Opublikowano 17 kwietnia 20177 l Wredny jak byś brał nóweczkę to używkę chętnie od Ciebie odkupie w rozsądnych pieniążkach
Opublikowano 17 kwietnia 20177 l Faktycznie, coś jest na rzeczy - https://store.eu.square-enix.com/eu/product/441823/nier-ps3 No cóż, ja niedawno kupiłem używkę za 180zł :P Dlaczego dales sie tak sfrajerzyc skoro na vgp byla nowka za 120zl? Bo nie wiedziałem... Bo ten skrót kojarzy mi się najwyżej z Volkswagen Group Polska, co zresztą proponuje google, kiedy tylko go wpiszę... Żyłem w świadomości, że pierwszy NIER na PS3 to straszny unikat i tani nie będzie, więc kupiłem tam, gdzie zakładałem, że się zaopatrzę.
Opublikowano 17 kwietnia 20177 l Video games plus kolego. Na allegro same zawyzajace cenę janusze biznesu.
Opublikowano 17 kwietnia 20177 l No ale jeszcze miesiąc temu nikt nic nie wiedział o reprincie i jak ktoś chciał się zaopatrzyć to musiał wydać duże pieniądze. Nawet na forumku się niedawno Nier pojawił i Chezky kupił za coś koło 150zł.
Opublikowano 17 kwietnia 20177 l Co chwilę są restocki na vgp zanim w ogóle pojawiły sie wzmianki o reprincie.
Opublikowano 17 kwietnia 20177 l Dobra, nieważne, dajcie się człowiekowi nacieszyć zdobyciem "białego kruka" w stanie idealnym :P Czułem się taki... wyjątkowy, a teraz te wszystkie informacje, i jeszcze Bluber z tym vgp... Nie chcę wiedzieć :P
Opublikowano 17 kwietnia 20177 l Zaraz zacznie się stream celebrujący milion sprzedanych sztuk. Chwilowo leci muzyka. Ciekawe czy zapowiedzą coś, może DLC?
Opublikowano 17 kwietnia 20177 l Sam szef S-E pojawił się na streamie, lol. Gdy go Yoko spytał czy grał już w Niera, to ten mu odpowiedział, że był zajęty Horizonem :D
Opublikowano 17 kwietnia 20177 l A później szef S-E pojawił się jako przeciwnik w koloseum xD PS. DLC wyjdzie 2 maja.
Opublikowano 17 kwietnia 20177 l Szef Platinum Games też się pojawi jako boss. Gra chyba faktycznie odniosła sukces, skoro sam szefunio Square się pojawił.
Opublikowano 17 kwietnia 20177 l - koloseum znajduje się w Flooded City (winda przy której stoi apologetic robot) - za wygrane zdobywa się m.in, kostiumy, różne kolory włosów, pieniądze - szef S-E i PG jako przeciwnicy - przeciwnicy będą silniejsi niż ci na zewnątrz - planowane kolejne DLC dla pozostałych wind :) Edytowane 17 kwietnia 20177 l przez Ins
Opublikowano 17 kwietnia 20177 l Czyli coś jak The World of Recycled Vessel w pierwszym NIER. Ciekawe, czy też usłyszymy jakieś konkretne remixy utworów muzycznych z podstawki.
Opublikowano 17 kwietnia 20177 l A gdzie były jeszcze jakieś pozamykane windy? Ja znalazłem jedną w flooded city i jedną na pustyni
Opublikowano 17 kwietnia 20177 l jest może gdzieś zapis sztrima? No nic trzeba znowu kupić panią robot
Opublikowano 17 kwietnia 20177 l Będzie też kawiarenka Niera. Obiecuję że kupię Niera nówkę, żeby chociaż tak wesprzeć jak reszta <ok>