Skocz do zawartości

NieR: Automata

Featured Replies

Opublikowano

Tak, juz to widze. Wreszcie jego gra okaze się komercyjnym sukcesem i gosciu pójdzie malowac stopami obrazki na scianach. Na pewno cos wypluje w podobnych klimatach.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 252,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No ograne, co mogę powiedzieć po 30h, potężne 6+/10.   Może te gra jest dobra ale ja już nie trawię japońszczyzn?   - Cały ten zamysł z route A B C jest o kant ch/uja rozbić, nie w

• Skończyłem skurczybyka i jeśli mam być zupełnie szczery, to gra nie zrobiła na mnie aż takiego wrażenia, jak na niektórych w tym temacie. Ale powiem też, że nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, jak

• Ależ można shoty strzelać, idealny tytuł dla zwyroli.    

Opublikowano

Już robi kolejną grę, na mobile

Bardziej serio, po dobrych wynikach na pewno dostanie kolejny tytuł do zrobienia i pewnie z większym budżetem niż zwykle. Nie wiem po co się przejmować jego trollowaniem z otworzeniem restauracji :v

Opublikowano

Hendrix, juz ograny Nier: A? Gdzies pisałeś swoje wrażenia? Bo nic nie wpadło mi w oko.

Opublikowano

Jestem pod koniec drugiego przejścia, więc głównie to unikam spoilerów. Poza tym w sumie rzadko opisuję pełne wrażenia na forum, a już w ogóle w przypadku większych gier.  O Nierze może coś skrobnę, chociaż pewnie nie wyrobię się i wolny czas od razu pójdzie w Personę.

Na razie naturalnie jestem bardzo zadowolony, ale lubię gry Taro, więc nie mogło być inaczej. 

Opublikowano

Podobno Yako Taoro chce odpocząć od gier teraz i zająć się czymś nowym.

Kto? XD

Opublikowano

Ciekawe spojrzenie na początek gry i więzi łączące 2B i 9S. Jeżeli ktoś jeszcze nie ukończył ścieżki C to nie polecam czytać tego.

9x0WdE0.jpg

Ja powiem tylko tyle: Taro does it again.

df0dd603feef8581.jpg

Opublikowano

Podobno Yako Taoro chce odpocząć od gier teraz i zająć się czymś nowym.

Kto? XD

To siostra YAKO UNO, nie znasz? :P

Edytowane przez Wredny

Opublikowano

To co wstawil smoo ;(

Opublikowano

Tyle zachwytów, do tego za muzykę odpowiedzialny jest geniusz od Yuuki Yuuny (Świetne dark magical girl anime :) ) muszę zagrać w demo :)

Opublikowano

swiadomie wy(pipi)ałem save i...

w sensie robiłem ending E, i sobie pomyslalem, ze w sumie raczej nie bede w to dalej grac, ale fajnie jak mi wpadnie trofeum za pełne napisy koncowe... i nie dostałem trofeum :< po strzelaniu do napisów koncowych

dramat.

no nic, pewnie za kilka mies przerushuje gierke 3x i wpadnie + zabiore sie za lunary itp :)  

Opublikowano

Piękne poświecenie Coati. :fsg: :fsg: :fsg:

Napewno jakis meksykanski grubas wlasnie mial problem w tym miejscu i juz mial isc zajadac smutki hot dogiem, kiedy wyciagnales do niego cyber pomocna dłoń :ragus:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Nie zajmuje to specjalnie długo. Mnie :platinum: pochłonęła niespełna 69 godzin. Jeżeli masz do zaliczenia tylko kilkanaście zakończeń, atakuj je śmiało. Część z nich da się wykonać w mniej niż 4 minuty - przykładowo masz zbiec z pola walki, bądź użyć w danym miejscu auto destrukcji/przedmiotu. Istnieje możliwość wybrania rozdziału, a niektóre akcje są interesujące. Skoro tyle uwagi poświęciłeś grze, to jedno posiedzenie cię nie zbawi.

Pomyliłem się i myślałem, że żeby zdobyć platynę trzeba zrobić wszystkie zakończenia a nie trzeba :}.

Brakowało mi tylko trofka za:

ending "end of yorha" czyli tam gdzie trzeba te napisy końcowe zestrzeliwać i w ogóle myślałem, że to jest mega hardkorowe i trzeba przejść za pierwszym razem... ;o ale potem przylatuje ekipa pomocnych statków i robi rozpierdziel aż miło

Więc platynka wbita za pomocą sklepu kupiłem z 5-6 trofeów - przede wszystkim te, w których trzeba dobijać wszystko na 100% - więc czysto grindowe sprawy i nie czuje się z tym jakoś specjalnie źle. 47h mi to zajęło.

Opublikowano

Myslalem ze jest trofek za wszystkie endingi? A jeden jest podbono missable.

Opublikowano

Nie ma właśnie :)

Ten jedyny ending który można ominąć to:

z ostatnim questem u Emila jak się wymaksuje wszystkie bronie, to pojawia się na pustyni opcja walki z bossem (Emilogąsienica - lol) i po tej walce trzeba pozwolić się Emilowi wysadzić ;) bo jak się nie pozwoli to dupa 

Opublikowano

Też tak myślałem.

Chodzi o podstawowe zakończenia gry te od A do E :)

Te śmieszne, failowe itd. się w to nie wliczają.

Edytowane przez michu86-

Opublikowano

Też tak myślałem.

Chodzi o podstawowe zakończenia gry te od A do E :)

Te śmieszne, failowe itd. się w to nie wliczają.

Mam zakonczenia A,B,C,D,E a trophy nie wpadlo.

Edit: Potwierdzilem info, nalezy zdobyc WSZYSTKIE endingi, z czego wlasnie jedno jest missable, wiec trophy jest missable. Musiales kupic i nawet nie zauwazyles, nikomu ze znajomych co grali nie wpadlo to trophy za podstawowe endingi.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

To trophy jest za zrobienie 26 endingow ,wiem bo sam robilem wszystkie.

Opublikowano

:philosoraptor: AAA możliwe, bo kupowałem na pałę :D tego co nie miałem ;) i nawet nie wczytywałem się za bardzo.

Tajemnica rozwiązana !

Pomyliłem trofeum za ending E z trofeum za wszystkie endingi prawdopodobnie - albo już nie wiem.

Edytowane przez michu86-

Opublikowano

Jestem na pierwszym przejściu, 22h na liczniku i 40% questów wykonane, fabularnie

zaatakowany obóz ruchu oporu

kiedy zablokuje mi się możliwość robienia questów i ile do końca pierwszego przejścia mi zostało? Pytam czysto orientacyjnie :ragus:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Lec z fabula az do Flooded City i wtedy jedziesz subquesty. Po evencie w FC subquesty sie blokuja.

Opublikowano

Mam już chyba jakieś mentalne zboczenie jeżeli chodzi o ten tytuł. Ostatnio odpalam sobie scenke/kawałek z MGR: Revengeance: 

i w 1:15 prosty tekst Raidena "You don't say", a ja już oczy mokre bo 2B

rzuciła ten sam tekst w bardzo krytycznym momencie

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Właściwy człowiek na właściwym stanowisku.

UWAGA: lekkie spoilery z Automaty i Niera w tle

Z niecierpliwością czekam na kolejne dzieło tego pana.

Opublikowano

To trophy jest za zrobienie 26 endingow ,wiem bo sam robilem wszystkie.

To troche dziwne bo mi wpadlo po 5 podstawowych. Zaladowalem tylko checpoint przy 4 przejsciu...