Whisker 1 450 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Czekam i leci pre order w ciemno bo takie gry pojawiają się zbyt rzadko. Tylko, żeby w remastery nie poszli (i tak bym brał) Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Remaster Gestalt/Replicant od gosci od remake Crasha np. jak najbardziej. @XM - mimo wszystko branza potrafi czasem pozytywnie zaskoczyc. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Tez jestem za remasterem pierwszego Nier'a, moze wiecej osób by sie skusilo. 1 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 W ogóle Lore tej gry jest tak obszerny, że mogliby wydać jedynkę albo dodać ją do kolejnej części. Dobra lecę posłuchać ostu bo znów się nakręciłem :D Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Tez jestem za remasterem pierwszego Nier'a, moze wiecej osób by sie skusilo. Jak tak czytam czasem rozne fora itp. to mi sie wydaje ze taki zestawik cala mase ludzi by przyciagnal, i to pewnie lepiej niz nam sie wydaje. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Bardzo prawdopodobne. Warto tez wspomniec fakt jak ceny poszybowaly w góre uzywek, nawet do 150-200zł na PS3 przed premiera Automaty. Dobrze ze chociaz VGP zrobil reprinty za 100-120zł, ale i tak wiele ludzi nie ogralo bo cena odstraszala lub poprostu nie mieli juz ps3/x360 w domu. Ba, nawet ja bym jeszcze raz ogral jakby remaster zrobili w miare dobry. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 (edytowane) Sam byłbym pierwszy w kolejce do ogrania takiego remastera, a jeszcze lepiej sensownego rimejka. PS3 się pozbyłem lata temu, czego dziś żałuję, sprzętu do sensownej emulacji nie mam, a PS Now jest raczej wątpliwą alternatywą pod kątem ceny i jakości, o ile kiedyś będzie u nas oficjalne dostępne. Edytowane 8 listopada 2017 przez Frantik Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 (edytowane) Niech podreperują grafike a reszta niech będzie jak w Automacie. Życzę sobie tą samą synestezje i klimacik Tylko tyle ? Ja bym sobie zyczyl np. zeby inaczej przemyslali budowe obszarow lub popracowali nad streamowaniem, bo te dropzony jak sie obszar doczytuje potrafia denerwowac. System walki do rozbudowy, przede wszystkim combo list, wyrzucic prostacka podmiane ciala, zamiast tego blok jako quick time event. Zageszczenie NPC i przede wszystkim wieksza roznorodnosc, wiecej cywilizowanych miejsc z questami, handel, moze jakies frakcje itp a nie ze klony 5 modeli, ma byc tak samo jak np. w Gothic 2. Po prostu zeby bylo wiecej elementow typowego RPG w tym, rzecz jasna to pociagnie za soba dluzsza rozgrywke, co bardzo pomoze a nie tydzien i na pchlim. A z takich z(pipi)anych marzen to bym sie cieszyl, jakby byla opcja jakiegos przejscia miedzywymiarowego do swiata Drakengard No ogolnie zeby lepiej bylo we wszystkim xD Aha, i zeby 2B juz sie nie bawila w zimna sucz, bo to sie robi meczace za ktoryms razem, mozna dac system budowania relacji jak z W3 itp. Edytowane 8 listopada 2017 przez aphromo Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 I niech przy okazji wywiesi pranie, odkurzy co sobote i wymasuje jajka przed snem. Jak tak czytam ten twoj opis to od pewnego momentu kompletnie mi ta wizja nie pasuje do gry Yoko Taro. Nier w takim swiecie nie bylby juz Nierem. Jak chcesz kolejnego Gothica to ograj sobie po prostu Elexa. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 (edytowane) Podalem jako przyklad dla lepszego zobrazowania. Takie miasto jak w Khorinis biorac pod uwage swiat Nier ryloby czache. Rzecz jasna nie mowie, zeby usunac dziksze tereny, po prostu to byloby mile urozmaicenie. Zreszta szczatkowe elemety takich baz i tak sa juz w Nier, ino bieda czuc. @up- odnosnie 2B i 9S, to wiedzac co sie dzialo w Automacie i tak musialaby sie inaczej zachowywac. I od ktorego momentu ? Edytowane 8 listopada 2017 przez aphromo Cytuj
