Pupcio 18 271 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 http://gamemusic.pl/nier-automata-original-soundtrack/ recenzja soundtracku mesjasza Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Też wam nonstop siedzi ten pier.dolony ost'ek w głowie? Co za perfekcja w tej dziedzinie. A jak sluchalem paru kawałków z "jedynki" to jest tam jeszcze lepiej... mogliby tego remastera wypuscic, nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 ten z dwójki przebił oryginał. po prostu do perfekcji dopracowali i rozwinęli jego styl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Ja robię teraz poboczne bo Velius mnie wczoraj z(pipi)ał. Oczywiście te co niby mają dawać radę a nie jakieś nudne likwidacje maszyn na czas. Oprócz: Emila, maszyno karateki i posągu w miasteczku. Jest jeszcze jakiś quest ciekawy? Jest jeden uber quest ukryty, ale wymaga posiadania w ekwipunku wszystkich broni upgradowanych na maxa aby moc go zaczac. Niestety - duzo roboty, wiec jesli podobal Ci sie Nier jedynka i cos z niego jeszcze pamietasz, to na youtube sobie mozesz obejrzec ten quest bo moim zdaniem warto go zobaczyc, w takiej lub innej formie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Dzięki za info. @ nobody Może i masz racje, ale jak dla mnie nic w automacie nie przebiło tego utworu z jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Birth of a Wish w wersji Escape from Machine Hell, Possesed by Disease i wokalna wersja Memories of Dust przebiły Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Drugie przejście skończone, pod koniec ciekawych rzeczy się dowiadujemy, zapowiada się mega interesujące trzecie. Licznik questów zatrzymał mi się na 70%, więc mam nadzieję, że pozostałe 10% (przynajmniej!) dobiję podczas tego przejścia. Niestety nie udało mi się przykozaczyć w walce z sekretnym bossem na 99lvl (Emil) , bo ja miałem 53 i zadawałem mu 0 dmg. Motyw z grindowaniem expa na króliku w parku rozrywki niestety już nie działa, bo łatka 1.06 to wyeliminowała, więc nie wiem, kiedy znów do niego podejdę, bo level leci raczej wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 I platynka wpadła w jednej z najlepszych gier tej generacji ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Prosze nie bić, ale w gre nie grałem a google cięzko odpowiada : Czy Nier Automata ma ma mocne powiązanie z serią Drakengard? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) No wszystko sie dzieje w tym samym uniwersum wiec pewnie cos sie znajdzie. Nie gralem w D3 wiec napewno ominelo mnie troche nawiazan albo smaczkow (tak czytam na gamefaqs ze troche tego jest), a D1 dopiero w polowie bo stad sie wszystko wzielo w sumie :P Edytowane 3 Maja 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Na jakim poziomie gracie? Bo ja waham się czy nie przejść na Hard. W sumie bez save trza tylko pierwszego bossa przetrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Hard jak dla mnie najbardziej optymalny. Choć wielokrotnie zginąłem na nim od jednego ciosu nawet, ale przynajmniej jest wyzwanie i satysfakcja. Jak zmieniłem sobie w jednym momencie na Normal bo już nie nadawałem rady to rozjechałem wszystkich bez żadnego problemu, no jakoś tak za prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Pierwszy Boss to banał, ogólnie gra jest łatwa więc jak później nie będziesz miał problemów to śmiało bierz Hard. Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Też mieliście tak po ukończeniu tej gry? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Jeszcze nie, choć skończyłem ją już dwukrotnie :) Ale mam tak po skończeniu, a w zasadzie - po splatynowaniu, każdego tytułu, z którym spędzam masę czasu. Przez parę dni nie mam pomysłu, za co chwycić następnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Dokładnie tak miałem i choć już nie gram to ost tej gry w głowie ciągle szumi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Oj taaaak, miałem kaca na miare ukończenia wieśka. Piękne i dołujące zjawisko Edytowane 4 Maja 2017 przez Heavy Deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Pierwsze 3h za mną. Ta giera to jakiś kosmos jest. Masakra jak można wpleść tyle fajnych pomysłów i ozdobic to kozackim gejmplejem. Samo zwiedzanie to masa frajdy, walka to jak Revengeance z dodatkiem Bayonetty a bohaterowie mocno ciekawi. Muza to jest czysta zerojedynkowa poezja. Póki co gram na Hard i w paru większych zadymach nie było lekko ale satysfakcja jest bezcenna. Edytowane 5 Maja 2017 przez Nemesis 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 3h? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 I właśnie to jest najlepsze. Ja widziałem tylko skrawek tej zayebistości jaką kipi ta gra. Mega. Polecacie od razu kupić nową broń u handlarza w City Ruins czy pakować na razie w podstawowy miecz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Ja pakowałem w podstawowe Virtuos Contract i Virtuos Treaty, jakoś tak mi te katany najbardziej pasowały zarówno z wyglądu, jak i do image'u 2B. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Ja kijek z Dragon Questa i wlocznia/2h sword. Pod crit pakowalem. Edytowane 5 Maja 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Fisty polecam, fajnie mi sie nimi kosiło, szkoda ze dopiero przy trzecim przejsciu sie do nich przekonalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Kilka pytań: 1. Będzie jakaś opcja fast travelu? Trzeci raz muszę całą pustynie przebiec, żeby sidequesta wykonać i mi się już nie chce xd2. Czy sidequesty po czasie wygasają, czy moge robić kiedy chce?3. Jeśli zrobie wszystkie sidequesty przy pierwszym podejściu, to jak sprawa z nimi będzie wyglądać w kolejnych? Znowu wszystkie do zrobioenia? Zmieniają się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi