam kiedy po menu moge sunac rownie gladko i przyjemnie jak po samym swiecie gry]. Rok 2017? Ty chory poyebie. 2 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 11 marca 2017 Opublikowano 11 marca 2017 Człowiek nieprzyzwyczajony do 60 klatek ;/ ale gra nie zawodzi. Muzyka świetna, no ale to było do przewidzenia, skoro soundtrack robił ten sam gościu co w jedynce. Czy pozniej tez beda te sekcje shoot'em up, czy to tylko na poczatku? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 11 marca 2017 Opublikowano 11 marca 2017 Też sie zdarzają. Nawet misja eskorty nie nudzi w tej grze. "Skąd się biorą dzieci" :D Cytuj
estel 806 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 No ale jest powód dla którego jest tam brak auto save'a, jak zobaczylem o co biega to klapki z nóg spadły Moglbys rozwinac? Jestem za lasem i falej nie czaje. Pozniej rozwijaja ten watek? Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Póki co dla mnie goty, animacje 2b to mistrzostwo, o tym było już wiadomo po demie ale tutaj dostrzega się dodatkowe smaczki takie jak kilka różnych animacji hopek, czasami różniących się niewielkim detalem, czy dwie animacje wstawania po skoku. Niby pierdoła ale ja takie detale lubię. Co do skoków to nawet one mogą być trochę skillowe - fajnie można mieszać między dashem, chwytem, rzutem robota i atakiem podczas chwytu aby polecieć dalej. Po jakiś 8 godzinach jedyne co mi się nie podoba, to gorsze synchro niektórych kwestii z tekstem. Zdarza się, że kwestia pojawia się niecałą sekundę po dialogu i nie ma czasu na przeczytanie wszystkiego, może w patchu to poprawią. 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 No ale jest powód dla którego jest tam brak auto save'a, jak zobaczylem o co biega to klapki z nóg spadły Moglbys rozwinac? Jestem za lasem i falej nie czaje. Pozniej rozwijaja ten watek? No raczej jest to oczywiste juz po godzinie gry jakie bylo zamierzenie twórców odnosnie zapisywania stanu gry ;) Póki co dla mnie goty, animacje 2b to mistrzostwo, o tym było już wiadomo po demie ale tutaj dostrzega się dodatkowe smaczki takie jak kilka różnych animacji hopek, czasami różniących się niewielkim detalem, czy dwie animacje wstawania po skoku. Niby pierdoła ale ja takie detale lubię. Co do skoków to nawet one mogą być trochę skillowe - fajnie można mieszać między dashem, chwytem, rzutem robota i atakiem podczas chwytu aby polecieć dalej. Po jakiś 8 godzinach jedyne co mi się nie podoba, to gorsze synchro niektórych kwestii z tekstem. Zdarza się, że kwestia pojawia się niecałą sekundę po dialogu i nie ma czasu na przeczytanie wszystkiego, może w patchu to poprawią. Mi sie zdarzylo potknąć o wyrwe albo kamien, wiec faktycznie animacji ruchu jest sporo. Piekna gra, soundtrack bedzie zamawiany razem z jedynka. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Od pol godziny sobie leze, slucham muzyczki i łowie ryby przy wodospadzie. Tez pewnie soundtrack sobie sprawie, wspaniala robota. 1 Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Soundtrack to jest takie mistrzostwo, że nie mam pytań. Dajcie linka i zamawiam. Ja pyjerdole, chciałbym żeby Yoko Taro kiedyś zrobił pełnoprawnego fajnala. Ależ to byłby sztos. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Aktor podkladajacy glos pod 9s ma swoj kanal na twitchu i streamuje Automate ;) https://www.twitch.tv/videos/128089762 Z kolei na reddicie jest AMA z nim oraz aktorka podkladajaca glos pod 2B. Raczej spoiler free ale lepiej uwazac: https://www.reddit.com/r/nier/comments/5yukiq/we_are_the_english_voice_actors_of_2b_and_9s_ask/ Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 mały pro tip dla grających, kończcie każde zadanie poboczne przed tknięciem fabuły do przodu ;/ właśnie obejrzałem napisy końcowe, nie spodziewałem się, że gra pęknie tak szybko (7h xd) od jutra sobie zaczne kolejne podejście. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Narazie zrobilem dwa poboczne, jestem na samym poczatku, mam nadzieje ze kolejne beda ciekawsze. Te w Nier tez byly mocno zroznicowane, jedne lepsze, drugie typowe przynies to i tamto. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 A tak z ciekawosci zapytam, dla tych co byli już w Amusement Park za pierwszym razem. Nayebaliscie czołg? Ja nie mialem sumienia jak zobaczylem ze chłopaki sobie jezdza i spiewaja xDDDD Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 pewno że nayebałem. orzeszeł w drugim przejściu wszystkie od nowa trzeba? też skończyłem a questy nie skończone :( Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 (edytowane) a nie wiem, dziś albo jutro wieczorem dopiero sprawdze ;3 najgorzej bo nie bylo informacji, że to sie zbiera na finał, zrobiłem zadanie bo było blisko do podskoczenia, patrze quest log a tam czysto i zadania rozpoczete po przekreślane ;/ Edytowane 12 marca 2017 przez Orzeszek Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 (edytowane) Jeżeli demo mi sie podoba to po analizie waszych komentarzy wnioskuje iż full mnie powali? Dobrze myśle? Edytowane 12 marca 2017 przez Heavy Deszcz Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 (edytowane) Mam 8lvl i trafilem do parku rozrywki, boss ma 15lvl, nie zboczylem troche z kursu? Edytowane 12 marca 2017 przez Shen Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Nie, tu sie raczej nie da zboczyc z kursu. Nayebales czołg? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 (edytowane) Nie. walczylem na pustyni z typem a potem trafilem do parku. Chyba ze mowisz o tym w parku? Ominalem go i polecialem na kolejke gorska. Juz sie cofnalem i robie poboczny quest w fabryce z poczatku gry gra została ocenzurowana Edytowane 12 marca 2017 przez Shen Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Jezuśku jaka ta gra jest fajna. Podoba mi się że każda misja może być rozgrywana inaczej. Raz masz kamere z tyłu, raz jak w contrze z boku i tak też sterujesz a raz robi się z tego za(pipi)ista strzelanka w powietrzu statkiem. Naprawdę za rzadko widzimy taką różnorodność w grach. Wspaniała gra. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Od pol godziny sobie leze, slucham muzyczki i łowie ryby przy wodospadzie. Tez pewnie soundtrack sobie sprawie, wspaniala robota. Soundtrack to jest takie mistrzostwo, że nie mam pytań. Dajcie linka i zamawiam. Ja pyjerdole, chciałbym żeby Yoko Taro kiedyś zrobił pełnoprawnego fajnala. Ależ to byłby sztos. 3 płytowy OST ma wyjść w Japonii 29 marca. Dla USA i EU brak info :/ Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Jak macie zaczęte subquesty to na ng+ bedziecie musieli je zaczynać od początku, jedyny wyjątek to chyba ten quest z robocikiem na dachu Cytuj
Paliodor 1 769 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 (edytowane) Z play asia sie sciagnie Taniej wyjdzie z CD Japan. Nawet już mają w pre-orderze . Edytowane 12 marca 2017 przez Paliodor Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi