Opublikowano 13 marca 20178 l Orzeszek od zawsze lubi sobie po prostu bezstresowo pograć i tyle. Edytowane 13 marca 20178 l przez Soul
Opublikowano 13 marca 20178 l w horizonie tez marudzil na poziom trudnosci i balans - czy gral na hardzie albo chociaz normalu? watpie :pawcioavatar:Uwielbiam ludzi zaczynajacych na easy i psioczacych na poziom, jak Ficus, gdy pisal, ze w Final Fantasy sie nie da zginac xD
Opublikowano 13 marca 20178 l Granie na easy, i to jeszcze przy dzisiejszych samograjach ja yebie XDAkurat na tej generacji wyszło sporo gier gdzie normal to naprawdę normal, a nie (pipi) jak na poprzedniej generacji.
Opublikowano 13 marca 20178 l 8h na liczniku, 15% questow zrobione, jestem po walce z goliatami w miescie nowych zadan wyskoczylo tyle, ze nie wiem za co sie zabrac. W 7h to mozna chyba przejsc na easy i to lecąc na pałe.
Opublikowano 13 marca 20178 l tez nie wiem jak to ludzie w 7h przechodza, to chyba trzeba samo story robic o_O
Opublikowano 13 marca 20178 l jak ktos speedrunuje z mysla o odsprzedazy to nie dziwota. #szybkobotanieje Edytowane 13 marca 20178 l przez aphromo
Opublikowano 14 marca 20178 l Ja też nie czaję. Mam 10h i 15% questów. Gram na normalu i jest banalnie prosto ale mi to pasuje, mam 19 level a pokonuje robociki na 35 trololo, wystarczy robić unik i koniec filizofii ;p Zresztą te roboty jak atakują to wydają taki specyficzny dźwięk i zapalają czerwone światło co ułatwia znacznie wszystko. Na kolejne przejście przerzucę się na harda - może ;} Tylko raz wyskoczyłem na: Robocika na dachu - senseja kamikaze (taki quest jest z nim), którego pokonałem 2 razy i z każdym kolejnym starciem on się dokoksowywyuje i obecnie nie mogę go pokonać bo ma 40 level i za mało mu zabieram jakieś 20hp jednym ciosem więc ta walka by mogła trwać w nieskończoność... najpierw muszę podlevelować... Edytowane 14 marca 20178 l przez michu86-
Opublikowano 14 marca 20178 l tez nie wiem jak to ludzie w 7h przechodza, to chyba trzeba samo story robic o_O No sa tez tacy co tylko story jada i jeszce filmiki z fabula skipuja :/
Opublikowano 14 marca 20178 l ja przeszedłem story i 2 misje poboczne, zajęło mi to niecałe 8 h i się jakoś szczególnie nie spieszyłem
Opublikowano 14 marca 20178 l To po wizycie w wiosce maszyn i pokonaniu dwoch goliatow w miescie jestem juz na koncu gry? Ponad 8h za mna
Opublikowano 14 marca 20178 l Czy subquesty zaliczone przy pierwszym przejsciu, przechodza na kolejne? Bo wszystkich i tak nie zrobie, wyscig np bez odpowiednich modyfikacji na szybkosc biegania raczej nie do zaliczenia w tym momencie.
Opublikowano 14 marca 20178 l Coś czuje że fajniej (i dłużej) na pierwszym przejsciu pobawię się jedynie powyżej normala. Demo zaliczyłem na nim bez żadnych zgonów.
Opublikowano 14 marca 20178 l Zazdroszcze, pewnie jakis stary jestem bo jak duzo przeciwnikow na ekranie wyzszej rangi i dostane fange w morde to trzeba healingi uzywac bo hp na criticalu.
Opublikowano 14 marca 20178 l piszę tylko o demku, nawet nie mam czasu na nioh nioha przez ostatnie zmiany :/
Opublikowano 14 marca 20178 l no akurat ona i ostatni boss byli najtrudniejszymi w grze, reszta za pierwszym podejściem poszła
Opublikowano 14 marca 20178 l wiecie co mi sie podoba w tej grze najbardziej? Ze trzeba korzystac ze wszystkich fajerow na padzie. Jedne i drugie wskazujace oraz srodkowe w ciaglym uzyciu, do tego kciuki tancza po galkach i X /\ [] O A wszystko to przychodzi naturalnie, zdaje sie byc oczywiste.
Opublikowano 14 marca 20178 l Xkom mnie zbywał do dzisiaj, bo mówili, że we wtorek będą mieli dostawę limitek co sądząc po postach z forum było wątpliwe. Naiwnie czekałem i uja dostanę. Zamówiłem na allegro przy droższej cenie, no, ale steelbook wspaniały :/
Opublikowano 14 marca 20178 l Czy subquesty zaliczone przy pierwszym przejsciu, przechodza na kolejne? Bo wszystkich i tak nie zrobie, wyscig np bez odpowiednich modyfikacji na szybkosc biegania raczej nie do zaliczenia w tym momencie. Przeczytałem gdzieś na stronce, że przenoszą się te questy co zrobiłeś i z kolejnym przejściem pojawiają się nowe.