cithall 107 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Mnie zajęło pierwsze przejście 25h. Nie zrobiłem 3 pobocznych questów i jestem ciekaw czy przy drugim będą nowe questy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Patch mi się ściąga tragicznie, ale jak skończy to odpalam PANIĄ ROBOT. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Patcha sciagalem 2 dni, rownolegle sciagajac inna gre ktora pobrala sie w pare godzin. No ale mozesz bez patcha grac, nie uswiadczylem zadnych bugow. Mnie zajęło pierwsze przejście 25h. Nie zrobiłem 3 pobocznych questów i jestem ciekaw czy przy drugim będą nowe questy.zrobiles tego questa u Jackass gdzie w 30 sekund i bez drasniecia trzeba ubic grupe robotow? ja mam chyba za slaby dmg. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ile waży pacz na start? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Patcha sciagalem 2 dni, rownolegle sciagajac inna gre ktora pobrala sie w pare godzin. No ale mozesz bez patcha grac, nie uswiadczylem zadnych bugow. Mnie zajęło pierwsze przejście 25h. Nie zrobiłem 3 pobocznych questów i jestem ciekaw czy przy drugim będą nowe questy.zrobiles tego questa u Jackass gdzie w 30 sekund i bez drasniecia trzeba ubic grupe robotow? ja mam chyba za slaby dmg. Ja zrobilem ten quest, troche sie meczylem, ale ostatecznie pod Mirage troche pomogl jak tak stali w kupie wiec level tutaj chyba nie jest az tak wazny. Bron mam ulepszona na lvl 2. A co do poziomu trudnosci to ja nie wiem, gram na normalu, zwiedzalem sobie pustynie (10h gry za mna, ale robie side questy i zwiedzam) no i wszedlem chyba nie tam gdzie trzeba, bo mnie ładnie rozyebano, no ale nic, lece po swoje ciało i nawet nie zdazylem go odzyskac bo wybuchlem na miejscu i wszystkie chipy poszly w pisdu :( Edytowane 14 Marca 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ja dopiero odkrylem jakies rozwalone centrum handlowe, dzis moze pozwiedzam, nie wiem czy cos tam jest. Te pozamykane skrzynki mnie zastanawiaja, pelno tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Tak, zrobiłem. Do niektórych zadań trzeba znacząco podnieść level plus dobierać specjalne umięjetności i wtedy idzie z górki. Grałem na normalu a całość skończyłem mając level 40 ginąc przy tym jeden raz w całej grze. Wszystko co zdobyte przechodzi do kolejnej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Ja dopiero odkrylem jakies rozwalone centrum handlowe, dzis moze pozwiedzam, nie wiem czy cos tam jest. Te pozamykane skrzynki mnie zastanawiaja, pelno tego. Mnie nie zastanawiaja bo domyslam sie do czego sa, nie jest to jakis duzy spojler ale moim zdaniem: Moze je tylko otworzyc 9S Edytowane 14 Marca 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Xkom mnie zbywał do dzisiaj, bo mówili, że we wtorek będą mieli dostawę limitek co sądząc po postach z forum było wątpliwe. Naiwnie czekałem i uja dostanę. Zamówiłem na allegro przy droższej cenie, no, ale steelbook wspaniały :/ Byly jeszcze w piatek na konsoleigry za 249, no to jest 20 zl wiecej niz zwyklak od Figusia Edytowane 14 Marca 2017 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ile waży pacz na start? 2,6 GB. Odpalam bez patcha, najwyżej mi konsola wybuchnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Skończone To co sie dzieje w tej grze podczas 3 przejścia to jest coś pięknego. Na dzień dzisiejszy moje goty Edytowane 14 Marca 2017 przez Pawcio 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ja przez przypadek zespojlowalem sobie jednego trophy, a raczej imie w nim. Wrzucam w spojler jak ktos chce zobaczyc, mysle ze gratka dla tych co skonczyli jedynke. Emil Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ale to kupowanie trofeów jest głupie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ja przez przypadek zespojlowalem sobie jednego trophy, a raczej imie w nim. Wrzucam w spojler jak ktos chce zobaczyc, mysle ze gratka dla tych co skonczyli jedynke. Emil wielki mi spoiler, skoro mowili otwarcie przed premiera ze sie pojawi w grze, nawet w tym temacie o tym pisalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ja wciaz jestem zachwycony gra, ale znalazlem jedna ryse po tych plus minus 8-9 godzinach grania, mianowicie czlowiek mysli ze dopiero co liznal giereczki a tu sie okazuje ze fabularnie juz jakies 60-70% skonczone. :( Oczywiscie robie wszystkie questy zeby sobie przedluzyc czas z gierka, ale mialem mala nadzieje jednak na wieksza gierke, jakis drugi region z nowa mapa swiata czy cos w tym stylu. Mnie zajęło pierwsze przejście 25h. Nie zrobiłem 3 pobocznych questów i jestem ciekaw czy przy drugim będą nowe questy.zrobiles tego questa u Jackass gdzie w 30 sekund i bez drasniecia trzeba ubic grupe robotow? ja mam chyba za slaby dmg. Ja na 13 levelu pierwszy raz jak sprobowalem to nie dalem rady tej ostatniej fazy, pogralem jakies 2-3 godziny dzisiaj, podbilem level do 19 i poszlo gladko: Czy subquesty zaliczone przy pierwszym przejsciu, przechodza na kolejne? Bo wszystkich i tak nie zrobie, wyscig np bez odpowiednich modyfikacji na szybkosc biegania raczej nie do zaliczenia w tym momencie. Modyfikacje szybkosci dosc latwo dostepne sa, maksymalnie mozna sie tylko o 20% przyspieszyc, co nie jest jakas spora liczbą, tym bardziej ze sa itemy na speed boost ktore chyba wiecej daja, w tych wyscigach wystarczy dobra sciezke znalezc i bez problemu poleci: No chyba ze mowa o jakis innych pozniej jeszcze, tak jak mowilem, mam dopiero jakies 8-9 godzin nabite. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Mam 4% tylko i nie daje rady wygrac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Kup sobie Speed Salve (L) - nie ma chooya ze z tym nie da rady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 O tym nie pomyslalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Jak nie ukończę prologu to mi się gra nie zapisze? Jeśli tak to 40min psu w du.pe Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Elomejo trochę Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ja miałem godzinę w pupę Gra jest wyrypista a muzyka to dzieło sztuki. Szkoda, że nie pomyśleli, że przydałaby się jeszcze jakaś grafika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Tyłek 2B rekompensuje mi grafike. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Pani robot ma najlepszy tyłek w historii gier komputerowych Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 transhumanizowałbym Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Serio z tą grafiką? Dla mnie jest spoko i mi nie wadzi oprócz wygładzania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi