Opublikowano 30 marca 20178 l Tak, juz to widze. Wreszcie jego gra okaze się komercyjnym sukcesem i gosciu pójdzie malowac stopami obrazki na scianach. Na pewno cos wypluje w podobnych klimatach.
Opublikowano 30 marca 20178 l Już robi kolejną grę, na mobileBardziej serio, po dobrych wynikach na pewno dostanie kolejny tytuł do zrobienia i pewnie z większym budżetem niż zwykle. Nie wiem po co się przejmować jego trollowaniem z otworzeniem restauracji :v
Opublikowano 30 marca 20178 l Hendrix, juz ograny Nier: A? Gdzies pisałeś swoje wrażenia? Bo nic nie wpadło mi w oko.
Opublikowano 30 marca 20178 l Jestem pod koniec drugiego przejścia, więc głównie to unikam spoilerów. Poza tym w sumie rzadko opisuję pełne wrażenia na forum, a już w ogóle w przypadku większych gier. O Nierze może coś skrobnę, chociaż pewnie nie wyrobię się i wolny czas od razu pójdzie w Personę.Na razie naturalnie jestem bardzo zadowolony, ale lubię gry Taro, więc nie mogło być inaczej.
Opublikowano 30 marca 20178 l Podobno Yako Taoro chce odpocząć od gier teraz i zająć się czymś nowym. Kto? XD
Opublikowano 30 marca 20178 l Ciekawe spojrzenie na początek gry i więzi łączące 2B i 9S. Jeżeli ktoś jeszcze nie ukończył ścieżki C to nie polecam czytać tego. Ja powiem tylko tyle: Taro does it again.
Opublikowano 30 marca 20178 l Podobno Yako Taoro chce odpocząć od gier teraz i zająć się czymś nowym. Kto? XD To siostra YAKO UNO, nie znasz? :P Edytowane 30 marca 20178 l przez Wredny
Opublikowano 30 marca 20178 l Tyle zachwytów, do tego za muzykę odpowiedzialny jest geniusz od Yuuki Yuuny (Świetne dark magical girl anime :) ) muszę zagrać w demo :)
Opublikowano 30 marca 20178 l swiadomie wy(pipi)ałem save i... w sensie robiłem ending E, i sobie pomyslalem, ze w sumie raczej nie bede w to dalej grac, ale fajnie jak mi wpadnie trofeum za pełne napisy koncowe... i nie dostałem trofeum :< po strzelaniu do napisów koncowych dramat.no nic, pewnie za kilka mies przerushuje gierke 3x i wpadnie + zabiore sie za lunary itp :)
Opublikowano 30 marca 20178 l Piękne poświecenie Coati. :fsg: Napewno jakis meksykanski grubas wlasnie mial problem w tym miejscu i juz mial isc zajadac smutki hot dogiem, kiedy wyciagnales do niego cyber pomocna dłoń Edytowane 30 marca 20178 l przez Velius
Opublikowano 31 marca 20178 l Nie zajmuje to specjalnie długo. Mnie pochłonęła niespełna 69 godzin. Jeżeli masz do zaliczenia tylko kilkanaście zakończeń, atakuj je śmiało. Część z nich da się wykonać w mniej niż 4 minuty - przykładowo masz zbiec z pola walki, bądź użyć w danym miejscu auto destrukcji/przedmiotu. Istnieje możliwość wybrania rozdziału, a niektóre akcje są interesujące. Skoro tyle uwagi poświęciłeś grze, to jedno posiedzenie cię nie zbawi. Pomyliłem się i myślałem, że żeby zdobyć platynę trzeba zrobić wszystkie zakończenia a nie trzeba :}. Brakowało mi tylko trofka za: ending "end of yorha" czyli tam gdzie trzeba te napisy końcowe zestrzeliwać i w ogóle myślałem, że to jest mega hardkorowe i trzeba przejść za pierwszym razem... ;o ale potem przylatuje ekipa pomocnych statków i robi rozpierdziel aż miło Więc platynka wbita za pomocą sklepu kupiłem z 5-6 trofeów - przede wszystkim te, w których trzeba dobijać wszystko na 100% - więc czysto grindowe sprawy i nie czuje się z tym jakoś specjalnie źle. 47h mi to zajęło.
Opublikowano 31 marca 20178 l Myslalem ze jest trofek za wszystkie endingi? A jeden jest podbono missable.
Opublikowano 31 marca 20178 l Nie ma właśnie :) Ten jedyny ending który można ominąć to: z ostatnim questem u Emila jak się wymaksuje wszystkie bronie, to pojawia się na pustyni opcja walki z bossem (Emilogąsienica - lol) i po tej walce trzeba pozwolić się Emilowi wysadzić ;) bo jak się nie pozwoli to dupa
Opublikowano 31 marca 20178 l Też tak myślałem. Chodzi o podstawowe zakończenia gry te od A do E :) Te śmieszne, failowe itd. się w to nie wliczają. Edytowane 31 marca 20178 l przez michu86-
Opublikowano 31 marca 20178 l Też tak myślałem. Chodzi o podstawowe zakończenia gry te od A do E :) Te śmieszne, failowe itd. się w to nie wliczają. Mam zakonczenia A,B,C,D,E a trophy nie wpadlo. Edit: Potwierdzilem info, nalezy zdobyc WSZYSTKIE endingi, z czego wlasnie jedno jest missable, wiec trophy jest missable. Musiales kupic i nawet nie zauwazyles, nikomu ze znajomych co grali nie wpadlo to trophy za podstawowe endingi. Edytowane 31 marca 20178 l przez Velius
Opublikowano 31 marca 20178 l To trophy jest za zrobienie 26 endingow ,wiem bo sam robilem wszystkie.
Opublikowano 31 marca 20178 l AAA możliwe, bo kupowałem na pałę :D tego co nie miałem ;) i nawet nie wczytywałem się za bardzo. Tajemnica rozwiązana ! Pomyliłem trofeum za ending E z trofeum za wszystkie endingi prawdopodobnie - albo już nie wiem. Edytowane 31 marca 20178 l przez michu86-
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Jestem na pierwszym przejściu, 22h na liczniku i 40% questów wykonane, fabularnie zaatakowany obóz ruchu oporu kiedy zablokuje mi się możliwość robienia questów i ile do końca pierwszego przejścia mi zostało? Pytam czysto orientacyjnie Edytowane 1 kwietnia 20178 l przez Figuś
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Lec z fabula az do Flooded City i wtedy jedziesz subquesty. Po evencie w FC subquesty sie blokuja.
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Mam już chyba jakieś mentalne zboczenie jeżeli chodzi o ten tytuł. Ostatnio odpalam sobie scenke/kawałek z MGR: Revengeance: i w 1:15 prosty tekst Raidena "You don't say", a ja już oczy mokre bo 2B rzuciła ten sam tekst w bardzo krytycznym momencie Edytowane 1 kwietnia 20178 l przez Ins
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Właściwy człowiek na właściwym stanowisku. UWAGA: lekkie spoilery z Automaty i Niera w tle Z niecierpliwością czekam na kolejne dzieło tego pana.
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l To trophy jest za zrobienie 26 endingow ,wiem bo sam robilem wszystkie. To troche dziwne bo mi wpadlo po 5 podstawowych. Zaladowalem tylko checpoint przy 4 przejsciu...