wet_willy 2 160 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Pierwsze przejscie gry za mna i co moge powiedziec to WOW. A to dopiero poczatek gierka jest niesamowita koncze prace i naginamy Route B. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Hmm, nie chcę się nadziewać na ewentualne spoilery, a interesuję mnie sytuacja z side questami - przenoszą się do ng+? Staram się robić wszystko, ale w pewnym momencie kilka mi przepadło i teraz nie wiem czy w nowym scenariuszu będę mógł podjąć je od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Chyba rozkminiłem jedną tajemnicę wczoraj w forest kingdom przy drugim przejściu. Ta gra ma tyle warstw. Myślisz że coś wiesz a po chwili znowu nic nie wiesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Hmm, nie chcę się nadziewać na ewentualne spoilery, a interesuję mnie sytuacja z side questami - przenoszą się do ng+? Staram się robić wszystko, ale w pewnym momencie kilka mi przepadło i teraz nie wiem czy w nowym scenariuszu będę mógł podjąć je od nowa. Te ktore sknczyles na 100% sie przenosza te ktorych nie dokonczyles nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Chyba rozkminiłem jedną tajemnicę wczoraj w forest kingdom przy drugim przejściu. Ta gra ma tyle warstw. Myślisz że coś wiesz a po chwili znowu nic nie wiesz:) Jaka? W sensie fabularna czy jakies skrzyneczki albo ukryte skarby/questy? Jak to drugie to chyba kazda lokacja ma kilka warstw i niespodzianki, po pustyni biegalem z 10 razy i za kazdym razem cos ciekawego i nowego znalazlem, w tej grze nawet najmniejsza wyrwa w skale moze kryc tajemnice. Edytowane 18 Marca 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 No kim jest ostatni boss w tej lokacji. Btw co do pustyni to jak dojść do ostatniej fotografii w jednym z questów? Bo na sciane trafiam za każdym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Musisz isc jak gdyby za ten czerwony marker i zobaczysz gdzies tam oaze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Nier miał być niby w 60fps czy mi się coś pokręciło? Nie żebym się czepiał czy coś, ale ciągle czuję jak obraz łapie lekkie zwieszki. To normalne czy coś z konsolą mi się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Normalka, tez mam spadki na prosiaku przy grubszych zadymach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Przy wodospadach i w lesie najwieksze spadki sa, ale w walce jakos nie uswiadczylem, tylko przy eksploracji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Na pustyni tam gdzie sie walczylo z bossem w dziurze, pozniej sie odnawiaja bez konca roboty, farmilem sobie jeden item i tam gra zamulała, szczegolnie przy tych robotach kamikaze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Czasami mi spadnie frame-rate, ale to naprawde przy grubych zadymach lub jak nowy obszar sie wczytuje, ale z reguly smiga gladziutko jak pupcia pani robot :rose:Zrobilem tez maly montazyk, ost z Zone of the Enders pieknie sie klei z tym co sie dzieje na ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Ja gram na zwykłym facie i mu dropi przy zwykłym bieganiu po tym pierwszym mieście. No i nie ukrywam jestem zdziwiony jak sobie przypomnę, że blantmanowi przeszkadzało 30fps Horizon. Myślałem, że tu 60fps jest, a tu taka heca. Nie żeby mi to jakoś bardzo przeszkadzało czy coś, ale rzuca się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Zbliżam się do drugiego endingu. 60 % questów zrobione i o jezuśku dzieje się. Bałem się że każde następne podejście będzie nudne ale tutaj w drugim jest jeszcze ciekawiej. Ciekawe co będzie w 3:) Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Wg materiału DF są miejsca gdzie bardziej dropi na prosiu niż zwykłej xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Zbliżam się do drugiego endingu. 60 % questów zrobione i o jezuśku dzieje się. Bałem się że każde następne podejście będzie nudne ale tutaj w drugim jest jeszcze ciekawiej. Ciekawe co będzie w 3:) lepiej zakładaj pieluche blant 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Na pustyni tam gdzie sie walczylo z bossem w dziurze, pozniej sie odnawiaja bez konca roboty, farmilem sobie jeden item i tam gra zamulała, szczegolnie przy tych robotach kamikaze. Z ciekawosci zapytam, masz Pro czy zwyklego PS4? Bo ja tez tam farmiłem w tym miejscu i powiem szczerze ze mi nie dropilo nic, nawet jak bylo na ekranie sporo kamikaze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Na poprzedniej stronie masz napisane, post nad twoim. 19 godzin i 18 minut, 40% questów, pierwsze zakonczenie zaliczone. Jeszcze trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Pewnie było ale nie śledziłem tematu. Czy wybranie poziomu hard wiąże się z jednym życiem, jak w demie? Dopiero co odpaliłem, chwilę pograłem, zginąłem i zonk, od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 W prologu nie ma sejwa, musisz z 40 minut pograc zeby odblokowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Tylko na początku, później normalnie będziesz mógł sobie zapisywać w takich niby budkach rozmieszczonych na mapce. Po prostu musisz przejść początek na raz Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Teraz już skończyłem na normalu ten początek. Hard wezmę wtedy na drugie przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Zbliżam się do drugiego endingu. 60 % questów zrobione i o jezuśku dzieje się. Bałem się że każde następne podejście będzie nudne ale tutaj w drugim jest jeszcze ciekawiej. Ciekawe co będzie w 3 :) lepiej zakładaj pieluche blant You know nothing. Autentycznie kocham tą grę. Nie chcę spoilerować ale emocje w tej grze są bardzo mocne. Sidequesty poszerzają wiedzę, zdecydowanie warto je robić, szczególnie że póżniej jak dochodzi co do czego to masz jednego wielkiego kopa w bebechy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Po 2 pierwszych przejściach uważałem że to bardzo dobra gra, ale (pipi) no przy 3 to mnie zmasakrowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 No, 29h na liczniku, 60% questów zrobionych i wlasnie skonczylem pierwszy playthrough Rozpoczalem new game+ i odrazu Wywalilem sie dwa razy z wiadrem na morde xDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi