Skocz do zawartości

NieR: Automata

amsterdream

Rekomendowane odpowiedzi

No nieźle, myślałem, że na samym początku jestem, bo robiłem same questy, a wątek główny lekko ruszyłem. Przynajmniej tak mi się zdawało xd Z drugiej strony coś koło 15h zeszło już nawet nie wiem kiedy, ale szkoda, że te misje poboczne się blokują. No cóż, nadrobię przy drugim podejściu.

Gość suteq

Ja pierdole, ale to trzecie przejście rozpierdala na atomy. 

Ten cały wątek z Pascal, samobójstwo dzieci, a następnie wyczyszczenie jej pamięci i zabicie jej. No (pipi)a, dawno mi tam smutno nie było z powodu śmierci jakiejś postaci w gierce wideo. :( 

gurwa przeczytałem recke niera na ppe i czytając ją dowiedziałem się że

przy drugim przejściu gra się 9S

i pomyślałem że zepsułem już sobie zabawę bo byłem przekonany, że

gra się tylko jednym bohaterem w tej grze

XDD no cóż, myślę że taka informacja to i tak chyba nic wielkiego w porównaniu z fabułą jak już w końcu zagram :obama:

Gierka jest wyborna, jestem na drugim przejściu. Dawno mi się tak bardzo grać w gierkę nie chciało, nawet Yakuza Zero i Nioh mnie trochę wynudziły a 'Rozi: Tatomata' trzyma i nie chce puścić.

Na normalu idzie się jak przez masło, zero problemów do tej pory a w inwentarzu cały czas leży te same 70 potków.

gurwa przeczytałem recke niera na ppe i czytając ją dowiedziałem się że

przy drugim przejściu gra się 9S

i pomyślałem że zepsułem już sobie zabawę bo byłem przekonany, że

gra się tylko jednym bohaterem w tej grze

XDD no cóż, myślę że taka informacja to i tak chyba nic wielkiego w porównaniu z fabułą jak już w końcu zagram :obama:

Ta gra cie jeszcze wiele razy zaskoczy ;)
  • Plusik 1
Gość suteq

No i zobaczyłem ending D oraz E. 

No nieźle. :obama:

Ale ten Yoko Taro to jest troll. XD 

To pytanie na końcu czy chcę pomóc innemu graczowi w zamian za utratę save'ów. :rotfl:

Kliknąłem nie, ale mogłem kliknąć tak bo miałem kopię save'ów na pendrive. 

Wspaniała przygoda, ale jednak nie bez wad. Teraz sobie pokończę questy poboczne. 

No i teraz wiem o co chodziło Orzeszkowi z tymi 5h. xD

Edytowane przez suteq

Chciałbym grać na najwyższym poziomie trudności a gdzieś wyczytałem, że na najwyższym gdy sie zginie rozpoczyna sie gre od początku, jak to karwa jest?

Taka mała rada, nie czytaj o tej grze przed zagraniem w nia, zwlaszcza 3 tygodnie po premierze :obama:

Czytałem tylko spusty graczy. Szczęśliwie uniknąłem spoilerów   :ohboy: