Shen 9 635 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Ukończyłem wszystkie wyścigi, nie było lekko Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 3-ci wyscig jest najlatwiejszy ze wszystkich wystarczy podczas poczatkowego lotu w dol wlaczyc samodestrukcje ale nie wybuchnac i sie laduje gladko na ziemi zaczynajac od razu od dasha. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Quest wandering couple i cała prawda o kobietach. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Quest wandering couple i cała prawda o kobietach. Ja tego nie dokończyłem. Porzuciłem to zadanie gdy chcieli 50k, yebani socjaliści Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 3-ci wyscig jest najlatwiejszy ze wszystkich wystarczy podczas poczatkowego lotu w dol wlaczyc samodestrukcje ale nie wybuchnac i sie laduje gladko na ziemi zaczynajac od razu od dasha. Można jeszcze łatwiej: wystarczy przy zeskoku od razu zrobić air dash + heavy slash i w sekundę robisz 1/4 całego dystansu. Trzeba mieć do tego equipnięty 2h-sword. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Lece trzecie przejscie, czekam na te super akcje o ktorych tak pisano wczesniej. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Lece trzecie przejscie, czekam na te super akcje o ktorych tak pisano wczesniej. Zazdroszczę. Ja skończyłem niera kilka dni temu. Teraz lece czwarte przejście dla przyjemności Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Panowie to ile razy przejść żeby było dobrze 3 czy 4? Albo inaczej kategorycznie nie mniej niż? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 3 razy normalnie, a potem robisz dwa szybkie zakończenia dzięki Chapter Select. Będziesz wiedział dlaczego wtedy i o co chodzi po skończeniu po raz 3 gry. ;) Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 straciłem kontakt z 9S i spotkałem bliźniaczki poraz pierwszy. sub questy zostały zablokowane. czy dobrze zrobiłem wgrywając starszy sejw, by je dokończyć? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Nie, bo i po hói. Graj jak Ci wyjdzie, a potem sobie podobierasz chapter select i porobisz wszystkie questy. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 (edytowane) straciłem kontakt z 9S i spotkałem bliźniaczki poraz pierwszy. sub questy zostały zablokowane. czy dobrze zrobiłem wgrywając starszy sejw, by je dokończyć? Dobrze zrobiles imho, część questów łączy sie z drugim przejsciem, nawet pojawiaja sie niektóre postacie z side-questów. Ogolnie warto natrzepac jak najwiecej na pierwszym przejsciu MOIM ZDANIEM . Ja chyba 50-60% zrobilem. Edytowane 3 kwietnia 2017 przez Velius 2 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Czy kogos zaskoczylo ze ludzie wygineli? Bo od poczatku sie tego spodziewalem Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 (edytowane) Czy kogos zaskoczylo ze ludzie wygineli? Bo od poczatku sie tego spodziewalem Mnie nie bo to bylo oczywiste po ograniu jedynki i przesluchaniu live dramy, chociaz mozemy jeszcze polemizować czym/kim sa Ci ludzie Edytowane 3 kwietnia 2017 przez Velius Cytuj
mersi 804 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Czy kogos zaskoczylo ze ludzie wygineli? Bo od poczatku sie tego spodziewalem dla mnie tak i złapałem lekkiego zonka wtedy gdy commander o tym powiedziała 9s, w jedynke nie grałem, ale za to mnie ciekawi walka emila z alienami gdy zaczął sie też klonowac wtedy, ale chyba nie ma tego w jedynce 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Czy kogos zaskoczylo ze ludzie wygineli? Bo od poczatku sie tego spodziewalem dla mnie tak i złapałem lekkiego zonka wtedy gdy commander o tym powiedziała 9s, w jedynke nie grałem, ale za to mnie ciekawi walka emila z alienami gdy zaczął sie też klonowac wtedy, ale chyba nie ma tego w jedynce Nie ma, jest w przetlumaczonej live dramie, ale to jest raptem kilka linijek i przeczytanie tego zajmuje 3 minuty, dlatego jak o tym opowiadal w grze to juz wiedzialem co sie dzialo :P Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 (edytowane) Skończyłem trzecie przejście i muszę przyznać, rzeczywiście to magnum opus Taro, może rzeczywiście komuś bardziej odpowiadać zestaw bohaterów z pierwszej części, ale wszystko co w tej grze robi z narracją, jest ściśle przyporządkowane odgórnej idei, łącznie z prowadzeniem postaci. Mało reżyserów w grach dobrze wykorzystuje medium, najczęściej storytelling po prostu jest prowadzony w klasyczny sposób, co oczywiście samo w sobie nie jest złe (szczególnie jeśli historia jest dobra), ale narzuca naturalne ograniczenia i uwypukla błędy, bo odbiorca jest przyzwyczajony i bardziej wrażliwy na potknięcia.Japończyk jednak od początku kariery stara się korzystać z całego wachlarza opcji i dlatego lubię jego gry, nawet jeśli mam często bardzo dużo do zarzucenia w innych sferach, to wiem, że przynajmniej podejmie próbę opowiedzenia historii w taki sposób, na jaki tylko gry mogą sobie pozwolić. W Automacie wyszło mu to znakomicie i tym razem potknięć nie było (chociaż nadal wszystkie moje obiekcje w grze dotyczą gameplayu, tym razem jednak są znacznie mniej poważne).Edit:Szkoda, że nie mam czasu odnieść się do kilku rzeczy ze spoilerów w wątku, ale Persona połknie mi cały miesiąc pewnie :v Edytowane 4 kwietnia 2017 przez Hendrix Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 W polowie trzeciego przejscia i Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Square Enix pochwaliło się, że sprzedaż cyfrowa NieR: Automata oraz kopie pudełkowe gry wysłane do sklepów na całym świecie to łącznie już ponad milion egzemplarzy. Produkcja od PlatinumGames debiutowała na PS4 w lutym tego roku, początkowo w Japonii. W marcu tytuł trafił na Zachód, także na Steam - już w wersji PC. http://www.eurogamer.pl/articles/2017-04-04-naklad-nier-automata-przekroczyl-juz-milion-egzemplarzy Cytuj
Wredny 9 557 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Miejmy nadzieję, że SE uznaje to za sukces, bo w przypadku rebootu Tomb Raidera byli zawiedzeni dużo wyższym wynikiem. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Lece trzecie przejscie, czekam na te super akcje o ktorych tak pisano wczesniej. Co tu sie odpierdala, gdy myslisz ze juz cie nic nie zaskoczy Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 (edytowane) Uwielbiam czytać posty ludzi, którzy właśnie ogarniają trzecie przejście :)PS. Milion kopii sprzedanych? Yoko Taro pewnie się zapije na amen ;) Świetny wynik. Edytowane 4 kwietnia 2017 przez Ins Cytuj
mersi 804 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Bardzo dobry biorąc pod uwage niski budżet i praktycznie niewidoczną kompanie marketingową tej gry, sam o niej wcześniej mało co słyszałem i raczej była skierowana w większości do fanów poprzedniej twórczości Yoko Taro, ja się bardzo cieszę z takiej sprzedaży i oby było jej jeszcze więcej bo to moje goty w tym roku teraz czekam na jakieś dlc Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 ciekawe ile tys. z nich to zasługa steam. oby wynik przełożył się na kontynuację marki, oraz nowe projekty z Platinum. ten gość jest obecnie dla mnie tym, kim dla lat 1998-2005 był Hideo Kojima. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi