Skocz do zawartości

NieR: Automata

Featured Replies

Opublikowano

Wredny jak byś brał nóweczkę to używkę chętnie od Ciebie odkupie w rozsądnych pieniążkach :cebula::ragus::lapka:

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 252,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No ograne, co mogę powiedzieć po 30h, potężne 6+/10.   Może te gra jest dobra ale ja już nie trawię japońszczyzn?   - Cały ten zamysł z route A B C jest o kant ch/uja rozbić, nie w

• Skończyłem skurczybyka i jeśli mam być zupełnie szczery, to gra nie zrobiła na mnie aż takiego wrażenia, jak na niektórych w tym temacie. Ale powiem też, że nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, jak

• Ależ można shoty strzelać, idealny tytuł dla zwyroli.    

Opublikowano

Faktycznie, coś jest na rzeczy - https://store.eu.square-enix.com/eu/product/441823/nier-ps3

No cóż, ja niedawno kupiłem używkę za 180zł :P

Dlaczego dales sie tak sfrajerzyc skoro na vgp byla nowka za 120zl?

Bo nie wiedziałem... Bo ten skrót kojarzy mi się najwyżej z Volkswagen Group Polska, co zresztą proponuje google, kiedy tylko go wpiszę...

Żyłem w świadomości, że pierwszy NIER na PS3 to straszny unikat i tani nie będzie, więc kupiłem tam, gdzie zakładałem, że się zaopatrzę.

Opublikowano

Video games plus kolego. Na allegro same zawyzajace cenę janusze biznesu.

Opublikowano

No ale jeszcze miesiąc temu nikt nic nie wiedział o reprincie i jak ktoś chciał się zaopatrzyć to musiał wydać duże pieniądze. Nawet na forumku się niedawno Nier pojawił i Chezky kupił za coś koło 150zł.

Opublikowano

Co chwilę są restocki na vgp zanim w ogóle pojawiły sie wzmianki o reprincie.

Opublikowano

Dobra, nieważne, dajcie się człowiekowi nacieszyć zdobyciem "białego kruka" w stanie idealnym :P

Czułem się taki... wyjątkowy, a teraz te wszystkie informacje, i jeszcze Bluber z tym vgp... Nie chcę wiedzieć :P

Opublikowano

Zaraz zacznie się stream celebrujący milion sprzedanych sztuk. Chwilowo leci muzyka. Ciekawe czy zapowiedzą coś, może DLC?

Opublikowano

Stroje DLC:

C9nEQaGUMAANxn6.jpg

C9nFM1TV0AQDpmb.jpg

Colossem DLC:

C9nGhpbUMAAgnSP.jpg

acb.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Sam szef S-E pojawił się na streamie, lol. Gdy go Yoko spytał czy grał już w Niera, to ten mu odpowiedział, że był zajęty Horizonem :D

Opublikowano

A później szef S-E pojawił się jako przeciwnik w koloseum xD

PS. DLC wyjdzie 2 maja.

Opublikowano

Taka slasherowa horda?

Opublikowano

Szef Platinum Games też się pojawi jako boss. 

Gra chyba faktycznie odniosła sukces, skoro sam szefunio Square się pojawił.

Opublikowano

No to czekamy na DLC.

Opublikowano

Czym ma byc to DLC koloseum? KÓRVA ALE SIE JARAM GOTY BEDZIE GOTD

Opublikowano

- koloseum znajduje się w Flooded City (winda przy której stoi apologetic robot)

- za wygrane zdobywa się m.in, kostiumy, różne kolory włosów, pieniądze
- szef S-E i PG jako przeciwnicy
- przeciwnicy będą silniejsi niż ci na zewnątrz 
- planowane kolejne DLC dla pozostałych wind :)

DyGTI74.gif

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Czyli coś jak The World of Recycled Vessel w pierwszym NIER. Ciekawe, czy też usłyszymy jakieś konkretne remixy utworów muzycznych z podstawki.

Opublikowano

A gdzie były jeszcze jakieś pozamykane windy? Ja znalazłem jedną w flooded city i jedną na pustyni

Opublikowano

Jeszcze jest jedna winda w Forest Zone pod wodospadem.

Opublikowano

jest może gdzieś zapis sztrima?

No nic trzeba znowu kupić panią robot

Opublikowano

Będzie też kawiarenka Niera.

8wUtFneh.jpg

Obiecuję że kupię Niera nówkę, żeby chociaż tak wesprzeć jak reszta <ok>