Skocz do zawartości

NieR: Automata

amsterdream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 godzin temu, balon napisał:

Właśnie zaczynam Niera. Jakieś rady na początek?

skupiaj się na fabule a nie na szukaniu drabin do wchodzenia 

• Plusik 1
Opublikowano

Te kolejne przejścia tobą new game+ ? Zachowany

jest ekwipunek i skille z pierwszego przejścia?

Aha co do lokacji. Robię teraz questy w tych ruinach miasta, pustynia itp. Mam nadzieję, że później znowu będą bardziej liniowe/zamknięte levele w stylu prologu?

Opublikowano
W dniu Wednesday, December 20, 2017 o 00:16, balon napisał:

Aha co do lokacji. Robię teraz questy w tych ruinach miasta, pustynia itp. Mam nadzieję, że później znowu będą bardziej liniowe/zamknięte levele w stylu prologu?

Bedzie to wszystko i jeszcze wiecej i bedziesz walil konia posladami.

• Plusik 1
Opublikowano

hud to jest mapka albo pasek życia, te informacje na ekranie, jak wyłączysz to nie będziesz wiedział co i jak, możesz sobie to wyłączyć ale nie ma sensu dla mnie

Opublikowano

Chipy masz podzielone na kilka kategorii, wszystkie z hud w nazwie to chipy "systemowe" odpowiadające właśnie za huda i elementy tam wyświetlane. Ten o którym piszesz to pewnie taki co włącza/wyłącza pasek hp, dodający Hp chip to zupełnie inna kategoria i ma w nazwie coś tam z hp up. 

Opublikowano

Wyobraz sobie ze jestes robotem i uzywasz chipów od widzenia, nawigacji, gadania, sluchania, robienia kupy. Jak wyjmiesz to nie bedziesz mogl tego robic bo usuwasz taka funkcje.

Od tego są. KLIMATYCZNIE.

• Plusik 4
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Velius napisał:

Wyobraz sobie ze jestes robotem i uzywasz chipów od widzenia, nawigacji, gadania, sluchania, robienia kupy. Jak wyjmiesz to nie bedziesz mogl tego robic bo usuwasz taka funkcje.

Od tego są. KLIMATYCZNIE.

Pięknie wyjaśnione - teraz już nikt nie powinien pytać :)
Podobne rozwiązanie jest w The Surge.

Gość aphromo
Opublikowano

2 25 :obama:

Spoiler

Jeszcze ten komentarz Become Xbox Become Xbox

Opublikowano

nówki w pudełku już od 300-400zł na allegro, ktoś chętny? KLIK

oszaleli z tymi cenami, gdybym wiedział że tak podskoczy do góry to bym poczekał i sprzedał używkę za 250zł :yao:

Opublikowano

He he... No właśnie kumpel mi ostatnio mówił, że zdrowo ludzi pogrzało, jeśli chodzi o cenę tego tytułu.
Dobrze, że kupiłem nówkę praktycznie na premierę, tylko szkoda że nie mam zwyczaju sprzedawać gier, bo pewnie bym jeszcze na niej zarobił :)

Opublikowano

Ozesz, obserwuje lokalne wyszukiwanie Niera na OLX i czasem pojawialy sie po 115 i olewalem, bo myślałem, ze to leci w dół podobnie jak Nioh czy Horizon