Velius 5 698 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) tak czytam te wasze opinie i zastanawiam się czy my gramy w tą samą grę. dla mnie spore rozczarowanie, graficznie jest średnio, side questy są w większości nudne, system walki jest prosty. muzyka to kwestia gustu, niektóre utwory lepsze, inne gorsze. nie twierdzę, że gra jest słaba, ale po platynowych spodziewałem się więcej 7h aby RAZ skończyć a tej gry RAZ się nie kończy. Ja skończyłem w 8-9 h mógłbyś rozwinąć? Bylo rozwijane w kazdym temacie Nier, zeby złapać całość fabuły trzeba gre przejść kilka razy bo zmieniaja sie dialogi, perspektywy i trzeba sobie poskładać, tak jak w jedynce. Jezeli przeszedles gre raz i sprzedales to faktycznie gralismy w dwie różne Edytowane 13 Marca 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
kristoff_mk 54 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) no niestety w miałem przyjemności grać w jedynkę, może stąd moje negatywne odczucia gry jeszcze nie przeszedłem, więc na razie pod młotek nie idzie. a nuż się skuszę na ponowne przejście ;) Edytowane 13 Marca 2017 przez kristoff_mk Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Nie czytam tematu, żeby się na coś nie nadziać, więc krótkie szybkie pytanko i znikam. Czy questy przepadają jak się pcha fabułę? Jestem na początku i zczaiłem, że jeden mi zniknął jak pchnąłem fabułę i musiałem wczytać save'a. Jak by ktoś odpowiedział bez jakiś spoilerów, bo mam takiego, co trzeba dużo gotówki, a mam inne wydatki. Będzie plusik za odpowiedź. Edytowane 13 Marca 2017 przez dunpeal Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) A jedynke ile razy przeszedles? @dunpeal Tak, niektórych nie bedzie sie juz dało dokonczyc w danym playthrough. Edytowane 13 Marca 2017 przez Velius 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kosmiczny czosnek 106 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Mi pierwsze przejście zajęło 16h. Starałem się robić większość side questów, ale co najmniej kilka pominąłem (niektóre są mocno średnie). Gierka świetna, konkretna rozpierducha, genialny soundtrack - no miazga. Szkoda tylko, że na zwykłym PS4 są masakryczne spadki fpsów, momentami tragedia pod tym względem. Póki co najbardziej podobała mi się walka z bossem w parku rozrywki , zresztą cała ta sekwencja była po prostu megadobra. Zaraz lecę z drugim podejściem, bo wciąga to jak cholera. No i polecam od razu brać hard, bo na normalu jest się niezniszczalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Kristoff_mk grasz z odpalonym L2? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Obejrzał ktoś sztukę w parku rozrywki ? Polecam wrócić tam po przejściu go i zabiciu bossa. Szekspir w wydaniu robotów :D Cytuj Odnośnik do komentarza
kristoff_mk 54 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Kristoff_mk grasz z odpalonym L2? :) ? nie rozumiem pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Kristoff_mk grasz z odpalonym L2? :) ? nie rozumiem pytania. jak klepniesz na padzie l2 masz tryb auto, postać sama sobie wrzuca skille i sama sie leczy w krytycznych sytuacjach, pod jest celniejszy, bloki same wchodzą i dashe. Taki tryb dla osób nie ogarniających systemu walki by sie w nim nie zgubili ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
kristoff_mk 54 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 a to ciekawe. byłem przekonany że L2 działa jak zwykły lock-on.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Tez mi sie zdaje ze to lock-on, postac sie sama leczy jak sie gra na easy albo załaduje chip'a odpowiedniego. Ja klepie L2 do lockowania i mi sie nic samo nie robi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Kolega widocznie gra na easy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 + pod jest akurat mniej celny xd nie wiem orzech skąd ty to wziąłes Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) no nie tylko lock on, zobaczcie sobie zakładke skills + główne drzewko i poczytajcie o skillach, jak miałem odpalone auto switch weapons to w locie mi samo sie zmieniało co kilka hitów tak samo auto uniki i auto dashe jest coś takiego i można to wyłączyć. ogólnie jest tego sporo od jakiś guwno radarów na rybki do szybkiego biegania czy celniejszego poda własnie. Edytowane 13 Marca 2017 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Co daje łowienie rybek w tej gierce? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) jest jakas misja poboczna zwiazana z rybami, no i sporo kasy za niektore sie dostaje przy sprzedazy. Edytowane 13 Marca 2017 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 glownie kasa, w pol godziny zrobilem 100k i kupilem sobie max slotow na chipy Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 no nie tylko lock on, zobaczcie sobie zakładke skills + główne drzewko i poczytajcie o skillach, jak miałem odpalone auto switch weapons to w locie mi samo sie zmieniało co kilka hitów tak samo auto uniki i auto dashe jest coś takiego i można to wyłączyć. ogólnie jest tego sporo od jakiś guwno radarów na rybki do szybkiego biegania czy celniejszego poda własnie. Ale to jest wlaczone tylko na easy, na normalu to jest szara opcja i nie da sie tego wlaczyc :P Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) co ty gadasz, przeciez to sie kupuje normalnie u kupca w obozie ruchu oporu i wkłada w sloty chipów, grałem na normalu xd Edytowane 13 Marca 2017 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Ryby wiem i radary ale auto dash itp mam na szaro i napis ze easy mode only, nie moge ich aktywowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Guwno wypływa na wierzch orzech xdd wstrętny każul gra na easy Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 w horizonie tez marudzil na poziom trudnosci i balans - czy gral na hardzie albo chociaz normalu? watpie :pawcioavatar: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 grałem na normalu, ale zdarzyło mi się przełączyć poziom na easy by misje szybko skończyć by zasavować ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 080 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Jedyne co mi przychodzi do głowy to LOL :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi