Skocz do zawartości

NieR: Automata

amsterdream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki mały offtop jak komuś bardzo nier się podobał i chciałby koszulkę z niego to polecam sklep othertees. Właśnie dzisiaj jest koszulka (codziennie są inne)  z niera za 35 zł .

Też widziałem, oczywiście zamówiłem :cool::lapka:

Gość _Be_
Opublikowano

Milion dostarczonych nie oznacza, że tyle się sprzedało. 

Gość _Be_
Opublikowano

dzięki, że mi to powiedziałeś bo nie miałem pojęcia

Gość aphromo
Opublikowano

Bardzo dobrze ze sie sprzedaje, strach sie bac ze to moglo sie skonczyc jako gra na komorki.

Opublikowano (edytowane)

Milion dostarczonych nie oznacza, że tyle się sprzedało. 

sklep zapłacił, wydawca jest content. po choy drążyć temat? <_Be_>

a tak swoją drogą, ciekawe jaki wynik dostarczył nie steam, a ps store

Edytowane przez nobody
Opublikowano

Słabo, zwłaszcza mając w bani, że dla SquareEnix takie wyniki to raczej "porażka". Mam nadzieję, że jednak w przypadku tej marki mieli trochę niższe wymagania, niż w przypadku Tomb Raider np.

Ja mam czyste sumienie - dorzuciłem się do puli, kupując śliczne pudełeczko do kolekcji.

Platynka też wbita przy okazji - cudowna gierka, teraz ogrywa ją kumpel, który robi sobie detoks od "raków branży" (od dawna naprzemiennie pogrywał tylko w NFS, CoD, BF i AC) i próbuje nowych rzeczy - poleciłem mu NieRa, przedwczoraj odebrał i do dziś zero wieści - albo japońszczyzna go zabiła, albo wsiąkł na dobre :)

Gość Kasias
Opublikowano

Przecież to jest świetny wynik dla japońskiego slashera z segmentu AA. Zestawiać tę grę z Tomb Raider pod tym względem to słaby żart.

Opublikowano

Jak pisze Kasias - wynik wyje.bany, Yoko Taro zadowolony, SE zadowolone. Nakład po "jedynce" pewnie mieli jak kot napłakał, a tu niespodzianka i się rewelacyjnie sprzedało.

Opublikowano

Powiem tak ograłem demko i mnie nie porwało, szaro bure lokacje itd a pełniak .... ło panie :)

Ja wiem że nie jeden powie że grafa z ps3 bo słabsze textury ale jak dla mnie gra jest piękna !

Design rewelacja! no gra niesamowicie cieszy oko.

A pomysły na gamepley? nie mam pytań.

O fenomenalnym klimacie i muzyce nie piszę bo każdy juz o tym wspominał.

Mam tylko pytanie jakie bronie rozwijać, bo z kasą nie za bogato póki co a broni sporo już mam i nie chcę utopić kasiory.

Opublikowano

Takie, ktorymi najlepiej Ci sie gra, patrz tez na statystyki poboczne broni, ale jezeli nie grasz na hardzie to pewnie wszystko co zwieksza atk speed, albo atak bo w defensywe nie ma sensu.

Opublikowano

Btw jak wyglądaja apgrejdy broni w tej grze, potrzebne jest coś poza kasą? Pytam bo za niedługo się zabieram za niera i wolę wiedzieć czy jest jakiś limit broni które mogę sobie wymaksować czy materiałów jest pełno i śmiało mogę sobie ulepszać nie martwiąc się że potem mi braknie na coś czym lepiej mi się będzie grało. 

Opublikowano

Oprócz kasy są też materiały, które znajdujesz w świecie, kupujesz od kupców, czy zbierasz po ubitych wrogach. Jak będziesz chciał maxować wszystkie bronie (do trofeum) to na bank zabraknie i albo długi i nieznośny grind, podobnie jak w części pierwszej, albo... sklepik z trofeami :)

Opublikowano

Pograłem wczoraj z 5h co mi się rzadko zdarza tyle siedzieć non stop, tym samym wiadomo że dlc muszę też zakupić i tu pytanie o dostęp do niego, piszą że od jakiegoś konkretnego momentu fabularnie, mógłby ktoś w miarę bez spoilerów napisać od kiedy mogę zacząć biegać z gołą dupą?