Ins 5 692 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Buahaha miałem dokładnie tak samo xD Taka pierdoła, a taka frajda z czegoś tak prostego :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Do osób co juz raz przeszły gierke: Który Pod jest waszym ulubionym? Ja odkad znalazlem ten z Laserem to gierka sie zrobila prawie easy mode W ogole na premiere czytalem ze ktos przeszedl gre 3-4 razy i nawet jednego Poda nie zdazyl ulepszyc bo taki hardcore, ja po pierwszym przejsciu nie mam z tym problemu, matsy leza wszedzie tylko trzeba biegac, zwiedzac i podnosic. Duzo jest tez ukrytych tam i tu :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Obstawiam ze leciał na pałe, sporo rzadkich matsow masz z questów pobocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Na początku myślałem, że Pawcio rzucił na mnie jakąś klątwę ale kurde jak już odblokowałem szybką podróż to gra stała się znacznie przyjemniejsza. Nawet robienie questów rodem z mmo mi już tak nie wadziło. A fabularnie również gra się bardzo mocno rozwinęła. Mam masę pytań i jestem ciekaw co będzie dalej. Nie umiem opisać słowami soundtracku. On jest absolutnie z innego świata. Nie sądziłem, że te wszystkie pozytywne opinie na jego temat naprawdę mają odzwierciedlenie w rzeczywistości. No motyw przewodni ciągle za mną chodzi i zwyczajnie go nucę jak leci w tle czy nie. Pytanko, czy zebrane materiały przechodzą do następnego przejścia? Edytowane 19 Marca 2017 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 o ty :[ tak przechodzą na ng+ Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Bawiliscie sie Voice Changerem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Skończyłem pierwsze przejście, a w drugim Zeskoczyłem 9S z tego dźwigu i mi wyje.bało zakończenie 'G'. XDDDD A początek z wiadrem mega bekowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Troche szybko cos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 platynka wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Na Easy z kupionymi trofkami szanuje xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Na chwile tylko zmienil na easy, zeby jednego questa zaliczyc, juz nie badz taki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Na Easy z kupionymi trofkami szanuje xD ostatnią trofkę za napisy końcowe robiłem z 5h XD pro tip, jak jest podłączona konsola do neta jest powiedzmy prościej, ja byłem offline XD kto ma juz trofke ten wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Trzecie przejscie... myslalem, ze nic lepszego mnie nie czeka. As dotarlem do napisow koncowych po true endingu. Panie, ta gra mnie absolutnie zaskoczyla. Technicznie mogloby byc lepiej. Swiat moglby byc mniej wyludniony. Przeciwnikow i combosow mogloby byc wiecej. Ale co z tego skoro ta gra ma w sobie to cos. Naprawde niesamowite doswiadczenie. Polecam kazdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Czy ktos kto ukonczyl jedynke, skonczyles tez automate? Na ten moment to jednak twisty z jedynki zrobily na mnie wieksze wrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Ja jestem na końcu drugiego przejścia i twisty zrobiły na mnie umiarkowane wrażenie aczkolwiek od pierwszej sceny mam pewną teorię. Na razie się sprawdza, ale jestem ciekaw jak to się zakończy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 No trudno zebyscie byli zaskoczeni jak sie na kazdej stronie czyta ze sa twisty i w ogole, to sie czlowiek nastawia. A jak jeszcze gral w Nier i Drakensang to juz w ogole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 No ale to chyba każdy kto miał grę na celowniku się spodziewał, że będą twisty w kolejnych przejściach. Kwestia tego jakiego kalibru i co na kim zrobi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Tak jak pisze suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Chodzi mi o to ze po tym co sie widzialo w NIer lub/i Drakengard 3, trudno żeby cos zrobilo jeszcze raz podobne wrażenie, zwlaszcza od tego samego autora, raczej gra sie juz z nastawieniem ze "wszystko sie moze zdarzyc". Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Dobra. Skończyłem Horizon, Mass Effect mnie do siebie zraził jeszcze przed premierą, więc w przyszłym tygodniu lecę po Automatę (głównie przez Wasze spusty tutaj, ale także i demko, które mnie urzekło). Mniej więcej wiem, czego się spodziewać, ale moje pytanie brzmi - czy bardzo będę nie w temacie, jeśli pierwszego Niera znam jedynie z wygórowanej ceny używki na allegro? :P Czy bez znajomości podstaw mogę tu wkroczyć bez obaw, że czegoś nie rozumiem. No i w sumie w drugą stronę - jeśli w końcu nabędę pierwszego Niera na PS3 (a taki mam zamiar), to czy Automata jest w ogóle kontynuacją, która może mi zaspoilować coś z "jedynki"? Od razu mówię, że kwestie techniczne nie są dla mnie strasznie ważne, więc teksty typu "jak po świetnym gameplayu od platynowych wrócisz do tego drewna w starociu..." możecie sobie darować - przeżyję :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Manifesto 24 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Świetna gra, prawdziwy postmodernizm w grach video. Urzekający klimat i prześwietna muzyka to największe IMO zalety tego tytułu. Mam pytanie - przechodzę grę p oraz pierwszy, trochę już mi się znudziło wykonywanie sidequestów (mam ich 40 %), chciałbym pociągnąć już fabułę do końca. Czy po wybraniu new game+ sidequesty będzie można wykonywać dalej, czy też po prostu przepadają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ja pierdykam jak quest poboczny z pierwszego przejścia połączył się z jednym z bossów w drugim. Ta gra jest świetna. Wlasnie bylem w tym miejscu, ależ to bylo piekne Teraz sie bardzo ciesze ze klepalem te questy ile wlezie zanim zaczalem drugie przejscie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Zaliczylem scenariusz B, odczekalem napisy... I chcialbym grzecznie zapytac CO TU SIE DO CH*JA PANA WLASNIE ODJANIEPAWLILO??? Normalne kopara mi opadla ale trzeba isc spac jutro zrobie endingi C D E i moze kilka innych bekowych jak Kamikaze w pewnym miejscu, czy okradanie pewnego typa :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 ABCDE wbite, platyna wbi... kupiona Twisty na C/D/E byly wyborne, choc jednego sie spodziewalem juz po pierwszym przejsciu... 2B = 2E ktora pilnuje 9S i w razie czego utylizacja a potem format Ogolnie gra na mnie zrobila znacznie wieksze wrazenie niz Nier, zarowno pod wzgledem fabularnym jak i oczywicie gameplayowym, niektore zakonczenia watkow pobocznych w tej grze i to jak sie potem wiaza w calosc to piekna sprawa [spoilery z C/D]: ale k*rwa yoko taro j*bancowi z syndromem wiecznej depresji nie daruje tego jak potraktowal wioske Pascala, jak przechodzilem obok zwlok robo-dziewczynki ktora eskortowalem na prosbe jej siostry [która ją wcinała] 2 new game'y wczesniej to mialem ochote eksplodowac, a minute wczesniej pomoglem dzieciakom zjezdzalnie zbudowac i chcialem Pascalowi dac fajna ksiazke do poczytania. A chooy w dupe temu kitajcowi (pipi)emu :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) XD u mnie Pascal czytał książki Nietzchego dzieciakom XD co mogło pójść nie tak? Edytowane 20 Marca 2017 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi