Skocz do zawartości

NieR: Automata

amsterdream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie, coś jest na rzeczy - https://store.eu.square-enix.com/eu/product/441823/nier-ps3

No cóż, ja niedawno kupiłem używkę za 180zł :P

Dlaczego dales sie tak sfrajerzyc skoro na vgp byla nowka za 120zl?

Bo nie wiedziałem... Bo ten skrót kojarzy mi się najwyżej z Volkswagen Group Polska, co zresztą proponuje google, kiedy tylko go wpiszę...

Żyłem w świadomości, że pierwszy NIER na PS3 to straszny unikat i tani nie będzie, więc kupiłem tam, gdzie zakładałem, że się zaopatrzę.

Opublikowano

Video games plus kolego. Na allegro same zawyzajace cenę janusze biznesu.

Opublikowano

No ale jeszcze miesiąc temu nikt nic nie wiedział o reprincie i jak ktoś chciał się zaopatrzyć to musiał wydać duże pieniądze. Nawet na forumku się niedawno Nier pojawił i Chezky kupił za coś koło 150zł.

Opublikowano

Co chwilę są restocki na vgp zanim w ogóle pojawiły sie wzmianki o reprincie.

Opublikowano

Dobra, nieważne, dajcie się człowiekowi nacieszyć zdobyciem "białego kruka" w stanie idealnym :P

Czułem się taki... wyjątkowy, a teraz te wszystkie informacje, i jeszcze Bluber z tym vgp... Nie chcę wiedzieć :P

Opublikowano (edytowane)

- koloseum znajduje się w Flooded City (winda przy której stoi apologetic robot)

- za wygrane zdobywa się m.in, kostiumy, różne kolory włosów, pieniądze
- szef S-E i PG jako przeciwnicy
- przeciwnicy będą silniejsi niż ci na zewnątrz 
- planowane kolejne DLC dla pozostałych wind :)

DyGTI74.gif
Edytowane przez Ins
  • Plusik 3