Pupcio 18 436 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Dlatego lepiej żeby dalej nier był produkcją aa bo inaczej właśnie takie chuyowe rzeczy wprowadzą Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Ale niby co (pipi)owego w tym jest ? Przeciez nic z tego co pisze nie narusza rdzenia gry. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Zageszczenie NPC i przede wszystkim wieksza roznorodnosc, wiecej cywilizowanych miejsc z questami, handel, moze jakies frakcje itp a nie ze klony 5 modeli, ma byc tak samo jak np. w Gothic 2.Po prostu zeby bylo wiecej elementow typowego RPG w tym No ja wole kolejnego Niera od kolejnego Horizona/Wieska/Fallouta/kazdegoinnegoopenworldrpg. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 (edytowane) Zageszczenie NPC i przede wszystkim wieksza roznorodnosc, wiecej cywilizowanych miejsc z questami, handel, moze jakies frakcje itp a nie ze klony 5 modeli, ma byc tak samo jak np. w Gothic 2.Po prostu zeby bylo wiecej elementow typowego RPG w tym No ja wole kolejnego Niera od kolejnego Horizona/Wieska/Fallouta/kazdegoinnegoopenworldrpg. Dokładnie. Nier jest idealny tzn jego proporcje co jest RPGiem, a co grą akcji są idealne. Tutaj nic nie trzeba robić. Zresztą każda gra Yoko tak wygląda i jak widać nie jest skory do zmian. Liczy się przede wszystkim opowieść, cała reszta to tylko dodatek. Tytuł nastawiony jest głównie na "action" a nie rpg. Mnie to pasuje. Edytowane 8 listopada 2017 przez ireniqs Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Dlaczego od razu ze skrajnosci w skrajnosc ? Jedna wieksza lokacja nie oznacza robienia z tego Horizona, skadinad tam tez jest nieco biedy pod tym wzgledem. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 (edytowane) Teraz piszesz, ze jedna wieksza, a wczesniej napisales wiecej cywilizowanych miejsc z questami Po prostu ten twoj opis zajezdzal takim typowym open worldem, a mi Nier w 100% odpowiada w takiej formule, jaka jest teraz. Edytowane 8 listopada 2017 przez Kinoji Cytuj
Pupcio 18 436 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 Skończyłem nierka 2 raz ( no w sumie to 6 xD) zdecydowanie jedna z najlepszych gierek w moim żyćku. Polecam cieplutko, pawciokratos. 2 Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 Czy ta gra kiedyś potanieje na ps store? Cena ciagle jak na premierę. 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 i taka powinna zostać :lapka: Cytuj
nie versal 6 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 Zastanawiam się nad kupnem , mimo że nie miałem stycznośći z pierwszą częścią . W Demo Automaty zagrałem i nie zrobiła na mnie ogromnego wrażenia ot slasher zwykły . Mam pytanie do was czy warto? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 Przeczytaj sobie dwa posty wyzej. Cytuj
Pupcio 18 436 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 też nie grałem w jedynke :( ale po demku to już byłem kupiony. Cytuj
Wredny 9 566 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 Jedynka sporo daje jeśli chodzi o wzbogacenie odbioru Automaty - polecam. Mnie tam przygody 2B (i nie tylko) kupiły już od demka - jak tylko skończyłem to wiedziałem, że zakup premierowy. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 brak skalowania leveli to najwiekszy minus tej pozycji i skresla dla mnie ng+. wszystko poza tym było goty Cytuj
nie versal 6 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 (edytowane) Widzę że dużo pozytywnych opinii , to gra musi być faktycznie dobra fabularnie a to najważniejsze , cenie klimat fabułę , dlatego nadal dla mnie Wiedźmin 3 jest jedną z najlepszych gier jeśli chodzi o świat , klimat i historie , Trzeba będzie zakupić Niera , tylko gorzej z czasem ogrywam teraz Wolfa Colossus , w kolejce czeka Deus Ex Mankind a myślę też o Yakuzie Kiwami bo Zero mną pozamiatał . Edytowane 17 listopada 2017 przez nie versal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi