messer88 6 418 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Poza tym ostatnim dlc coś ma jeszcze wyjść do gierki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 A w tym nowym DLC to w ogóle kim się gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Postaciami z podstawki, tam masz arenę plus stroje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Taki mały offtop jak komuś bardzo nier się podobał i chciałby koszulkę z niego to polecam sklep othertees. Właśnie dzisiaj jest koszulka (codziennie są inne) z niera za 35 zł . Też widziałem, oczywiście zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Pograłem 5 godzin i jedyny minus dla mnie do tej pory to całkowita zwiecha gry w połowie walki z bossem w lunaparku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 A ja właśnie gram już jako 9S i jest coraz lepiej Ta gierka to jest murowane GOTY dla mnie. A jeszcze czeka mnie na półce NiOh. Potem Yakuza O i może Persona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) o yebaniutki Edytowane 29 Maja 2017 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Słysze tylko ten wyje.bany track w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 OST to jest jakiś nowy poziom. Myślałem, że po Wiedźminie 3 nic mnie nie zaskoczy. A tutaj kompozytor przebija sam siebie i wszystkich wokół. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 NieR: Automata shipments and digital sales top 1.5 million - http://gematsu.com/2017/05/nier-automata-shipments-digital-sales-top-1-5-million 1.1 mln na PS4 360 tys. na Steam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Milion dostarczonych nie oznacza, że tyle się sprzedało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Ale już o czymś świadczy, bo raczej wątpliwe żeby tyle kopii było wysłane do sklepów jakby tylko połowa z tego miała się wcześniej sprzedać, było nie było niszowej gry. . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 dzięki, że mi to powiedziałeś bo nie miałem pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Bardzo dobrze ze sie sprzedaje, strach sie bac ze to moglo sie skonczyc jako gra na komorki. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) Milion dostarczonych nie oznacza, że tyle się sprzedało. sklep zapłacił, wydawca jest content. po choy drążyć temat? <_Be_> a tak swoją drogą, ciekawe jaki wynik dostarczył nie steam, a ps store Edytowane 30 Maja 2017 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Słabo, zwłaszcza mając w bani, że dla SquareEnix takie wyniki to raczej "porażka". Mam nadzieję, że jednak w przypadku tej marki mieli trochę niższe wymagania, niż w przypadku Tomb Raider np. Ja mam czyste sumienie - dorzuciłem się do puli, kupując śliczne pudełeczko do kolekcji. Platynka też wbita przy okazji - cudowna gierka, teraz ogrywa ją kumpel, który robi sobie detoks od "raków branży" (od dawna naprzemiennie pogrywał tylko w NFS, CoD, BF i AC) i próbuje nowych rzeczy - poleciłem mu NieRa, przedwczoraj odebrał i do dziś zero wieści - albo japońszczyzna go zabiła, albo wsiąkł na dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Przecież to jest świetny wynik dla japońskiego slashera z segmentu AA. Zestawiać tę grę z Tomb Raider pod tym względem to słaby żart. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Jak pisze Kasias - wynik wyje.bany, Yoko Taro zadowolony, SE zadowolone. Nakład po "jedynce" pewnie mieli jak kot napłakał, a tu niespodzianka i się rewelacyjnie sprzedało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Powiem tak ograłem demko i mnie nie porwało, szaro bure lokacje itd a pełniak .... ło panie :) Ja wiem że nie jeden powie że grafa z ps3 bo słabsze textury ale jak dla mnie gra jest piękna ! Design rewelacja! no gra niesamowicie cieszy oko. A pomysły na gamepley? nie mam pytań. O fenomenalnym klimacie i muzyce nie piszę bo każdy juz o tym wspominał. Mam tylko pytanie jakie bronie rozwijać, bo z kasą nie za bogato póki co a broni sporo już mam i nie chcę utopić kasiory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Takie, ktorymi najlepiej Ci sie gra, patrz tez na statystyki poboczne broni, ale jezeli nie grasz na hardzie to pewnie wszystko co zwieksza atk speed, albo atak bo w defensywe nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Btw jak wyglądaja apgrejdy broni w tej grze, potrzebne jest coś poza kasą? Pytam bo za niedługo się zabieram za niera i wolę wiedzieć czy jest jakiś limit broni które mogę sobie wymaksować czy materiałów jest pełno i śmiało mogę sobie ulepszać nie martwiąc się że potem mi braknie na coś czym lepiej mi się będzie grało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Oprócz kasy są też materiały, które znajdujesz w świecie, kupujesz od kupców, czy zbierasz po ubitych wrogach. Jak będziesz chciał maxować wszystkie bronie (do trofeum) to na bank zabraknie i albo długi i nieznośny grind, podobnie jak w części pierwszej, albo... sklepik z trofeami :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 W Automacie prawie wszystkie matsy mozna kupic, cos sie Wrednemu pomieszalo z pierwszym Nierem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Pograłem wczoraj z 5h co mi się rzadko zdarza tyle siedzieć non stop, tym samym wiadomo że dlc muszę też zakupić i tu pytanie o dostęp do niego, piszą że od jakiegoś konkretnego momentu fabularnie, mógłby ktoś w miarę bez spoilerów napisać od kiedy mogę zacząć biegać z gołą dupą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Jestem w połowie drugiego podejścia i czekam cały czas na tę wspaniałą fabułę. Kiedy mogę się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi